איזה כלי נגינה לדעתכם הכי פופולרי??
-
@המחבל-המחופש אורגנית זה הכלי שיש היום בכל אירוע .
אורגן זה כלי ישן שכמעט אין אותו היום, זה עם 2 קומות והוא בגודל של פסנתר ובערך בצורה של הפסנתר רק שהוא חשמלי ויש לו למטה איזה 15 דוושות של הבאס ועוד דוושה שיכולה לעמעם את הבאס וכו'קיצער זה משהו אחר לגמרי ...
-
@ארי-רוזנבלט כלי זה כלי שמי שמנגן בו מכתיב קצב דינמיקה וכו'..
אורגנית עם כל התזמורת שלה, תאמין לי גם אם הוא לא ינגן יהיה יפה -
@yael
עיין בויקפדיה... לא מוזכר שם שכלי נגינה זה משהו שמי שמנגן בו מכתיב קצב ודינמיקה וכו'.......
https://www.hamichlol.org.il/כלי_נגינה -
@ארי-רוזנבלט ויקיפדיה מכתיבה לנו מה בדיוק?
כלי נגינה הוא כלי אקוסטי
כך מקובלני מנגני התזמורות..
אולי הם לא קראו בויקי -
@yael אמר באיזה כלי נגינה לדעתכם הכי פופולרי??:
כלי נגינה הוא כלי אקוסטי
כלי נגינה הוא כלי שמנגנים בו... בתוך ההגדרה של כלי נגינה יש גם את הכלים האלקטרונים וגם את האקוסטים...
אני חושב שזה פחות חשוב מה מקובלך מנגני התזמורות... עדיף לשאול את בלשני השפה העברית... וויקיפדיה זה אחת האופציות הטובות בשביל לבדוק את זה... -
פוסט זה נמחק!
-
לדעתי כמו ש @yael אומרת, כלי נגינה כשמו כן הוא כלי "נגינה" שמנגנים עליו לא שמנגן לבד ולכן אם אני לוקח כלי שלא דורש ממש נגינה בשביל להוציא צליל אפשר לומר שזה יותר ההגדרה של מקלדת שליטה שזה האמת שמה המקורי בעברית למיטב ידיעתי של האורגנית.
לעומת זה כלי נגינה שמנגנים עליו יכול להיות גם חשמלי כמו גיטרה חשמלית או אורגן או פסנתר חשמלי אבל כל אלה מצריכים נגינה ממש בשביל להפיק צלילים ולא מסתפקים בלייצר לופים ממוחשבים עם ביטים בשם "מקצבים" שמוכנים כבר ויוצרים את רוב המוזיקה בלי שננגן עליהם בכלל -
אורגנית וגיטרה חד משמעית
-
אורגנית לדעתי זה הכלי שכול ילד יודע לנגן
זה מתחיל בשיר חופה ומשם זה רק ממשיך
גיטרה זה כלי קצת יותר דורש טכניקה אבל זה גם כלי מאוד פופולרי
ואצל נשים כולם אם כינור ובדרך כלל אף אחד כמעט לא ממשיך אם זה.... -
פוסט זה נמחק!
-
@אלעזר-כהן-0-2 כן אצל הרבה בגיל 13 14 בדרך כלל
-
@אלעזר-כהן-0-2 רק חרדיות
כי אין לאן להמשיך עם זה........@דוד-ירושלמי-בנשמה דווקא אני מכירה מלא בנות עם גיטרה ופסנתר
-
@דוד-ירושלמי-בנשמה אפילו שדווקא כינור הולך מאוד בגילאים הקטנים דווקא