מונה הצפיות ביוטיוב - אמיתי ב100%?
-
@אלישבע אמר במונה הצפיות ביוטיוב - אמיתי ב100%?:
מעצבן, אה?
כן...מעצבן שזה לא תמיד אמיתי-
אבל בד"כ לא נראלי שבשביל שיר אנשים יהיו מוכנים להשקיע כדי להעלות את רף הצפיות..
ואם כן עושים זאת- אני מבינה את המניע-
אישית אני אם אני רואה שיר שיש לו המון צפיות- אני יפתח אותו...כי אני יודעת שיש "מה למכור" שיר עם מעט צפיות פחות ימשוך אותי...
ככה שזה מעצבן...אבל לפעמים תורם-- -
@דונלד-ביידן אמר במונה הצפיות ביוטיוב - אמיתי ב100%?:
כידוע, כל שיר שמועלה ליוטיוב, מקבל 'מעקב' אוטומטי של מספר הצפיות שצפו בו וכמובן שיש למספר הצפיות השלכות מאוד גדולות.
שאלתי - האם המספר המופיע הוא מדויק תמיד ב100%,
או שיש אופציות לזמרים להגדיל את המספר בדרכים כאלה ואחרות?
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!
תודה מראש.אני חושבת שהזמרים שלנו-(חרדים.) לא קונים צפיות. למה? כי זה ל-ש-ל-ם למישהו כדי לצפות בשיר, ולזמרים שלנו אין זמן וכסף לזה, וגם הם יודעים שמה שהם מוציאים -אז אם זה טוב יהיו צפיות גם בלי תחבולות.......
-
לא הבנתי.. אמרו פה שהזמרים שלנו לא ישלמו כדי שיעלו להם את הצפיות.
אבל לשלם לרדיו שישמיעו אותם, זה כן הם עושים. מה ההבדל??
שניהם יח"ץ ובשביל יח"ץ עושים ה כ ל. נקודה.
כפי שאמרה @אייצ'-ית זה עושה משהו במח כשרואים שיר עם הרבה צפיות. בקיצור, פסיכולוגיה...ו..כן, אם יש זמר שיש לו כסף והשירים שלו לא אייאייאיי כמו שאומרים; אז למה שלא יעשה את זה כדי לקדם את עצמו??
ואני רוצה לשאול שאלה שאולי לא ממש קשורה, אבל בעקיפין כן.
נראה לכם ששוקי סלומון הוא זמר כ"כ מוצלח? או שמעל הכל הוא יח"צן של עצמו ויש לו כסף, אז --- תעשו את המשוואה לבד.... -
לא הבנתי.. אמרו פה שהזמרים שלנו לא ישלמו כדי שיעלו להם את הצפיות.
אבל לשלם לרדיו שישמיעו אותם, זה כן הם עושים. מה ההבדל??יש הבדל-
כשאתה משלם כדי שישמיעו שיר שלך ברדיו- אתה לא משקר לאנשים -
מי ששומע אותך- שומע! לא משלמים לאנשים שישמעו- וגם ככה אף אחד לא יודע מי ואם באמת שמעו...
אבל כשאתה משלם לטכנאי שיעלה לך את הצפיות ביוטיוב...זה שקר אחד גדול- כי אנשים בטוחים שהרבה שמעו וצפו בשיר..
אומנם המטרה היא אותה מטרה- אבל הדרך שונה...
לשניהם יש מטרה של פירסום- אבל "המטרה לא מקדשת את האמצעים..." -
נראה לכם ששוקי סלומון הוא זמר כ"כ מוצלח? או שמעל הכל הוא יח"צן של עצמו ויש לו כסף, אז --- תעשו את המשוואה לבד....
תעשי לי טובה! שוקי כבר מצליח! והשירים שלו טובים! אם הוא זמר או לא זה שאלה אחרת, אבל כול עניין המוזיקה שלו זה בשביל ההנאה ותו לא!
-
@אייצ-ית
מכל הדיון כאן עולה חיזוק גדול למה שכתבתי אתמול בדיון על כמות השירים החדשים שיוצאים כל יום
וגם מכאן מה שרואים זה שבשביל ששיר יכנס לתודעת הציבור לא צריך השקעה בעיבוד ובשיר עצמו
אלא שכל העניין זה תופעת עדר בזויה שבשביל לשכנע אותי לצפות/להאזין לשיר שלך אתה צריך לגרום לי לחשוב ש 100K עשו את זה לפני ובלי זה אני לא ישתכנע לשמוע אותו ועוד לשלם על כך מכיסם טבין ותקילין? נשמע נורמלי?
יח''צ עלובים...
ושוב: אם נחזור לעידן הקלטות (או הקסטות...) ניווכח שבשביל ששיר יכנס למח שלנו ונחשוב שהוא איכותי (או שלא) לא צריך לעבוד עלינו אלא רק לשכנע אותנו שנקנה את הקלטת או הדיסק וההחלטה אם השיר מוצלח זה רק אנחנו היינו מחליטים, היו ימים...
https://music-il.herokuapp.com/topic/780/כמות-השירים-החדשים-אינפלציה-או-דיפלציה/15?_=1626092788564 -
@מוזיקה אמר במונה הצפיות ביוטיוב - אמיתי ב100%?:
@אייצ-ית
מכל הדיון כאן עולה חיזוק גדול למה שכתבתי אתמול בדיון על כמות השירים החדשים שיוצאים כל יום
ומה שרואים מכאן זה שבשביל ששיר יכנס לתודעת הציבור לא צריך השקעה בעיבוד ובשיר עצמו
אלא שכל העניין זה תופעת עדר בזויה שבשביל לשכנע אותי לצפות/להאזין לשיר שלך אתה צריך לגרום לי לחשוב ש 100K עשו את זה לפני ובלי זה אני לא ישתכנע לשמוע אותו ועוד לשלם על כך מכיסם טבין ותקילין? נשמע נורמלי?
יח''צ עלובים...
ושוב: אם נחזור לעידן הקלטות (או הקסטות...) ניווכח שבשביל ששיר יכנס למח שלנו ונחשוב שהוא איכותי (או שלא) לא צריך לעבוד עלינו אלא רק לשכנע אותנו שנקנה את הקלטת או הדיסק וההחלטה אם השיר מוצלח זה רק אנחנו היינו מחליטים, היו ימים...
https://music-il.herokuapp.com/topic/780/כמות-השירים-החדשים-אינפלציה-או-דיפלציה/15?_=1626092788564אתה מדבר על המשיכה של הציבור לצפות בשיר- מסכימה!!!
אבל אין קשר בין כמות השירים שיוצאת לכמות הצפיות... -
מסכימה לגמרי עם כל מילה של @מוזיקה
פשוט כל מילה בסלע!
חבר'ה, עובדים עלינו! משפיעים עלינו פסיכולוגית וזה עצוב.. אנחנו פתים נהנים משירים עם הרבה צפיות או שמושמעים הרבה ברדיו.. וזה לא משנה אם הזמר קנה את הצפיות או לא. אם זה שיר טוב - אז הוא טוב ואם לא - אז בואו נשים אותו בצד...
הגיע הזמן שאנחנו נבחר לעצמנו את השירים שאנחנו אוהבים ולא שהזמרים יבחרו לנו את מה שכביכול 'הציבור אוהב' -
תקשיבו חברה אני בהלם בחיים לא חשבתי שקונים צפיות הייתי בטוח שכל זמר לפי הרייטינג שלו,
מנסה להשקיע בשביל הצפיות וכו' וכו',
ועכשיו אתם פותחים לי אפיק חדש שבסך הכול עובדים על הציבור בעיניים,
וזה מדהים אותי,
אבל אני חושב שגוגל נלחמת עם זה אין לי מקור לכך אבל אחפש...
והא ראיה שהרי גוגל נלחמת עם מקדמי אתרים-
בעבר כל אתר היה מקודם לראש רשימת החיפוש לפי הקישורים שלו,
ומקדמי האתרים היו צריכים רק להכניס לתוך האתר מלא מלא קישורים,
כיום המלאכה נעשתה הרבה יותר קשה מי שרוצה יש מאמר שלם במתמחים על הנושא,
אז לכאורה אותו דבר כל המטרה של המונה צפיות הוא אכן בשביל לשקף לציבור פפולריות והצלחה אז אני מאמין שהם נלחמים עם זה.
מה אתם אומרים??? -
זה דבר ידוע אני כבר שמעתי על זה בנוגע למכירות באינטרנט שיש חברות שמעלות את רף הקניות כדי ליצור דף פעיל ומבוקש שהציבור קונה ומסתמך על האתר גם באתרים הגדולים יש כאלו דברים יש להם אופציה לצפות בלייף את הקניות ויש עשרות קניות בשניה וזה לא אמיתי (היה פעם כתבה על זה באחד הערוצים)
-
אנחנו פתים נהנים משירים עם הרבה צפיות או שמושמעים הרבה ברדיו.. וזה לא משנה אם הזמר קנה את הצפיות או לא. אם זה שיר טוב - אז הוא טוב ואם לא - אז בואו נשים אותו בצד...
אם אני נהנת מהשיר- מה איכפת לי אם עבדו עלי פסיכולוגית לשמוע אותו??
בסופו של דבר לא כולם מחפשים באמת איכות בשיר או "שיר טוב".
המטרה של השיר זה לגרום לי להתרגש או לבכות או להנות או כל דבר אחר מהשיר שהגישו לי- אם זה קרה לא משנה לי אם עבדו עלי...
מי שמחפש איכות- לא יתן לכל העטיפה הזו לקנות אותו... -
@אייצ-ית ואם לא נהנית/התרגשת/בכית מהשיר ושמעת אותו ביוטיוב עשית כמה דברים
1 את מעלה את רף הצפיות עוד יותר ויותר אנשים נכנסים לזה
2 בזבוז של זמן שלך
3 את כבר לא יכולה להבחין בין שיר טוב שיש לו באמת הרבה צפיות לשיר לא טוב אז כולנו מפסידים מזה