פרק ד' - פיספסתי את האוטובוס.... גם אתם ??!! טור דיעה:
-
#anchor(פרק ד' - פיספסתי את האוטובוס.... גם אתם ??!! טור דיעה:)
האמת שלא תיכננתי את הטור הזה, אבל אף אחד לא מתכנן את החיים שלו באמת...
תיכננתי לכתוב על "סוף העולם" הקרב ובא.. אבל הנה אני תקוע שוב בעצם עיצומו של העולם,
ו..כן.. פיספסתי את האוטובוס..
אתם הרווחתם טור, אני הפסדתי שעתיים...
אבל זה הוביל אותי לחשוב קצת על כל אותם אלו שמפספסים את האוטובוס..
מכיוון ואחרי הכל אנחנו פורום מוזיקה (למרות שהמון נושאים בפורום ובכלל בעולם המוזיקה והמגזינים..
מזמן ייצאו מהקשרם המוזיקלי- זה האמת עוד נושא לטור כי באמת בעיתוני קול פליי וכו'.. באמת מדברים על הנהג שהסיע את אברהם פריד בצעירותו לישיבה.. ועל המנקה בבית של MBD)
בכל אופן,
לכולנו יש את האוטובוס המוזיקלי שמגיע, בשונה מ*8787 (סליחה על הפרסומת..) כדי לבדוק האם האוטובוס המוזיקלי בדרך לא מתאמצים הרבה כי זה פשוט קורה... הוא בא בצורת "חוש מוזיקלי"
ואם מנצלים ועולים על האוטובוס בזמן (ע''ע ילדי פלא וכו'..) מצליחים ומרוויחים גם אם המשפחה שלך היא לא משפחת רזאל, ובמקום להרכיב לגו בילדותך לא הרכבת סולמות או עשית פיתוח קול...
לעומת זאת יש גם את האלו מתבלבלים באוטובוס (טוב שזה לא קרה לי- זה סבל כפול, גם נסיעה מפרכת וגם בסוף מתברר שזה לא לכיוון הנכון, כאן אני עוד כותב טור למקצב....)
הם המצב שלהם קשה...
כי האוטובוס הזה לא שלך.. ואתה עולה עליו בכוח... והפקח מגיע,
, "אדוני, רב קו"
-"אין לי".
מה אתה עושה לעזעזאל באוטובוס הזה ??? הבנאדם לא קשור בכי הוא זה למוזיקה, ובכוח הוא נטפל למוזיקה, נטפל לעולם המוזיקה ומחרב אותו מבפנים ומבחוץ...
חבר'ה לא ממש חייב להיות זמר או להיקרות מלחין, וגם אין צורך לכתוב שירים בחרוזים, זה יפה מאוד.. תעשו את זה לעצמכם להנות.. אין עניין להפיץ את ה"יצירות שלכם" הם הן לא מספיק טובות (נכון שלפעמים צריך ח''ד כדי לדעת איפה אנחנו אוחזים),
אל תעשו את זה בכוח !!! חבל לכם.. חבל לנו...
ולמה אני אומר לכם את זה ?? נתקלתי בכמה שירים לאחרונה שה"מלחין" שלהם גנב אותם בכלל.. את כ---ל השיר רק כדי שיגידו "-------- - בסינגל לקראת אלבום בכורה על המילים והלחן אחראי --- בעצמו...
נתקלתי בחנוכה בתופעה מעניינת - עיין ערך הטור הקודם,
וגם סתם ככה דברים שאני מקבל למייל (לא שלי יש את הזכות להביע דיעה, אולי גם אני לא על האוטובוס הנכון) של חבר'ה ש... "נווו אתם רציניים" ???.... אני מבין שאתה רוצה מאוד ליצור גם ולהיות ישי ריבו, אבל זה לא פשוט אחי היקר, אם זה זה אז זה זה ואם זה לא, אין טעם ללחוץ זה רק יכאב....
ולסיום:
"רגע ישי, אז איך עליי לדעת אם אני באמת על האוטובוס הנכון" ??
("סליחה נהג, לאן האןטובוס הזה נוסע"??)
אני אומר תשמעו את חוות הדעת מחברים קרובים ומאנשים רחוקים. לפני, אני מדגיש,
לפני שאתם מוציאים חומרים הלאה בצורה מסחרית (לא''ד שיר לרדיו אפי' לפורום מקצב)
אל תכתבו "שירים" אם אין לכם את זה, אל תשלחו לחנים, ואל תקליטו את עצמכם שרים,
כי יחמיאו לכם לפעמים גם אם זה לא זה, ואתם גורמים לעצמכם רק צרות....
אבל ככככככ-ל זה.....
המלצה.
כי היום יש טרעמפים, ויש ציקעב'רים שאוהבים לעלות על האוטובוס הלא נכון ולגלות אח''כ לאן הוא נוסע..
על כך ועוד.. בטור נפרד.
שבת שלום !!!
פול הצלוחה, שלכם,
ישי.
תגובות כאןובמייל - ml@miktzav.com
נ.ב. ממליץ לכם בחום לקרוא את הטור של @גדי-גדי וככה תבינו טוב יותר מה זה ביקורת (מה שעשינו בטור זה)....
כאן כנסו -
-