חושן הפקות
-
https://www.hoshenpro.com/booking
מה זה המשרד הזה?
חדש? מי אחראי עליו?
למישהו יש פרטים אשמח לשמוע!!! -
@דודו-בלוקה שלומי כהן האגדי!! הוא המנהל
למה אתה צריך אם אני יכול לשאול...?
-
@חכם_בלילה איזה שלומי כהן הצלם?........
למה...... ה יודע...... -
@דודו-בלוקה כולם שואלים את זה, לא זה לא הוא
שלומי כהן זה המפיק של גד אלבז טל ועקנין איתי דוד איציק אורלב -
@חכם_בלילה אתה היחצן שלו?.......
הוא חרדי אשמח לפרטים על האיש! -
@דודו-בלוקה אני היחצ"ן שלו אני נקרע מצחוק
לא אני לא היחצ"ן שלו (הלוואי ) הוא חרדי אחלה בחור -
@חכם_בלילה אמר בחושן הפקות:
איציק אורלב
לא איציק דדיה?
או גם...
ונראלי גם חיים שלמה מאייעס (או שכבר עשיתי סלט...) -
@דודו-בלוקה הנה מה שכתוב באתר עליו ואני מצוטט:
"שלומי כהן - בעלים חברת ZOAB Entertainment וחברת חושן הפקות HOSHEN Productins הבית של התרבות בעולם היהודי
ייצוג אמנים - יחסי ציבור - תקשורת - מיתוג - ניו מדיה - הפקות, אירועים, כנסים ומופעים - בוקינג - הפצה תוכן יהודי - ועוד...בין מיוצגי החברה הזמר גד אלבז ועוד אמנים רבים מהתעשייה היהודית בישראל ובעולם.
חברת ZOAB ובראשה גדול הזמר היהודי "גד אלבז" שמה לה למטרה להוות מטרייה תרבותית כשרה לעולם היהודי ולקרב את הנוער על ידי המוזיקה ולהיות שליחים של הפצת יהדות באהבה על ידי הפקת מופעים, שירים, אלבומים וקליפים בסדר גודל בינלאומי ללא פשרות על איכות.
חברת HOSHEN Productions שלוחה של ZOAB Entertainment
מתמחה ביחסי ציבור ומיתוג תקשורתי יוקרתי בכל רחבי העולם היהודי עם חשיפה לקהל של מיליוני לקוחות ומועדוני המעריצים של האמנים המובילים בתעשייה היהודית.
בשונה מאחרים אצלנו יחסי ציבור ומיתוג תקשורתי תמיד הולכים יחד לא תמיד האדם הפשוט מבין במה מדובר, כדי ליצור את החשיפה המקסימלית ובניית המיתוג לנו יש את הדרכים ואת שיתופי הפעולה עם תכניות רדיו וטלוויזיה מובילות בישראל ובעולם וברוב אתרי האינטרנט והעיתונים המובילים עד כדי שליטה כמעט מלאה בתוכן שמועבר בתקשורת וכך אנו מחדירים ויוצרים מודעות לאמן, למותג וכן לבעלי החסויות והספונסרים... כי ההצלחה שלהם היא המיתוג והיוקרה שלנו."
ציטוט מילה במילה מהאתר