משה קלין החליט נכון???
-
@יהודה-n אמר במשה קלין החליט נכון???:
@משה-0527 לא הסתכלתי שלילי
רק אמרתי שכל אחד היה אומר את מה שמשה אמר (כולל אני)ואני גם מאמין לו
אמנם יכול להיות שהיה גם שיקול כלכלי אחרי הכל הוא לא מלאך
אבל גם יכול להיות שהוא נחשף לכל מיני כוחות צעירים בתקופת היותו
שופט במלחינים שהוא החליט שווה לקחת גם מאנשים שאינם ידועים -
נראה לכם שזה מה שמזיז למשה שאלחדד לוקח הרבה ובחור ישיבה פחות מבחינתי זה לא החלטה שגויה י המון מלחינים טובים מאוד בציבור שלנונמנים על בחורי הישיבות והוא נותן להם את ההזדמנות לפריחתם שאפו ענק למשה מקווה שיצליח עם המיזם
-
@אלי-b אולי יש צדק שלא מפריע לו הכסף אבל ודאי שמשה לא התכון לתת במה לצעירים איפה אתם חיים??
-
@יונתן-וקנין אמר במשה קלין החליט נכון???:
@אלי-b אולי יש צדק שלא מפריע לו הכסף אבל ודאי שמשה לא התכון לתת במה לצעירים איפה אתם חיים??
אז אולי אתה תסביר מה עומד מאחורי זה
-
משה לא לוקח לחנים מבחורי ישיבה ועוד בשביל לתת להם הזדמנות או משהו כזה.. הוא פשוט רוצה עוד צבעים חדשים לשירים שלו ולא דפוס קבוע שנשמע כמעט אותו דבר!! כך לענ"ד
-
@משה-0527 לי נראה שמשהו הציע לו שיר והוא באמת היה מעיף אז הוא לקח (ולדעתי עוד כמה זמן הוא יחזור לאלחנן)
-
משה 0527השיב ליונה מצאה בו מנוח ב 9 בינו׳ 2023, 22:38 נערך לאחרונה על ידי משה 0527 9 בינו׳ 2023, 22:39
@יונה-מצאה-בו-מנוח אמר במשה קלין החליט נכון???:
משה לא לוקח לחנים מבחורי ישיבה ועוד בשביל לתת להם הזדמנות או משהו כזה.. הוא פשוט רוצה עוד צבעים חדשים לשירים שלו ולא דפוס קבוע שנשמע כמעט אותו דבר!! כך לענ"ד
יכול להיות אבל מה רע בכל מיני מלחינים אחרים
שהוא הולך דווקא לבחורים אנונימיים
וגם אם אתה צודק אז לא נורא לפחות הבחורים הללו יזכו
לפרסום חינם מן ההפקר@יונתן-וקנין אמר במשה קלין החליט נכון???:
@משה-0527 לי נראה שמשהו הציע לו שיר והוא באמת היה מעיף אז הוא לקח (ולדעתי עוד כמה זמן הוא יחזור לאלחנן)
הוא אומר מפורש שהוא יחזור
מדובר בפרויקט של שנה -
@משה-0527 סבבה לא ידעתי תודה בכל אופן
-
חוצמיזה על הדרך הוא גורם לסקרנות ועניין כמו הדיון הזה
ואולי זה קמפיין לא רע למשה?! -
פשוט מאוד.. כל מלחין שכבר מכר עשרות או מאות שירים באיזה שלב כבר נשמע אותו דבר (עיין ערך קליין וברי) רק מישהוא שמתחיל להלחין יכול לייצר משהוא חדש שעוד לא שמענו ואת זה כולם מחפשים היום !!
-
@אלי-b אני מדבר ברצינות אבל לא רציתי לומר זאת עד עכשו אבל אני מדבר הרבה אם משה קליין הוא היה גר לידי
אני אומר ב100% משה אחלה אדם אבל הוא לא בא להרים אף אדם -
@אלי-b
את זה משה לא אמר לי
-
יונתן פ משתמש ותיקהשיב ליהודה n ב 9 בינו׳ 2023, 22:57 נערך לאחרונה על ידי יונתן פ 9 בינו׳ 2023, 22:57
@יהודה-n הכל טוב
לדעתי שוב הציעו לו שיר טוב הוא לקח!!! {לא משהו אישי בבחורי ישיבות}
22/89