מקהלת נשמה
-
@איש-אחד-מאיזה-מקום אוקי,
תודה רבה על התשובה המפורטת,
יש קטע שלפעמיים אתה כאילו 'מרגיש' את המוזיקה,
איזה מין תחושה כזו חזקה ודומננטית...
גם בלי להכיר את המונחים המקצועיים.. -
@איש-אחד-מאיזה-מקום בתור אחד שמבין בתחום מה דעתך על שניים עשר אלף שנשמה הוציאו שנה שעברה זה גם ווקאלי
ודרך אגב בידידים מי מעבד להם את הקולות רוטבלט? -
@מוישי-זלצ אמר במקהלת נשמה:
@איש-אחד-מאיזה-מקום בתור אחד שמבין בתחום מה דעתך על שניים עשר אלף שנשמה הוציאו שנה שעברה זה גם ווקאלי
ודרך אגב בידידים מי מעבד להם את הקולות רוטבלט?כבר אמרתי שנשמה ממש לא רעים, (אגב זה יצא בקורונה ולא בשנה שעברה), והעיבוד שם מצויין וממש מזכיר את מלכות מבחינת סגנון העיבוד וההרמוניות. מאוד אהבתי.
בידידים המעבד הינו אכן רוטבלט בדר"כ, אא"כ המעבד מגיע עם תוכנית שאז הם מבצעים אותה כמעט ללא התערבות. -
@משה-ברוורמן מה פיתאום אין ספק ששמקהלת מלכות הוא המקהלה הכי טובה !ֱ!ֱ
-
@יעקב-u טוב,
אני לא חושב שהייתה צריך להגיב ולכתוב את זה אלי,
אלא אל הדובר והכותב בשם 'דעה',
אבל אני מקבל את הנאמר בהכנעה ובענוות חן,
ולגופו של עניין, ראה בכל הנזכר לעיל את דעתי ואת המסקנות שיצאו שמה, ואינני רואה כל טעם לחזור על הנ''ל.
לילה טוב! -
@דעה אמר במקהלת נשמה:
@יעקב-u למלכות יש עיבודים מאוד יבשים. הם משקיעים בעיקר בפירסום תעמולה לכן יש להם שם חזק.
האמת בזה אני לא חושבת
מלכות גם נשמעים ועושים עיבודים ממש טובים -
פוסט זה נמחק!
-
@דעה אמר במקהלת נשמה:
@אסתי-אולפן אני כמעט ולא מכיר עיבודים יפים של מלכות.
למה? עיין ערך הווקאליים שלהם, שאני כמעט לא מכיר רמה שכזו!
אדרבה, אם אתה חושב שהעיבודים שלהם לא יפים- למי לדעתך כן יש כאלו? -
@איש-אחד-מאיזה-מקום אלו שמוציאים קליפים ווקאלי הם מלכות ושירה, מלכות לא מתקרבים לקצה של שירה, דבר שני נגדיר את זה כך העיבודים של מלכות משעממים, אין אצלם עיבודים וואו משא''כ בנשמה. העיבודים של מלכות מאוד צפויים קול שני וכו', קיצור לא יודע בדיוק איך להגדיר את זה.
-
@דעה אמר במקהלת נשמה:
דבר שני נגדיר את זה כך העיבודים של מלכות משעממים, אין אצלם עיבודים וואו משא''כ בנשמה. העיבודים של מלכות מאוד צפויים קול שני וכו', קיצור לא יודע בדיוק איך להגדיר את זה.
אתה רציני?! איזה עיבודים מטורפים מצאת בנשמה שבמלכות הם משעממים אותך?! קח את היציאות שיש לביכלר בכל מקום, את ההשאלות משירים קיימים בתור ליוויים, את ה'אאאווווווווווואאווו' (התכוונתי להגייה) שהם עושים בריקודים בחתונות ונשמה עוד לא מעזים לעשות זאת, ועוד כהנה וכהנה.
מותר לך לאחוז אחרת, אבל זה מעט מוזר לומר שמלכות משעממים, לדעתי בכל אופן. -
@איש-אחד-מאיזה-מקום אני לא יודע על איזה יציאות אתה מדבר, מלכות זה מקהלה שבדבר אחד היא מעל כולם וזה פרסום ותעמולה כדי לקבל שם, אני לא מכיר עוד מקהלה חרדית בעולם שעושה תעמולה כל כך חזקה. ואם אתה מדבר על יציאות זה הדבר הכי חלש שלהם. נשמה שם את מלכות בכיס הקטן בכל הנוגע ליצירתיות בעיבודים.
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!