איזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם
-
@מוזיקלי-3 אמר באיזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם:
צריך זמר שמדבר בשפה של כולם
חד משמעית
-
אני לא חושבת שזה טוב כי אחרת זמר כזה ישיר גם שירים שלא מתאימים מרוב שהוא רוצה למצוא חן בעיני כולם ואז גם יופיע במעורב אם הוא לא מספיק יודע לעמוד על המשמר וככה הציבור החרדי לא יוכל לשמוע אותו יותר.
-
@מוזיקלי-3 אמר באיזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם:
אני חושב שזמר שרוצה להצליח לא רק בחתונות אלא הופעות כמו ריבו למשל צריך זמר שמדבר בשפה של חרדים דתים חילונים כולם
מה דעתכם????ריבו לא מופיע בחתונות רק בהופעות אלה אים כן בחתונות רק של המגזר הכללי
-
@ברוריה אפשר לשיר לכולם גם שירים כשרים
יש הרבה זמרים במגזר הכללי שמוצאים שירים שאם הזמרים האל היו חרדים בהחלט היה אפשר לשמוע אותם. ובכל אופן השירים האלו מצליחים אצל החילונים מכאן ראיה שלא צריך לשיר שירים פסולים כדי להצליח -
@מומחה-לקליפים אבל זה מדרון חלקלק שלא כולם יודעים להיזהר מספיק . וחוץ מזה הזמרים החילוניים שמוציאים שירים כביכול דתיים לא עושים את זה ממניע רוחני אז ככה שזה לא רלוונטי מה הם מוציאים ואי אפשר להשוות.
-
@מוזיקלי-3
זה יכול להיות ממש חמוד.
אבל פחות הגיוני שיקרה...
חילוניים מסתפקים בשירים שלהם.
וישי ריבו זה אגדה שלא הרבה אנשים יכולים להגיע לרמה שלו.
חוצמיזה שהופעות יצטרכו לעשות מעורב וזה לא הגיוני! -
@ברוריה אמר באיזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם:
אני לא חושבת שזה טוב כי אחרת זמר כזה ישיר גם שירים שלא מתאימים מרוב שהוא רוצה למצוא חן בעיני כולם ואז גם יופיע במעורב אם הוא לא מספיק יודע לעמוד על המשמר וככה הציבור החרדי לא יוכל לשמוע אותו יותר.
אבל ישי ריבו מופיע גם מעורב, ועדיין חרדים כן שומעים אותו.
-
תכל'ס כל זמר מה שמתאים לו.
לא לכל זמר מתאים לשיר את כל הסגנונות. -
השאלה כמובן היא מה המטרה
מה המטרה בלהיות זמר חוצה מגזרים שמדבר אל כולם? כסף? כבוד? פרסום?
אם כל התשובות נכונות אז זה לא בשבילו. הוא עלול להסתחרר ולהתבלבל שם.
אם המטרה שלו היא לקרב, לאחד, להרבות כבוד שמיים ויש לו את האופי החזק לעמוד על העקרונות שלו ולא לזוז מהם, האופציה להיות זמר חוצה מגזרים היא אפשרית. אך עדיין לא פשוטה..., ולעיתים גם גורמת לההפך וד"ל... -
@מישהי-מאמי אמר באיזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם:
@ברוריה אמר באיזה זמר עדיף להיות מגזרי או זמר כללי שמדבר לכולם:
אבל ישי ריבו מופיע גם מעורב, ועדיין חרדים כן שומעים אותו.
וחבל שכך
-
@מוזיקלי-3 הם מופיעים במעורב כי הם באים מארה"ב שם זה כאילו בסדר והם לאבדיוק מקשיבים לרבנים ועושים מה בא להם.