איך לדגום קולות ממיקרופון
-
יש אפשרות לדגום מיקרופון כתוב mic ?
האם אפשר להקליט לדוגמה 123 דרך מיקרופון לארגן? -
-
@עקיבא-12345678
אתה מתכוון להקליט קול במיקרופון ולדגום אותו לאורגן? -
-
@מקצועיות
כן, קצת מסובך אבל אפשרי.
תחבר מיקרופון לאורגן ותקליט. כיוון שאי אפשר לדגום mp3 אז תהפוך במחשב את הקובץ mp3 ל - wav ותעביר אותו בדיסק און קי חזרה לאורגן.
באורגן תעבור ממצב style play למצב sound (כפתור בצד השמאלי העליון של האורגן).
תבחר משבצת סאונד ריקה ב - User.
לאחמ"כ לחיצה על כפתור רקורד (עיגול אדום מתחת למסך),
חץ ימני עליון, בתפריט שנפתח לבחור ב - load semple, לבחור את הקובץ wav - ו - ok.
חץ ימני עליון, בתפריט שנפתח לבחור ב- write, במסך שנפתח ללחוץ ok.
לחיצה על , לבחור בmultisemple, ללחוץ על off (זה נמצא באותו קו של edit semple), לגלגל עם העיגול באורגן והמספרים מתחילים לעלות מ- 0 כלפי מעלה, להמשיך לגלול עד שהמספרים ( תלוי במס' הדגימות שכבר יש באורגן) נעצרים ורואים שכתוב ליד - את השם של הקובץ שאנחנו רוצים.
חץ ימני עליון, write, בוחרים שם לקובץ, ok.
לחיצה על רקורד, אישור. חזרנו למסך שבו היינו בהתחלה של מצב sound.
menu, בתפריט שנפתח - basic, במסך למטה לעבור מsound ל-osc, לחיצה על המשבצת (שמסומנת בצהוב) שכתוב עליה rom, ולשנות אותה (בחץ שליד) לram. מתחת למשבצת של הram נבחר במספר 0 - ונתחיל לגלגל בעיגול של האורגן עד שנגיע לקובץ שאנחנו רוצים.
חץ ימני עליון, write sound - בחירת שם ומיקום לקובץ, ok.
ו.. זהו, סיימנו. -
@קלידן-קטן אתה מתחיל בדרך ארוכה ומסורבלת..
כתבת שצריך קודם כל להקליט כמו שמקליטים שיר, ואח"כ להמיר ולטעון לאורגן, וחבל על כל הסירבול הזה...בהקלטת דגימות אפשר להקליט סאונד כדגימה ישירות ממיקרופון או ממקור בחיבור PL.
וגם @עקיבא-12345678 יודע את זה, ושאלתו היתה האם מה שכתוב בתפריט הקלטת דגימות "mic" הכוונה להקליט דגימה ישירות ממיקרופון, והתשובה היא - כן.
ההקלטה הזו נשמרת אוטומטית כ-WAV ונשמרת בזיכרון ה-RAM כך שהיא כבר טעונה כדגימה.
נשאר רק לסגור אותה לסאונד. -
דגמתי וזה עבד
אבל סתם יש לי בעיה כל מה שאני דוגם לא לפי הקצב אפילו שיש מקום להגדיר את זה ???? -
@עקיבא-12345678 במקרה אני עכשיו על המחשב וראיתי שכתבת את זה, חבל שאתה לא מתייג...
אתה מתכוון "לא לפי הקצב" שזה מתחיל בדיליי?
אם כן, אתה צריך לעשות TRIM, מופיע לך שם כאחת הפונקציות.
כי תמיד מתחילים לנגן בהקלטה שניה או שתיים אחרי שהיא מתחילה, וצריך לחתוך את הזמן הזה החוצה.איפה שכתוב START זה הטרים של הדיליי ההתחלתי, תעלה את הערך עד שזה מתחיל בדיוק כמו שאתה רוצה.
-
-