איזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם
-
@מיוזיק-3 אמר באיזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם:
אני אומר שזמר שהולך לקרב רחוקים כמו ריבו הוא זמר שיצליח לא שרוצה להיות כללי אבל זה לא לשם שמים כי תחשבו על זה שזמר כללי צריך חיב לעשות הופעות מעורבות אחרי זה איזה כללי הוא צריך שהמטרה תהיה לשם שמים כי זה דבר מאוד לא פשות מבחינת ההלכה
אל תנקה את החולצה של אחרים עם החולצה שלך ....
אדם לא צריך ללכלך את עצמו ולהופיע מעורב שיש בזה המוןןןן בעיות
גם מכשיל את הקהל וגם את הזמר, וכל זה כדי "לחזק" אחרים
יש הרצאות והם יתחזקו גם במופרד.. -
@מישהי-מאמי השאלה היא לא מה הם חושים הם וודאי רוצים להיות כללי הרי בהופעות שלהם יש יותר פרסומת ויותר תפוצה מאשר בחרדי סתם זה תלוי באדם איזה מוזיקה הוא רוצה לשמוע
-
@מישהי-מאמי לא דיברתי עלי אישית התכוונתי לומר שהנושא לא נכון כי ברוו שהזמר ככה רוצה זה נסיון גדול בשבילו השאלה ותלוי זה גם באנשים אם הם לא ישמעו אלא רק אדם כזה שהוא רק לחרדי אז ייהא חלוקה ברורה כמו פעם רק היום זה נפרץ לגמריי
-
@מוזיקלי-3 כמה שאני מסכים איתך לריבו יש נשמה לא משנה איפה הוא נמצא הוא תמיד עם ציצית בחוץ, כאלה אנשים הם הכי מצליחים
-
@יונתן-וקנין אמר באיזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם:
@מוזיקלי-3 כמה שאני מסכים איתך לריבו יש נשמה לא משנה איפה הוא נמצא הוא תמיד עם ציצית בחוץ, כאלה אנשים הם הכי מצליחים
לדעתי זמר שמדבר לנשמה, לא משנה מי הוא ומה הוא לובש הוא זמר טוב
והא ראיה השיר של חנן בן ארי אמן אמן נכנס חזק מאוד לציבור החסידי יותר משירים אחרים שלו -
@מתויגת אמר באיזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם:
@משה-0527 חבל שהוא מופיע מעורב, או חבל שלמרות זאת חרדים שומעים אותו?
והוא ממש לא היחיד, כן?חבל גם שהוא מופיע מעורב וגם שאנשים חושבים שזה בסדר ולגיטימי כי הוא הרי מקרב רחוקים
וגם חבל שאנשים שלמרות שהוא מופיע מעורב אנשים רצים אחריו@מוזיקלי-3 אמר באיזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם:
יש גם את יעקב שוואקי ואברהם פריד אם גם ניראה לי מופעים במעורב אם אני לא טועה
אברהם פריד לא מופיע היום בשום הופעה בארץ מעורבת
@ברוריה אמר באיזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם:
@מוזיקלי-3 הם מופיעים במעורב כי הם באים מארה"ב שם זה כאילו בסדר והם לא בדיוק מקשיבים לרבנים ועושים מה בא להם.
לדעתי זה סתם זילזול באנשים
נכון משום בארה"ב משום מה זה יותר פרוץ אבל להגיד שהם לא מקשיבים לרבנים הגזמתם@יונתן-וקנין אמר באיזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם:
ואני מכיר כל מיני שהולכים כל הזמן עם ציציות בחוץ והם לא כ" צדיקים
-
@משה-0527 אמר באיזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם:
יכול להיות שאתה צודק אבל לא רק בגלל זה ריבו יש לו נשמה הוא מכיל את הציבור החרדי ממש יפה
-
@מוכשרת-על סליחה! לא התכונתי לתקן אף אחד
רק שאלתי למה הוא התכון -
@משה-0527 אמר באיזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם:
יכול להיות שאתה צודק אבל לא רק בגלל זה ריבו יש לו נשמה הוא מכיל את הציבור החרדי ממש יפה
אני לא בא לפסול שום זמר
אלא רק הדגשתי שציצית היא לא מדד -
ברור שלדבר לכולם בני מרידמן מדבר לכולם והוא מצליח גם אצל גויים ומאוד