סיכום פיסות מידע שנתקבלו מאת המשתמשים
-
@מנהל-ראשי @administrators
קרה לי לא פעם לראות מצב ששאלה שהעלה משתמש לבקשת מידע בנושא כלשהו, גררה אחריה שרשור ארוך ובלתי פוסק הן של מידע שנתקבל מאת המשתמשים, והן של כל מיני כאלה שלא הבינו במה מדובר וביקשו פירוט, והן של כל מיני פוסטים בסיגנון "קישור לא עובד" "לא עזר לי" וכדומה.ומה רע בזה? כלפי מה דברים אמורים?
קורה שמשתמש מעלה שאלה לצורך העניין נניח שמדובר בבקשת תוכנה להורדה מיוטיוב,
מיד הוא מקבל תגובות כגון "יש על זה נושא, תעשה חיפוש" וכדומה,
אלא ש...
בשביל שיצליח למצוא משהו רלוונטי בשבילו, גם לאחר החיפוש הוא צריך עדיין לנבור בין אלפי פוסטים לא רלוונטיים וללקט אחד לאחד רק את אלו המועילים.... ככה שמאד קשה למצוא מידע..יצא לכם לראות משתמש שזה קרה לו?
לי יצא, ועוד איך..אשר על כן
אני מציע לפתוח קבוצה חדשה של משתמשים מהיותר פעילים שיכתבו בלוג
(בהתנדבות כמובן - בדומה ל"כתב מקצב", ואני מניח שתהיה לכך היענות רבה)
שבו הם יסכמו את פיסות המידע העולה מכל השרשור הארוך.זה יראה ככה לדוגמא:
בלוג בנושא סיכום מידע על תוכנה לפתיחת קובץ ZIP:
משתמש XX העלה קישור XX
בקישור הזה..... ניתן למצוא כמה תוכנות נוספות. קרדיט למשתמש XX
אם הקישור לא עובד אפשר לנסות את הקישור הזה..... קרדיט ל...
עדכון אחרון ב.. (וכל כמה זמן לעדכן את זה מהפוסטים שנוספו).בלוג בנושא סיכום מידע על זמר טוב למסיבת פורים בישיבה:
הזמר XX לוקח כך וכך, הומלץ על ידי משתמש XXX.
הזמר XX מגיע יחד עם קלידן במחיר דיל, סיגנון חסידי, טל' ליצירת קשר 000000, קרדיט ל...וכן הלאה על זה הדרך, וכך זה ישפר את תוצאות החיפוש לכולם, ויקל על מציאת מידע קונקרטי במינימום זמן וכאב ראש...
ואז אפשר גם לפתוח נושא בו יבקשו המשתמשים מחברי הקבוצה לסכם נושאים ספציפיים לפי בקשה.
לשיקולכם, הנהלה יקרה ומסורה.
-
@מקצועיות לא יודע אם זה ממש אפשרי לשבת לסכם הכללל מחדש אבל אני מוכן להשתדל לקחת על עצמי שלושה נושאים כאלה בשבוע ולשבת לסכם לכם מידע נצרך ואם יהיה למישהו רעיונות נוספים באותו עניין שאכתוב עליו הוא ישלח במייל ואני אוסיף, לגבי לפתוח לזה קבוצה פחות הייתי מציע אבל אולי כן הייתי מציע שכמו שיש תגית לנושא "לא נפתר" אז שיהיה גם אחת נוספת ל-"מידע"
-
@מקצועיות
אני אמנם משתמש די חדש כאן בפורום אבל ניתן לראות את ההסטוריה שלי בפורום מתמחים טופ
מכיוון שאני אדם שמאוד אוהב סדר מאוד אהבתי את הרעיון
באם רוצים אותי אני מתנדב לעניין ובעז"ה אני מקווה שאני אוכל להועיל בהרבה לפורום המבורך הזה||סתם רעיון לשם לתגית מסכמי מידע שימושי
ועוד משהו צריך (אם יש כזו אופציה כמובן) שבזמן כתיבת הפוסט של הסיכום יהיה ניתן לצאת ולהיכנס לעריכה בכל פעם מחדש (אולי לפתוח שתי קטגוריות אחד של טיוטות שרק מסכמי מידע יכולים לראות ואחרי שהם גומרים הם כותבים לאחד מההנהלה והוא יעביר את זה לקטגוריה סיכומי מידע מפוסטים ברחבי הפורום)||עריכה (תוספת)
||אגב עוד רעיון שיש לי זה שאפשר שיהיה פוסטים משותפים כלומר כמה מחברי 'מסכמי מידע יוכלו לכתוב פוסט אחד בטיוטות (בנוגע לליקים יכול להיות שיהיה על זה קצת מריבה אבל לא זה העיקר)||
-