Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
מה אתם אומרים על חלילית יש כמעט בכל בית אחד
@NAAMA-0 וואו לא, ממש לא כלי קשה לנגינה וזה שיש בכל בית לא הופך לפופולרי ולא שימושי בקושי...
@נעמי-ה אבל ביננו אין בית בלי חלילית
אני חושבת שאורגן הוא הכלי הכי פופולארי כיום אבל ממש לא חושבת שיש בו ערך כל כך גדול ואני הרבה יותר מעריכה פסנתר וזה לא בגלל שאני מנגנת על פסנתר אלא כי אני פשוט חושבת שזה יותר דורש וממילא גם יותר מושקע ויפה
@NAAMA-0 תאמת צודקת
ברור שפסנתר הוא פי כמה יותר מאורגן אין על זה מחלוקת אבל השאלה פה לא מה הערך אלא מה פופולרי
@נעמי-ה זה העניין בדיוק לא מה יותר חשוב או מגניב אלא מה יותר מצוי והתשובה חד משמעית גיטרההה
@נעמי-ה סליחה אבל לא דיברתי לא על אורגן ולא על פסנתר
@NAAMA-0 פסנתר*
@NAAMA-0 היא התכונה לכתוב לבינינו לא משנה
@NAAMA-0 וואי צודקת סליחה תייגתי בטעות..
ויש לי שאלה אתם באמת מתכוונים לאורגן או שפשוט אתם לא מבדילים?
@נעמי-ה מה ?בין אורגנית לאורגן?
@נעמי-ה כבר דיברו על זה למעלה אורגן זה הכלי של הכנסיות ימח שמם אורגנית זה מה שיש לכל הקלידנים\אורגנסטים ופסנתר זה פסנתר
@חכם_בלילה מה זאת אומר אורן זה של הכנסיות?
@חכם_בלילה אני יודעת מה ההבדל פשוט כולם כתבים כאן אורגן וזה הכלי האחרון שאפשר להגיד עליו פופולרי..
@הדס-ט קוראים לזה באנגלית organ ובעברית עוגב לרוב שאומרים היום אורגן מתכונים או לאורגן הרגיל או לפסנתר חשמלי
@חכם_בלילה לא יש אורגן שזה כלי כמו אורגנית רק על שתי קומות ויש אורגנית..
@נעמי-ה @האקדמיה ללשון נשמח לעזרה
@חכם_בלילה רגע רגע קצת סדר יש אורגן אורגנית ופסנתר וחוץ מזה עוגב שנקרא אורגן?