אלבום פיני במסתרים- פיני איינהורן
-
@אפרים-פלג אמר באלבום פיני במסתרים- פיני איינהורן:
@אבא-תודה כמה עולה הדיסק?
ראיתי באתר שלו 39 ש''ח נראה לי.
-
כאן קונים את הדיסק.. http://www.pinieinhorn.com/
-
@אבא-תודה אמר באלבום פיני במסתרים- פיני איינהורן:
עדיין לא שמעתי את כל האלבום.
רק כמה שירים.
אך כבר אני מריח, שלפי טעמי במסתרים זה הכי יפה.
לדעתי אם מאטי אילאוויטש היה מבצע את במסתרים זה היה מרג -אששששששששששששש@אבא-תודה אמר באלבום פיני במסתרים- פיני איינהורן:
עדיין לא שמעתי את כל האלבום.
רק כמה שירים.
אך כבר אני מריח, שלפי טעמי במסתרים זה הכי יפה.
לדעתי אם מאטי אילאוויטש היה מבצע את במסתרים זה היה מרג -אשששששששששששששטוב,
אחרי ששמעתי את כל האלבום על בוריו.....
אז אפשר לומר שבהחלט הפעם.... האלבום יפה, (יותר נכון השירים יפים, 'הלחנים' ) וגם הקול שלו לא רע.
בפרט ב ''מזרח שמש'' בקטע.. אויי מי מי מיייייייייי זה פצצה..... אהבתי.... ועוד.
גם ב ''פרוק'' יש לו קצת קול נחמד.....
-
פיני הביא אלבום שלא היה במגזר!!!!!!!
עיבודים קטלנים שלא נראו בשנים האחרונות[יודע ממקור מוסמך ש.ל.]
לחנים פצצה הקול פצצה
אלבום מגוון עם טעם של עוד!
שאפו פיני!!!!!! -
@אבא-תודה
אהבתי מאד את האלבום, ותכלס' - שאפו לו (ולקליינברי'ז...) על שהביא כאלה לחנים ב2023!
השירים שם אחד אחד בניחוח מתוק של פעם, בשילוב הגשה של עיבוד חדשני וסאונד הכי נקי שיש,
ומתוכם שירים שבהחלט יכולים להיכנס לפס הקול של קבלת שבת זיצאית (התעוררי), או בהלל (ממזרח שמש),
להתקבצות של בחורי ישיבה על גיטרה(במסתרים), וסתם שירים עם לחן קליל ומילים קליטות (אנא ה', יצר טוב),
שגם להם פוטנציאל לא קטן...בקיצור, פיני, בשמי ובשם (מסתמא) עוד רבים אחרים - תודה על זה! בתוך ים הסינגלים הג'ינגלים הקאברים והמחרוזות - הבאת פה בשורה!
-
@דודו-בלוקה
לא צריך לעוף...
האלבום פצצה אבל הוא כבר נראה במגזר לא ממזמן...
בדיסק של קמפה, שם הלחנים והעיבודים הם גם של ברי\קליין...
@נגינתי
אגב "במסתרים" זה לא לחן של קליין \ ברי,
כי אם של חזקי וויס -
פוסט זה נמחק!
-
@נגינתי אמר באלבום פיני במסתרים- פיני איינהורן:
@אבא-תודה
אהבתי מאד את האלבום, ותכלס' - שאפו לו (ולקליינברי'ז...) על שהביא כאלה לחנים ב2023!
השירים שם אחד אחד בניחוח מתוק של פעם, בשילוב הגשה של עיבוד חדשני וסאונד הכי נקי שיש,
ומתוכם שירים שבהחלט יכולים להיכנס לפס הקול של קבלת שבת זיצאית (התעוררי), או בהלל (ממזרח שמש),
להתקבצות של בחורי ישיבה על גיטרה(במסתרים), וסתם שירים עם לחן קליל ומילים קליטות (אנא ה', יצר טוב),
שגם להם פוטנציאל לא קטן...בקיצור, פיני, בשמי ובשם (מסתמא) עוד רבים אחרים - תודה על זה! בתוך ים הסינגלים הג'ינגלים הקאברים והמחרוזות - הבאת פה בשורה!
יש דיבור.
אך את במסתרים היו צריכים לשמור לזמר מרגש. כמו בעיקר מאטי אילאוויטש. בערי וועבער. אפשר גם דובי מייזעלעס (לאחר שריגש בשיר \קליפ האחרון.) וואלה אם לא הלחן של במסתרים שזה של חזקי ווייס. היה אפשר לומר אלבום ''לחני אלי קליין & איצי ברי'' - פיני איינהורן.
כמובן לחנים קליטים מאוד. . . -
@שמעי-ה אמר באלבום פיני במסתרים- פיני איינהורן:
הדיסק יצא..
אבל מאוד מעניין כל השירים חוץ מ2 הם של איצי ברי ואלי קליין.
מה קורה פה? אין עוד מלחינים בעולם [פינקי וובר, הרשי ויינברגר, ליפא, נפתלי משה שניצלר.. ועוד ועוד...]עיין ערך הרב שלמה טויסיג באלבום חמשה קולות [כל השירים והעיבודים ע"י הזוג הנ"ל]
-
אז שמעתי סוף סוף את האלבום
אני לא מבינה בעיבודים
וגם לא בלחנים
קטונתי
אבל----
מאוד אהבתי את השיר 'כשהשמחה באה'
יש לו משהו חמוד וקליט לדעתי.