-
-
@סודי-ביותרררררררר
הנני רופא לך העליתם ללא קול -
@משה-0527 זה אצל כולם ככה?
-
@סודי-ביותרררררררר
אצלי כך בשני מחשבים
אז אני מתאר שלכולם זה כך -
-
@סודי-ביותרררררררר אצלי שתיהם בלי קול
-
@סודי-ביותרררררררר
עדיין ללא קול
תנסי לפתוח אצלך את הקישור ששמת
ותראי האם יש קול -
צודקים
אני ינסה להעלות שוב -
@סודי-ביותרררררררר עובד לכם?
לי זה עובד -
בקישור המצורף מהשעה 1:46 עד השעה 1:57 יש קטעים מאוד מאוד יפים של מוטי לשירים 'יש אמונה', 'שמע ישראל' (- נראה לי שזה השם....) ו'הלב שלי עם קובי ברומר. הבעיה היא שבדיוק בקטע של מוטי יש בעיה שהשמע והצפיה לא באותו קצב, אם יש מישהו שיודע איך מסדרים את זה אשמח שיכתוב כאן או אם יש מישהו שהוריד את זה בצורה נורמלית אשמח שיעלה לכאן.
תודה מראש -
@סודי-ביותרררררררר
שלחתי לבדיקה כשיפתח נדע
בכל מקרה תודה רבה עצומה
עריכה: נטפרי אישרו וכעת מתענגים על המוזיקה
לפום צערא אגרא -
@סודי-ביותרררררררר אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
@סודי-ביותרררררררר עובד לכם?
לי זה עובדעכשיו זה נפתח וזה עובד מצוין
שכוייח! -
כאחד שממש אוהב את 'מוטי', תרשו לי להביע את דעתי עליו:
1.
יצא לי לראות את הביצועים שלו ב'מופע של תריג' והוא שר שם מ-ד-ה-י-ם!!! (גם אם זה מוקלט..)
אני עוקב אחריו כבר מתחילת דרכו ממש עוד כשנקרא "מוטל'ה" ואני חייב לומר שעבדו איתו! הוא השתפר ממש! כי ביננו הוא לא היה 'ילדפלא' עם קול יותר מדי... ההורים שלו אישרו לו לשיר. יש ילדים עם קולות מדהימיםםם שההורים לא רוצים שישירו (ובצדק) בבמות וכו', מוטי שר בסדר, כל הופעה היו לו יציאות, עם אוהד כביצע יחיד ועם כל אמן אחר... אף פעם הוא לא הצליח לרגש אותי יותר מדי אבל עכשיו: הוא פשוט בשל! לקח זמן וכעת הוא בשיא! מכאן יש לו רק לאן לרדת. הלוואי שיקליט אלבום (מה שלא הולך לקרות. לפחות כרגע).
2.
שמתם לב שקורה כאן משהו מוזר?????
כל השירים שמוטי משתתף בהם נגנזים בזה אחר זה!
מה על הדואט עם דיקמן "חלום לגדול"? מה עם הדואט עם ברומר "אבינו מלכנו"? עוד נקודה: שמתם לב שהוא לא הוציא אף פעם סינגל יחיד?
ברור שקורה כאן משהו מאחורי הקלעים שיסביר הכל. למישהו יש קשר איתו/עם משפחתו? אולי לא מוכנים להשקיע בתקציב של זה...
ולסיום כולנו כאן בקריאה: מוטי, תקליט כמה שיותר שירים, יש לך קול מדהים, תנצל את המתנה שהקב"ה נתן לך. -
@סקופר אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
כאחד שממש אוהב את 'מוטי', תרשו לי להביע את דעתי עליו:
1.
יצא לי לראות את הביצועים שלו ב'מופע של תריג' והוא שר שם מ-ד-ה-י-ם!!! (גם אם זה מוקלט..)
אני עוקב אחריו כבר מתחילת דרכו ממש עוד כשנקרא "מוטל'ה" ואני חייב לומר שעבדו איתו! הוא השתפר ממש! כי ביננו הוא לא היה 'ילדפלא' עם קול יותר מדי... ההורים שלו אישרו לו לשיר. יש ילדים עם קולות מדהימיםםם שההורים לא רוצים שישירו (ובצדק) בבמות וכו', מוטי שר בסדר, כל הופעה היו לו יציאות, עם אוהד כביצע יחיד ועם כל אמן אחר... אף פעם הוא לא הצליח לרגש אותי יותר מדי אבל עכשיו: הוא פשוט בשל! לקח זמן וכעת הוא בשיא! מכאן יש לו רק לאן לרדת. הלוואי שיקליט אלבום (מה שלא הולך לקרות. לפחות כרגע).
2.
שמתם לב שקורה כאן משהו מוזר?????
כל השירים שמוטי משתתף בהם נגנזים בזה אחר זה!
מה על הדואט עם דיקמן "חלום לגדול"? מה עם הדואט עם ברומר "אבינו מלכנו"? עוד נקודה: שמתם לב שהוא לא הוציא אף פעם סינגל יחיד?
ברור שקורה כאן משהו מאחורי הקלעים שיסביר הכל. למישהו יש קשר איתו/עם משפחתו? אולי לא מוכנים להשקיע בתקציב של זה...
ולסיום כולנו כאן בקריאה: מוטי, תקליט כמה שיותר שירים, יש לך קול מדהים, תנצל את המתנה שהקב"ה נתן לך.כול מילה!!!!!!
גם אני מתפלאת.