למה רמת השירים של היום ירדה ולמה הם לא מצליחים כמו פעם
-
@נועם-השם ברור אני גם לא מסוגלת
השיר היחיד היחיד שאני מסוגלת זה ויהי זרעי שהוא של 7 דקות
אבל אפשר רמה יותר גבוהה
בואי כחי דוגמא בעבור אבותינו 4 דקות אבל ששיר מושלם ורמה גבוהה
וכחי את נופל וקם 4 דקות תת רמה מילים על הפרצוף וכן עלה
צריכים שירים קצרים אאבל אם רמה -
זה די פשוט המלחינים של אז לא כמו היום {זה כמו להבדיל הרבנים של פעם לא כמו של היום} זה כל פעם יורד טיפה
ובאמת קשה להסביר את זה למה זה כך -
@יואווווו לקחת שתי שירים שמונחים בשתי קצוות הסקאלה....
'בעבור אבותינו'-שיר מדהים ורמה גבוהה ללא ספק
'נופל וקם'-באמת שיר תת רמה ואפילו מעריצים שרופים של יואלי ירדו עליו שזה שיר מטופש
אבל עדיין יש עוד המון שירים שהם באמצע ואי אפשר להכליל אותם שהם 'טיפשיים רדודים תת רמה רמת גן וכו'.... -
רמת השירים לא ירדה תמיד היה לחנים ירודים רק שלא היה מי שיקנה את זה או שהמלחין היה מתבייש לפרסם את זה, פשוט היום רמת הלקוחות [של השירים] ירד, עם כל הזמרים היום פשוט שאין ברירה אלא להוציא שירים פח [וסליחה על הבוטות].
רק שימו לב מי מוציא את השירים הירודים בדר"כ זה לא זמרים משהו....
הזמרים הטובים בחיים לא יוציאו שירים ירודים. פריד, זאנוויל, ואפי' שמילי אונגר, ועוד ועוד... איזה שירים ירודים יש להם???
[לפעמים יש להם קצת צורך בגיוון כמו 'מאך א ברכה' אבל זה ירוד ומקצועי.. וגם זה כי הקהל היום מושפע משירים כאלה..] -
@השקדן סליחה!! א אני לגמרי לא מסכים זמרים יש בשפע ואפילו אם קול מטורףףף הבעיה שוב כמו שאמרתי זה בלחן
ב אמרתה פריד שמילי אונגר, הם זמרים של פעם והם באמת כל שיר פגז גם אם הם יוצאו עכשו שיר השיר לא ירד בכלל
השאלה צריכה לפנות לזמרים החדשים (או שהיא כן פונה) ובאמת אין להם שירים ירודים
ג מאך א ברכה לא ירוד בכלל -
@יונתן-וקנין אמר בלמה רמת השירים של היום ירדה ולמה הם לא מצליחים כמו פעם:
א אני לגמרי לא מסכים זמרים יש בשפע ואפילו אם קול מטורףףף הבעיה שוב כמו שאמרתי זה בלחן
זמר מטורףףף לא לוקח לחן ירוד. נקודה סוף.
לא סתם יש הרבה זמרים חדשים שמוציאים שירים ישנים בעיבוד חדשני ולא יקנו לחנים פושטים.. [כמו יואלי דווידויץ ממלכת כהנים] -
מוזקיה שמגיעה עם הרבה אמת מזמר שנותן את כל כולו בלחן ובמילים ולא מעניין אותו כמה צפיות וכמה עוקבים וכו' וכו' כדוגמת הניגונים של כל האדמורי"ם כדוגמת קרליבך פריד שאווקי וכו' היה שם הרבה מעבר למוזיקה זו מוזיקה שנשארת לנצח נצחים ונכנסת עמוק בלב..
אבל הדמויות האלה כבר לא קיימת בזמרים של היום שהזמר נראה השם ירחם וכו' ממילא אין סעייתא דשמיא .. כנלע"ד -
@ניגון-דוד לגמרי השירים של פעם היו יותר טובים
כי הזמרים היו יותר אמיתיים ויראי שמים הם שרו על כל הנשמה
היה התאמה בין המילים ללחן שזמר שר הוא התכוון למה שהוא שר
היום הרבה זמרים רק מחפשים צפיות פרסום והערצה ,זה נשמע לפעמים שהם ממש מדקלמים את המילים בלי להבין מה הם אומרים
יש כמה יוצאי דופן גם בדור שלנו אבל הם מיעוט -
@ניגון-דוד לא מכירה זמרים שמוציאים בשביל השליחות. רוב רובם זה בשביל צפיות ופרסום (וכמובן כסף!!)
יש למשל את ברוך לוין שלדעתי הוא ממש 'אחד בדור', הוא באמת שר עם רגש ונשמה, לדעתי היחיד שנשאר 'נורמלי' (הוא פועל יותר בציבור האמריקאי) -
לא חושבת שירדה הרמה!
פשוט פעם היו הרבהההה פחות שירים.
תסתכלו מה הולך היום אי אפשר בכלל לעקוב אחרי מה שיוצא! זה חתיכת הזיה!
פעם עד שהיה יוצא שיר כולם הכירו כולם שמעו וכולם שרו....
ןהיום לך תחפש אותם.... -
@מישהי-מאמי נכון פעם חיכו לכל שיר הרבה זמן ממילא היחס לזה היה אחרת משכ היום