מאיר אדלר
-
@אילה-הזמרת יש לך חתונות שלו של החורף הזה? בתודה מראש!!!!!!!!!
-
@פרה-אדומה זה שהוא לא משכלל אותם ממש לא אומר שהם יבשים המקצבים שלו המקצבים עם הכי הרבה חיות הרבה יותר מכל האלקטרוני
-
@מלך-הקלידנים אני לא כ"כ אהבתי את הנגינה שלו השנה במירון, היה חסר משהו במקצבים שלו,
אבל איציק אייזנשטט כשניגן (נראה לי בהדלקה של ארוש) היה ממש יפה ומקצועי וממש לא אלקטרוני
מסכימים איתי? -
@מלך-הקלידנים זה מקצבים שתמיד ישארו כמו שהם וזה היופי ודרך אגב אם תשמיע לי בראס או כינורות שלו אני ידע בוודאות שזה שלו היום גם עושים את כל הבראסים האלה לקורג לי יש כאלה בראסים ופחות אהבתי ויש לי גם את הבראסים הרגילים שמשתמשים בהם אבי דרור ומושמוש
-
@פרה-אדומה אמר במאיר אדלר:
@מלך-הקלידנים אני לא כ"כ אהבתי את הנגינה שלו השנה במירון, היה חסר משהו במקצבים שלו,
אבל איציק אייזנשטט כשניגן (נראה לי בהדלקה של ארוש) היה ממש יפה ומקצועי וממש לא אלקטרוני
מסכימים איתי?א. הוא ניגן אצל ר' מיילך וזה ממש לא פייר להשוות כשכל דקה הוא צריך לעצור ולהיות מתואם גם עם ר' מיילך וגם עם השוטרים
ב. האורגן שלו שהוא מנגן תמיד לא היה איתו במירון כלומר יש לו שני קטרון וגם בהתחלה הוא החליף את האלסיס כי לא עבד לו אז היה לו פאשלה
אבל תלך לשמוע אותו כמו שצריך בהדלקה של תו''א או בסוכות אין ויז'ניץ ואז נדבר
ועוד משהו הקולות שהוא עושה והטונים הם מטורפים חד משמעית ומרגשים מאוד אני הייתי השנה אצל ר' מיילך היה מעורר מאוד -
@מלך-הקלידנים מסכים איתך לחלוטין שהוא מלך, אני תמיד ידעתי שהוא פצצה אבל כששמעתי אותו השנה במירון התבאסתי, ועם ההסבר שלך זה מסתדר מצויין
-
למישהו יש דברים טובים ממאיר בmp3?
אם אפשר לעלות עם זה... בתודה מראשיש לך חתונות שלו של החורף הזה? בתודה מראש!!!!!!!!!
העלתי לך בדרייב
לא לשכוח להוריד כוכביות
נ.ב. יש לי גם את ההדלקות של תו''א ועוד שמחות של בית וז'ניץ אם אתה רוצה||בחתונות יש גם החתונה של הבת של אהרל'ה סאמט שהוא רק בחופה ועוד קצת מארשים בסעודה
באלבומים יש את הסוכות אין ויז'ניץ ואת האלבום של ניגוני מירון משנת תשס''ה || -
@מלך-הקלידנים אמר במאיר אדלר:
@פרה-אדומה אמר במאיר אדלר:
מסכימים איתי?א. הוא ניגן אצל ר' מיילך וזה ממש לא פייר להשוות כשכל דקה הוא צריך לעצור ולהיות מתואם גם עם ר' מיילך וגם עם השוטרים
ב. האורגן שלו שהוא מנגן תמיד לא היה איתו במירון כלומר יש לו שני קטרון וגם בהתחלה הוא החליף את האלסיס כי לא עבד לו אז היה לו פאשלה
אבל תלך לשמוע אותו כמו שצריך בהדלקה של תו''א או בסוכות אין ויז'ניץ ואז נדבר
ועוד משהו הקולות שהוא עושה והטונים הם מטורפים חד משמעית ומרגשים מאוד אני הייתי השנה אצל ר' מיילך היה מעורר מאודנכון מאוד כל מילה,
אפשר להוסיף גם בשיר רבי שמעון של ארי היל וחיים ישראל שהוא מצטרף בסוף עם אהרלה סמט זה פצצה ממש!! -
@מייבין-באקורדים אמר במאיר אדלר:
@ביידן שטויות הנגנים החסידיים הטובים ביותר כמו מנדי גולדברג ויענקנ לנדא גדלו אצלו שעות וימים וחודשים ואם הם סנתרנים ליגה אז מאיר בוודאי.......
גם הרשי סגל למד אצלו
-
@מייבין-באקורדים יענקי לנדאו גדל אצל דודי קאליש אם אינני טועה.