מקהלת קאפלה
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום נכון!!!!
-
|| שים לב לספוילר שלי בתגובה האחרונה אליך מקודם. ערכתי אותו.||
-
פוסט זה נמחק!
-
@מלך-הקלידנים אמר במקהלת קאפלה:
@כשרון אמר במקהלת קאפלה:
@יוסי-r מקהלת מלכות מס' 2 במה ?
בקליפים !? עוקפים את שירה ...
ביחץ !? כנ"ל
במנויים ביוטיוב !? כנ"לאז א"כ למה שירה מס' 1 !? ב...
מקצועיות / מוזיקלית...
אז נכון של'קאפלה' אין עדיין את הנסיון של מלכות
אבל הרבה יותר מוזיקלית
וד"לשאני אבין לדעתך אקפלה יותר מוזיקלית ממלכות?
חד משמעית כן !! (לאנשים שקונים איכות ולא "יח"ץ" (ואיכות)...
הגם שמלכות בסדר גמור אבל מקצועית אין על מה לדבר...(מותר לך לחלוק עלי..) -
חברים זה ניראה חברת שיוק למקלת קאפלה ברור שהוא מקלה מאוד מוצלחת אבל הכול טוב עד מלכות מקלה ש10 שנים במוזיקה עם נסיון ועם אירועים ענקים בלי לבלבל את מוח מישרוצה לשקר על עצמו יכול מלכות ושירה בכלל לא ברמה של קאפלה זה כמו שתגיד יענקי הייל וארי הייל או זאנויל וינברגר ויוסי ליפער וכלו לא קשור אחד לשני לא להיסחף עם כול הכבוד זה ניראה כאילו אחד מקבל פו כסף לשוק אותם
-
@פייביש בסדר אני לא מתווכח זה לא משכנע אותי פשוט כול אחד שמבין במוזיקה יודע את אמת מחר תגיד לי שסנדי דינקל ברמה של מדי וייס כי יש כאלה שחטפו תאוצה ברגע וגם על קלדנים תגיד שקלידן חדש הוא ברמה של מוישי מנדלסון די תפסיק זה פשוט מעצבן לראות את זה כמה שיש יותר ניסיון הביצועים ברמה הרבה יותר גבוה כי זה כול ענין של ניסיון
-
@ארי-6-0 תתפלא שיש אנשים שמבינים במוזיקה (לא אני) שחושבים כמוני..
ההשוואה של וייס ודינקל לא קשור (אפ' שיש אולי כאלה שחושבים כך וזה בסדר...
לפחות עם זה אנחנו מסכימים שמוישי הוא מס' 1
וודאי שניסיון זה חשוב אבל בשטח יש הרבה צעירים כמו זאנוויל שעשו את מה שעשו ב 6 שנים...
אני חושב שבמקהלה העניין של ניסיון פחות תופס כי יש כל הזמן תחלופה אז מה הטיעון...?!
(עוד משהו קטן על הבלון של מלכות... בפועל מקליטים שם רק 4 חברה שזה פנחס והווינברגערים כך שלא "מלכות" מקצועניים אלא אותם 4 חברה שהם באמת טובים.. -
@פייביש דווקא אני כן חושב שיש הרבה מקום לנסיון על במה,
אבל יש עוד קטע אחר שפחות שמתם לב אליו,
חברי המקהלה של 'קאפלה' זה בעצם אנשים ששרים קול שני בירושלים בלא קשר למקהלה,
ובלילות שאין להם אירוע זה מה שהם עושים,
וככה הם התחילו כמעט כל החברה שמה.
מה שזה אומר,
זה, שיש מושג של לחיות את ה'חתונה' ולהכיר את העבודה הזו,
שזה עבודה שחורה מאוד, פשוט לשיר כל הזמן!! לעבוד ולעבוד!!
אין לך הרבה ברירה בתור קול שני, אתה חייב להיות כל הזמן בתוך טרפת של עבודה,
ואת הרוח הזו הם הביאו איתם גם כמקהלה מקצועית,
את העבודה!!! לא תראה אותם נחים ןכדו' אלא מנהלים את האירוע , לא תראה אותם נשרכים מאחורה, אלא נותנים הובלה...
אבל בכל אופן אני חושב שיש הרבה מקום להסיון כמקהלה על במה!! -
@משה-ברוורמן וודאי שניסיון זה נתון מאד משמעותי בכל תחום אבל איזה ניסיון יש יותר למלכות הרי השנים שהם קיימים לא קשורים לניסיון שלהם ....
@פייביש אמר במקהלת קאפלה:
@ארי-6-0
אני חושב שבמקהלה העניין של ניסיון פחות תופס כי יש כל הזמן תחלופה אז מה הטיעון...?!
(עוד משהו קטן על הבלון של מלכות... בפועל מקליטים שם רק 4 חברה שזה פנחס והווינברגערים כך שלא "מלכות" מקצועניים אלא אותם 4 חברה שהם באמת טובים..תענה לי על זה (על השאר אנחנו מסכימים...)
-
@ארי-6-0 כע, אבל תסביר לי במה יש למלכות יותר נסיון (יותר נכון, למי יש בכל המקהלה הזאת יותר נסיון?) אל תשכח שהמדד במקהלה בין היתר זה, צבע קול, יציבות, שירה אחידה, הרמוניה, וכו וכו
בדברים טכניים אתה יכול להשוות אבל איזה קסם אתה שומע באוזן כשאתה מקשיב למקהלת מלכות "עם הנסיון" יאני איפה זה תופס בתכל'ס.. -
@פייביש אני יותר התכוונתי בקטע של ניהול האירוע!
ויש הרבה משמעות בעיקר בחתונות שזה אירוע דינמי מאוד, ליכולת שלך לזהות את הקהל,
להחליף שירים, איזה שיר באיזה טון , לאט, מהר, איזה מקצב וכו'...
אבל זה לא כזה מוחלט, כלומר, אני יכול להסכים שגם מקהלה שכל תחום ההתמקצעות שלה זה חתונות סזיפיות ערב ערב, כאלה שעושים אירועים בירושלים שזה דורש מאוד,
אז יש להם גם כן הרבה הרבה נסיון בחתונות ובניהולם! -
האמת שאני די מסכים עם הקביעה שיש לקאפלה מה למכור, אבל אני אוחז שיש להם הרבה מה להתקדם.
[אתפוש דוגמא ממש קטנה: בקליפ הווקאלי "מיכאל'ס פלאם" שהם הוציאו לפני כשבועיים, הם עשו עיבוד מאוד מושקע.
אבל זה ווקאלי, וכאן צריכה להיכנס היצירתיות וההירמון, למלא מכל הכיוונים את מקום המוזיקה שחסרה.
אפשר לומר שהם עשו את זה, אבל מה צרם לי-
אחרי הפעם הראשונה של הפתיח, (אותו הם שרים רק בקול ראשון ממולא באוקטבות), מגיע הקטע בו צריכים להתחיל למלא ולהכניס גם את תפקיד הבס, והם אכן ממלאים שם, ובתור כניסה שמים סלייד של הבס (אפילו רואים בקליפ מי עושה את זה)-
וזהו!
הבס חוזר למאחורה (כמובן בסאונד, לא בקליפ...) ואין לו במה יותר כמעט.
זה מאוד צרם לי. אם אתה כבר עושה התפתחות בעיבוד- תמשיך! למה לכבות?! תן לבס לגמור תפקיד!]
עד כאן, זו דעתי.
ייתכן שבהמשך הם יפתיעו אותנו, לך תדע? גם נשמה התחילו בקטן והיום הם כבר התחליף למלכות בארץ! -
@איש-אחד-מאיזה-מקום ומה עם נרננה איפה הם בסיפור
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום וואי מאיפה אתה מבין בכל הענייו של בס וכו?
לא שמתי לב לזה רק אחרי שכתבת