-
@זלמן-שול אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
@איצלה שמחה גדולה לשמוע שזה באמת הולך לצאת כי כנראה מוטי לא יספיק להוציא עוד הרבה שירים כיון שהוא ילך לישיבה קטנה וירצה לשקע את עצמו בעלייה וצמיחה בתורה אז מסתבר שזה מהישרים האחרונים שלו וזו עליית רמה מטורפת!!!
דיברתי על זה לאחרונה, זה לא כלכך מדוייק.
מוטי הולך לישיבה מסויימת שבה הותר לו להמשיך לה קיט שירים ואף להופיע שלא על חשבון הלימודים, המוזיקה תימשך.
בימים האחרונים ישבנו אצל המעבד והמלחין של המוזיקה החסידית מונה רוזנבלום שאגב הוא שכן של מוטי ברחוב, ומונה לקח על עצמו לשבת עם מוטי בשנתיים הקרובות ולעקוב אחרי כל התפתחות קולית, כמובן שמוטי ייאלץ לרדת בשנתיים האלה לפחות 2 סולמות אבל עדיין קולו לא בגד בו, וכמו שמונה הגדיר קולו רק השתבח, ובעוד שנתיים בעזרת השם שוב יחזור להיות מוטי בסולמות הגבוהים, עם קול אחר כמובן.
הכל תלוי ונ'בע מלמעלה אף אחד אין לו ביטוח.
אבל ממשיכים לעבוד ויש עוד הרבה בדרך... -
אני מעלה קצת מאחורי הקלעים של מוטי, יש לי מלא חומרים אבל את רובם לצערי לא אוכל להעלות גם מפני הפרטיות של מוטי ומשפחתו וגם מאחר ויש קולות שירת נשים או סתם דברים שלא יעשו טוב למוטי.
מה כן העלתי?
הקלטות של אימון עם מוטי במהלך נסיעה לאירוע, חימום קולי לפני אירוע,
תמונות מאחורי הקלעים בדי סיטי ועוד.
תמונות של 4 האחים גרינבוים האבא גרינבוים (ואני הקטן) בקומזיץ משפחתי (העלתי באישור המשפחה),
יש הסרטה של האחים מוטי ויוסי גרינבוים בדואט אבל מאחר ויש נשים שרות ברקע הורדתי את הקול, אני ינסה בהמשך לעלות חומרים של יוסי לבד כדי שתבינו שיש דור המשך למוטי.
אני יכול להעלות עוד הרבה אבל צריך לזה זמן רב לסנן ולבדוק שחלילה לא יהיה תקלהלא לשכוח להוריד כוכבית
-
@אאא אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
@איצלה הקליטו את זה שוב בחודשים האחרונים או שזה הישן? כי לי מוטי השמיע את השיר אישית לפני כמה חודשים ונראה לי שכן השתנה משהו מהשיר ששמעתי אז
אבל בכ"א שיר יוצא מן הכלל ...הקליטו שוב, מה שהיה למוטי בפלאפון שמסתבר שזה מה שאשמיע לך זה היה סקיצה.
וטוב שאתה מלשין עליו, אני יטפל בזה, אסור לו להשמיע -
@איצלה אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
רגע לפני שהלהיט חלום לגדול יוצא,
אני רוצה להפתיע אתכם שוב, ולהתקדם אתכם לקראת הלהיט הבא של מוטי.
שוב אני מנצל את הבמה המכובדת הזו ומעלה לכאן הצצה נוספת של בית ופזמון מהשיר שמע ישראל שבקרוב יראה אור
אני בעבר ביקשתי שמה שאני מעלה לא יפורסם, אני מבין שזה בקשה גדולה מידי.
אבל כן אני מבקש ודורש שלא להפיץ את הקטע הזה בקבוצות מייל כמו VIP וכאלה, למרות הרצון להביא סקופ.
נא לכבד את הבקשה בשביל שאני יוכל להמשיך להעלות לכאן חומרים בבילעדיות.
ועוד דבר גם כשאתם מעבירים מפרום לפרום בתוך מצקב תעבירו את הקובץ על הבקשה הזו שלי.
תודה מראש
וכמובן האזנה נעימה מחכים לתגובות כמובן...
שמע ישראל חתוך למקצב.mp3וואו זה נשמע שמחכה לנו להיט גדול...
הקול שלו מהמם לא פחות ממה ששמענו עד היום....
הצלחות בהמשך... -
@איצלה אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
רגע לפני שהלהיט חלום לגדול יוצא,
אני רוצה להפתיע אתכם שוב, ולהתקדם אתכם לקראת הלהיט הבא של מוטי.
שוב אני מנצל את הבמה המכובדת הזו ומעלה לכאן הצצה נוספת של בית ופזמון מהשיר שמע ישראל שבקרוב יראה אור
אני בעבר ביקשתי שמה שאני מעלה לא יפורסם, אני מבין שזה בקשה גדולה מידי.
אבל כן אני מבקש ודורש שלא להפיץ את הקטע הזה בקבוצות מייל כמו VIP וכאלה, למרות הרצון להביא סקופ.
נא לכבד את הבקשה בשביל שאני יוכל להמשיך להעלות לכאן חומרים בבילעדיות.
ועוד דבר גם כשאתם מעבירים מפרום לפרום בתוך מצקב תעבירו את הקובץ על הבקשה הזו שלי.
תודה מראש
וכמובן האזנה נעימה מחכים לתגובות כמובן...
שמע ישראל חתוך למקצב.mp3וואו!!!!
איזה שיר!!!!!!
מתי הוא יוצא??
מחכים!!!!