תוכניות המוזיקה בקעמפים
-
כידוע בשנים האחרונות בעולם הישיבות מאמצים כל מיני פלטפורמות של תכניות מוזיקה כאלה ואחרות עם הפקות יוצאות מן הכלל של שופטים ליווי מוזיקאלי ומיתוג התוכנית אשמח לחוות דעת חברי הפורום על התוכניות ולמי שיש מידע על תוכניות מוזיקה בישיבות ליווי מוזיקאלי וצוות השיפוט שיעדכן
-
@שמעון ישיבת אוהל יוסף בבני ברק עושה עונה שניה של התוכנית שלה הם קראו הקול בשחקים מיד נצרף את מיתוג התוכנית בעונה הראשונה השתתפו בפנאל השיפוט המפיק ישראל לובין המנהל המוזיקאלי של דוד אכילביץ פיני רוטשטיין דוד אכילביץ בעצמו וארלה נחשוני על הלווי המוזיקאלי הופקד הקלידן החסידי צביקי לוקר שם התוכנית התבססה על פורמט של הקול הבא
בתוכנית השנה כבר הם משתדרגים והתוכנית תהיה גם בשמה הקול בשחקים עונה 2 שהיא עונת המשוררים לעת עתה נסגרו הלווי המוזיקאלי של הקלידן האגדי באמת אבי דרור וישראל לובין בכל מקרה בגזרת שאר חברי השיפוט צפיות עוד הפתעות גדולות שיעלו לפורום במהלך השבוע כמו כן הופק סוג של גינגל לתוכנית ומנגינות מעבר באמת צפו להפתעות .......
-
אתה לא בקטגוריה הנכונה.
-
@ריינבואו מה הקטגוריייה?אשמח לדעת
-
@שמעון אמר בתוכניות המוזיקה בקעמפים:
ישיבת אוהל יוסף בבני ברק עושה עונה שניה של התוכנית שלה הם קראו הקול בשחקים
אהבתי את הרעיון- מציק לי אבל שזה חיקוי אחד גדול...
"תוכנית ריאלטי"....וזה לא התוכנית הראשונה בתקופה האחרונה שכובשת את הבמות של הציבור שלנו....חבל רק שזה מונע ממקורות לא רצויים...
תקנו אותי אם אני טועה...כי משום מה אני לא שמעתי על תוכניות כאלה בעבר אצלנו... -
@אייצ-ית למה כבר כמה שנים טוןבות שיש את התוכניות האלה בקעמפים הישיבה הראשונה שהרימה את הדגל הזה זון הייתה ישיבת עטרת ישראל במחנה הידוע שלהם מחנה בני תורה שדרך אגב יש כמה וכמה לחנים שיצאו משם לזמרים ששרים אותם היום דוגמא לדבר השיר המלאך ששר אלי הרצליך זה שיר שהולחן במחני בני תורה לפני 16 שנה
-
@אייצ-ית
כפי שכבר כתב @שמעון: :@שמעון אמר בתוכניות המוזיקה בקעמפים:
@אייצ-ית לא נותן לי אחרי שאני פותח עריכה לא נותן לי להעביר לבמת הדיונים אין לי אופציה כזו?
האופציה של בחירת קטגוריה, מופיע בעת כתיבת נושא חדש - רק כשזה עדיין לפני הפרסום.
ברגע שלחצו על 'שלח', לא תהיה הרשאה למשתמש הרגיל - להעביר את הנושא לקטגוריה אחרת.בהצלחה!
-
@שמעון אז כך באור ישראל עושים גם תוכנית כזו וצוות השיפוט שלהם הוא עדי רן יוסף חיים שווקאי ואלי לאופר התזמורת שתלווה את הערב זה שמשון דניאל בישיבת אוהל יוסף צוות השיפוט לכלהלן אודי דמארי ישראל לובין אלי פרידמן ועל מלכאת המוזיקה אבי דרור בישיבת באר יצחק טלז סטון צוות השיפוט לכדלהלן עדי רן עדי נתנאלי ונראה לי איזה רב מהישיבה שלהם