תוכנה לדגום
-
האם אני חייב קרטיס קול
כי איין לי מה להקליט -
@עקיבא-12345678 דבר ראשון, מאחר ואתה עדיין חדש כאן אולי אינך יודע,
אבל אם אתה מעוניין שהמשתמש שכתבת לו ידע שאכן כתבת לו וככה תוכל לקבל עזרה/תגובה יותר מהר, אתה צריך לתייג אותו.
אתה יכול לעשות זאת בשני דרכים:- ללחוץ על "תגובה" או "ציטוט" שנמצא על כל פוסט בצד שמאל למטה, זה אוטמטית מתייג את כותב הפוסט ההוא.
- להוסיף את האייקון "שטרודל" - @, וזה אוטומטית יציע לך משתמשים רלוונטים לתייג אותם, ותוכל גם להדליק אחרים כפי רצונך.
%(#fcfcfc)[א]
לשאלתךהאם אני חייב כרטיס קול
כי אין לי מה להקליטמה אתה מנסה להקליט?
אם זה כלי חי, אתה יכול לחבר מיקרופון איכותי דינאמי/קונדנסר ישירות לאורגן
אם זה צליל שנמצא על אורגן אחר/כלי חשמלי כלשהו - אפשר להקליט בחיבור פנימי על ידי כבל PL (או שניים, תלוי בערוצים).אם בכל זאת בא לך להשתמש עם מיקרופון ולחברו לכרטיס קול ואת הכרטיס לאורגן טכנית אפשר, אבל בשביל מה....
-
@מקצועיות לא הבנתי אני עכשיו דגמתי את מה ששלחו כאן בנושא אחר דגימות קאשמר ורק היתי צרים לעשות שמור וזה שמר את זה ואני משמש אם זה ועשיתי את זה בלי קרטיס קול?
-
@עקיבא-12345678 לא כל כך הבנתי מה שאלת...
אבל יהיה מה שיהיה, אם יש לך דגימת WAV מוקלטת ניתן לטעון אותה בחיבור USB לאורגן בדרך שכתבתי לך למעלה, ואז לסגור את זה לסאונד גמור.
אין שום צורך בכרטיס קול. -
@עקיבא-12345678 למה????
זה כמו לשאול למה צריך קיובייס אם אפשר לדגום באורגן...
לעוד אלף ואחד דברים אחרים... -
@עקיבא-12345678 שם הדגימה נמצאת במחשב, אז כדי לדגום על האורגן צליל מהמחשב צריך שהאורגן ישלוט על המחשב כמקלדת שליטה, וזה על ידי חיבור MIDI.
וכדי שאת הדגימה שבמחשב תוכל גם לשמוע באורגן כדי שיהיה ניתן לשמור את הצליל מהמחשב כדגימה על האורגן, צריך לחבר את הכרטיס קול של המחשב חזרה לכניסות PL (line) של האורגן.לא נוגע אליך כי יש לך קובץ מוקלט ביד שאפשר לטעון אותו ישירות לאורגן.
-
@מקצועיות אמר בתוכנה לדגום:
@עקיבא-12345678 שם הדגימה נמצאת במחשב, אז כדי לדגום על האורגן צליל מהמחשב צריך שהאורגן ישלוט על המחשב כמקלדת שליטה, וזה על ידי חיבור MIDI.
וכדי שאת הדגימה שבמחשב תוכל גם לשמוע באורגן כדי שיהיה ניתן לשמור את הצליל מהמחשב כדגימה על האורגן, צריך לחבר את הכרטיס קול של המחשב חזרה לכניסות PL (line) של האורגן.לא נוגע אליך כי יש לך קובץ מוקלט ביד שאפשר לטעון אותו ישירות לאורגן.
אתה אומר שלא חייבים מחשב . האם עדיף מחשב ?
כי מישהו מסכים לשלוח לי דגימות והא אמר שזה ל"קיובס" וכדו... זה נכון או שאני יכול לדגום את זה על האורגן??? -
@עקיבא-12345678 אמר בתוכנה לדגום:
אתה אומר שלא חייבים מחשב . האם עדיף מחשב ?
אם יש לך דגימה מוקלטת כבר כקובץ, ואתה רק צריך לטעון לאורגן, המחשב מיותר לחלוטין בסיפור הזה.
וגם אם אתה רוצה להקליט בעצמך את הדגימה אין צורך מחשב, אלא אם אתה מעדיף להקליט ולערוך את הדגימה בקיובייס ודומיו ולא באורגן, אבל בסופו של דבר כשאתה טוען את זה לאורגן אין שום צורך במחשב.
כי מישהו מסכים לשלוח לי דגימות והא אמר שזה ל"קיובס" וכדו... זה נכון או שאני יכול לדגום את זה על האורגן???
אם זה פלאגין לקיובייס אתה תצטרך להעלות את זה לקיובייס, ולהקליט מזה דגימות WAV ואז לטעון לאורגן.
אם זה עצמו קבצי WAV, תוכל לטעון אותם ישירות לאורגן.ואגב, החיסכון בצורך במחשב זה מהדברים היפים שיש בקלידים של קורג כמו שכבר הרחבתי על זה כאן https://miktzav.com/topic/7067/קורג-או-ימאהה/6?_=1673353655572
-
@עקיבא-12345678 אם זה פלגאין תחפש מישהו שיש לו קיובייס ומוכן להקליט לך את הדגימות הנדרשות.
-
-
@מקצועיות אתה יודע אולי איך הופכים דגימה שדגמתי באורגן לפד?