איזה כלי נגינה לדעתכם הכי פופולרי??
-
@איציק-דדיה אורגן זה כלי עם 2 מקלדות, אורגנית זה הדבר החשמלי הרגיל
-
@איציק-דדיה
התכונתי שבגלל שהוא מסורבל הוא פחות נפוץ -
@איציק-דדיה
ממש לא !!
חצוצרה???
כמה אנשים אתה מכיר שמנגנים בחצוצרה??
וגיטרה חשמלית?? -
@איציק-דדיה
פּוֹפּוּלָרִי תואר מפורסם ומקובל מאוד, אהוב ונערץ על רבים.בן אדם נורמלי לא הולך למוד חצוצרה
סתם ברצינות
אם תשים לב היום מנגנים יותר על גיטרות
ואני מדברת על אנשים פשוטים לא מקצועים
אתה אולי מסתכל בפן המקצועי
ואומר ה יותר נחוץ
תכל מה יותר מצוי בין בחורות סמינר
ונערים
זה חד משמעית ללמוד על גיטה
תופים חצוצרה
זה יותר מסובך
מה שכן אפשר אולי להתווכח בין ארוגנית לגיטרה -
@איציק-דדיה כן, אבל נראלי היא מתכוונת יותר לפופולארי שהוא לאו דווקא בארועים.
צריך לחלק את זה לשתי קטגוריות:-
ארועים
-
ספונטני (לדוגמא קומזיץ).
אז בארועים מה שאתה אמרת, אבל בספונטני- קצת פחות חצוצרה...
-
-
פופולרי
עֲמָמִי, מַתְאִים לְכָל חוּגֵי הָעָם, שָׁוֶה לְכָל נֶפֶשׁ: סֵפֶר פּוֹפּוּלָרִי. מַדָּע פּוֹפּוּלָרִי. פְּלוֹנִי כּוֹתֵב בְּסִגְנוֹן פּוֹפּוּלָרִי כְּדֵי שֶׁיָּבִין אוֹתוֹ בְּנָקֵל כָּל אָדָם.
2.
יָדוּעַ בֵּין הָעָם, מְקֻבָּל עַל הָעָם, שֶׁיֵּשׁ לוֹ מַהְלְכִים בָּעָם: מַנְהִיג פּוֹפּוּלָרִי. סוֹפֵר פּוֹפּוּלָרִי. רַעֲיוֹן פּוֹפּוּלָרִי בַּמְּדִינָה. -
פוסט זה נמחק!
-
אני חושבת כמו שכולם כתבו פה (רובם):אורגן וגיטרה אלו שני כלים שרב האנשים יודעים או מתחילים קודם כל ללמוד אותם
-
כלי נגינה פופולרי הוא כלי שמספר רב של אנשים מוכר לו, מנגן בו ונהנה ממנו. זהו כלי הנפוצה בשימוש בז'אנרים שונים של מוזיקה וזכה לפופולריות ומשיכה. כלי נגינה הפופולריים להשתנות בהתאם להעדפות תרבותיות ואזוריות, אבל כמה דוגמאות כוללות גיטרה, פסנתר, תופים, כינור, סקופון ומקלדת חשמלית. כלים אלה הפכו לאייקונים ולעתים קשרים קשורים לז'אנרים או סגנונות מוזיקה ספציפיים. הפופולריות שלהן נובעת מהרבגוניות, יכולות ההבעה והמשמעות התרבותית שלהן.
-
@איציק-דדיה אמר באיזה כלי נגינה לדעתכם הכי פופולרי??:
מקום שלישי חצוצרה
אני לא חושבת שחצוצרה במיוחד פופולרי בד"כ יש משהו מהמשפחה כמו קלרינט או חליל או משהו כזה
לאו דווקא חצוצרה -
@רות-רפפורט
יכול להיות
אבל כמה אנשים את מכירה שמנגנים בסקסופון?