האים יבוא יום שדי ג'יי יחליף את הקלידנים בחתונות???
-
לדעתי כשזה יתחיל להכנס אז כולם יצאו על זה כי זה יהיה לא דבר קלאסי וכמו כל דבר לא קלאסי כשזה מתחיל כולם יוצאים נגד
ואולי בצדק כי יגידו שזה חילוני וגויי ויקח הרבה זמן עד שזה יכנס ממש חזק אם בכלל יכנס
(כמו על טראנסים שהיום אורגניסטים מכניסים בחתונות וכל הזמן יש כאלה שמדברים נגד) -
@המחבל-המחופש למה נראה לך לא הבנתי מאיפה כל מי שמחזיק בדיעה כזאת אומר את זה תיקח חתונה שישימו יומים לרבנים בהקלטה ויומים בלייב לדעתי הלייב יקח את זה וגם שירי רגש ששמים בסוף אם קלידן מנגן או ששמים פלייבק אז קלידן משחק עם המודוליציות איך שהוא רוצה לפי הזמר מה שבפלייבק אין ועוד כל מיני דברים קיצר די גיי או קלידן קלידן לוקח צריך לעשות על זה סקר
-
זה לא האם סתכלו בחתונות החסידיות זה כבר קרה אבל אמנם כמו שאמר ישראל סוסנה באורגן עצמו (עיין ערך יוחנן אורי ודו' )
-
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בהאים יבוא יום שדי'גיי יחליפ את הקלידנים בחתונות???:
זה לא האם סתכלו בחתונות החסידיות זה כבר קרה אבל אמנם כמו שאמר ישראל סוסנה באורגן עצמו (עיין ערך יוחנן אורי ודו' )
אני לא יודע על מה אתם מדברים בחתונות חסידיות שאני נמצא לא ראיתי
לא די ג'יי ולא תקליטן -
@משה-0527
אמרתי לא מגיע דיג'יי אם ערכה והכל אלא הכל יש באורגן של הקלידן -
@ענק-הענקים-בדורינו אמר בהאים יבוא יום שדי'גיי יחליפ את הקלידנים בחתונות???:
@משה-0527
אמרתי לא מגיע דיג'יי אם ערכה והכל אלא הכל יש באורגן של הקלידןזה אני מסכים
אבל שימו לב לשאלה בכותרת -
יש חתונות שיש כל הזמן די ג'י ויש כאלה שיש רק בסוף (כמו שיש חתונות שיש זמר ותזמורת רק לחופה)
אז ככה רק בסוף החותנה כבר יש כאלה וגם כל החתונה יש אבל בעיקר אצל ספרדים (כלומר רק זה מה שידוע לי)
אבל שנה יחליף את כל הקלידנים ???? נשמע לי הזוי כי זה ממש ממש לא מקובל בציבור הליטאי חסידי הקלאסי בחורי ישיבות -
@משה-0527
מה זה משנה אם קוראים לזה קלידן או דיג'יי שניהם מביאים תכלס' אותו דבר -
@ענק-הענקים-בדורינו ממש לא
דיג'יי זה הרבה אבל הרבה יותר מופרע גם מהקלידן הכי מופרע שיש
ואם זה כל החתונה אז זה נהיה ממש מסיבה
(בלי להכנס לדיון אם זה טוב ונכון) -
@מנחם-6 אמר בהאים יבוא יום שדי'גיי יחליפ את הקלידנים בחתונות???:
@ענק-הענקים-בדורינו ממש לא
דיג'יי זה הרבה אבל הרבה יותר מופרע גם מהקלידן הכי מופרע שיש
ואם זה כל החתונה אז זה נהיה ממש מסיבה
(בלי להכנס לדיון אם זה טוב ונכון)זה נכון ממש.
אחי התחתן לפני שבוע וראש הישיבה שלו לא הסכים לבוא לקדש אם יש די ג'יי.
הרבנים שלנו רואים רחוק...
אבל בכל אופן אני חושבת שבסוף די ג'יי יחליפו את הקלידנים. -
בכל מקרה גם אם יחליפו זה לא יקרה בעוד 5 שנים כי לא כל הילדים של היום רוצים די ג'י בחתונה שלהם ככה שזה יקרה אם יקרה בעוד 15-20 שנה לפחות
-
ממש ממש לא הבחורי הישיבות אף פעם לא יקחו די ג'יי
-
@מלך-הקלידנים אמר בהאים יבוא יום שדי'גיי יחליפ את הקלידנים בחתונות???:
בכל מקרה גם אם יחליפו זה לא יקרה בעוד 5 שנים כי לא כל הילדים של היום רוצים די ג'י בחתונה שלהם ככה שזה יקרה אם יקרה בעוד 15-20 שנה לפחות
@יונתן-פ אמר בהאים יבוא יום שדי'גיי יחליפ את הקלידנים בחתונות???:
ממש ממש לא הבחורי הישיבות אף פעם לא יקחו די ג'יי
צריך אחד שיודע לשלב בחורי ישיבות אוהבים מצד אחד טראנסים אך מצד שני משהו שיכולים לרקוד עם זה ולא סתם די ג'י שרק מרימים ידים לאויר
-
מי שירצה לחסוך בכסף, ולא יהיה אכפת לו האיכות יילך על די ג'יי...
כל השאר ישארו עם התזמורות והקלידים המקצועיים.
חוצמזה שטראנסים זה משהו שרק צעירים מתחברים אליו, ולמבוגרים זה עושה רק כאב ראש....
אז אין מצב בעולם שזה ייכנס טוטאלית והקלידנים יצאו לחל''ט||(
התכוונתי חל''ת, זה היה בשביל ההומור)||