יבואנים בארץ של ימאהה וקורג
-
שלום.
אני בעל חנות של כלי נגינה ואשמח לקבל מידע על כל היבואנים שקיימים בארץ שמייבאים מוצרים של ימאהה וקורג רשמיים ולא רשמיים וכן פרטים ליצירת קשר אם יש...
(חוץ מכלי זמר) -
@המוזיקאי אני יגיד לך מה שאני יודע על ימאהה
היבואן הרשמי (כמו שרשמת ) לימאהה זה כלי זמר כל מי שמוכר ימאהה בארץ שהוא לא כלי זמר אז זה יבואן לא רשמי ותאמין עדיף לך לקנות מהם... אני יסביר במה זה מתבטא המוסג "יבואן לא רשמי"- מעבדה: לכלי זמר יש מעבדה עם חומרים מקוריים של ימאהה זה אומרת שאם אתה קונה מהם אורגן יש לך אחריות לשנה, שזה אומר שאם משהו מתקלקל בתוך השנה של האחריות את מדבר איתם מביא את האורגן אליהם והם מסדרים לך בחינם!!
- ספקי כוח\ שנאי: הספק כוח של כלי זמר זה הספק כוח המקורי של ימאהה אם תלך לחנות אחרת שמוכרת ימאהה תקבל ספק כוח לא מקורי, שזה במילה אחת לא טוב לאורגן ויכול להרוס את המוח של האורגן...
בשורה התחתונה תקנה פשוט מכלי זמר (יש להם מחיר לסיטונאי {אני מניח שאתה יודע מה זה אומר...}) והצוות אצלם פשוט מבין ממש טוב באורגן שלהם, אני אישית ממליץ על סניף רמת גן יש שמה בחור בשם יהודה בן משה (כן זה ההוא מהקלידנים) והוא ייתן לך שירות א.א.
אם יש לך עוד שאלות את מוזמן לשאול בכיף (לגבי ימאהה קורג אני לא מבין..)
-
@חכם_בלילה כבר דיברתי עם כלי זמר ואין לו מספיק במלאי בשביל לספק לחנויות אחרות כי יש מחסור ביצור של ימאהה ומה שכן מגיע אילו הוא לוקח לעצמו...
@מוזיקאי-בנשמה-2 אמר ביבואנים בארץ של ימאהה וקורג:
אני מעוניין לדעת האם אתה מוכר טירוס 5?
כן אבל יד שניה במצב כחדש אין חדשים ממש בשוק כי זה כבר לא מיוצר כמה שנים...