איך אתם מגדירים את ריבו היום
-
@יהודי-זה-הכי נכון ריבו הוא אבי המוזיקה הישראלית וממש לא ישתנה
-
אני חושבת שריבו הוא סוג של חיבור בין העולם הדתי/רוחני לציבור הכללי סוג של אומן עם כשרון נדיר שיכול להיות אהוב על כל המגזרים בזכות עצמו והוא לא מחכה אף אחד.
-
@SHIMIX די אני זוכר זה היה אחרי סוכות שהוצאתה ופירסמתה את זה פה נכון תישמע אני שומע רק את זה ולא את השיר המקורי השיר ניראה לי קיבל הכי הרבה השמעות אצלי אתה מטורף תיפתח ערוץ יוטיוב דחחחחחוף תעלה את זה למי שעוד לא שמע ולדעתי זה היה רבה יותר יפה מהמקורי ואני לא אומר את זה להיתחנף אני אהבתי את השיר הזה רק בזכותך
-
אני חושב שריבו מצליח רק בגלל השירים הפצצות שלו {ולא בגלל הקול לדעתי}
וכמובן יש לו סייעתא דישמיא ענקית כי הוא יודע להכיל את הציבור החרדי ממש טוב!
ובאמת אני מסכים שהוא השתנה בשירים שיש יותר אלקטרוניקה -
-
@אהרן-נחום פשוט הוא יודע מה זה חרדי הוא גדל בבית חרדי הוא יודע מה הציבור אוהב
וגם יש לו כל מיני עקרונות שאני לא יפרט כאן כי זה לא הנושא -
@אהרן-נחום נכון אני מסכים איתך
התכונתי שיש לו סייעתא דישמיא מכאלה דברים למשל https://www.geula.fm/magazin/26497/
שבא נאמר שזמר אחר שנניח היה בעוצמות שלו הוא לא היה עושה את מה שריבו עושה
למשל זה *בנוסף, מבדיקת 'גאולה FM' עולה כי ריבו מעניק הנחה לבני ישיבות שירכשו כרטיסים, -
אפשר לומר שהסגנון של ריבו נהיה יותר חדשני, "תכף יפתח" הוא לגמרי לא "תוכו רצוף אהבה", אבל השירים שלו עדיין טובים וכיף לשמוע אותם...:)
-
@אוהבת-מוזיקה-3 ברור כל הזמרים מתעדכנים אבל ריבו מתעדכן בדרך שלו...
-
@חובב-המוזיקה-2 אמר באיך אתם מגדירים את ריבו היום:
@אוהבת-מוזיקה-3 ברור כל הזמרים מתעדכנים אבל ריבו מתעדכן בדרך שלו...
נכון לגמרי יש כאלו שפתאום משנים סגנון, לסגנון שהוא לגמרי לא הם, אבל גם כש-ישי מוסיף סגנון של 2023, זה עדיין בצורה נעימה ועדינה...
-
@חובב-המוזיקה-2 אבל אני חושב שהוא צריך לעדכן את עצמו אבל לא יותר מידי כי אז זה כבר לא ריבו זה זמר אחר רגיל כמו כולם