-
@מחשב-נייד אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
אפשר את הסרטון שזמרים מברכים את מוטי ליום הולדת?
מה זה קשור למוזיקה?
וגם זה-@היידה-מיוזיק-0 אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
בתוכנית "טוקר בכיכר" מנחם טוקר איחל מזלטוב למוטי גרינבוים--
-
@אייצ-ית אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
@מחשב-נייד אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
אפשר את הסרטון שזמרים מברכים את מוטי ליום הולדת?
מה זה קשור למוזיקה?
וגם זה-@היידה-מיוזיק-0 אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
בתוכנית "טוקר בכיכר" מנחם טוקר איחל מזלטוב למוטי גרינבוים--
לא מתווכח עם הפיקוח אבל לדעתי זה לא קשור ממש למוזיקה אלא לנושא שהוא מוטי גרינבוים...
-
חומרים ישנים של מוטי שהיו לא טובים מבחינת עריכת דיליי פס קול... זה סודר
אני מעלה: -
@חיימוב אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
לא מתווכח עם הפיקוח אבל לדעתי זה לא קשור ממש למוזיקה אלא לנושא שהוא מוטי גרינבוים...
וכמו שכבר אמרנו בעבר.
זה שיש אישיות שעושה מוזיקה- לא אומר שצריך להעלות כאן את כל קורות חייו.
לא מתי הוא ישן, לא מה הוא אכל, לא מה הוא חגג, לא איפה הוא ביקר.
סקופים וחומר הקשורים למוזיקה שהוא עושה. לא לאישיות שלו עצמו. -
@איצלה מתי שמע ישראל אמור לצאת?
-
@סודי-ביותר אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
@איצלה מתי שמע ישראל אמור לצאת?
מתעקב בלי סוף.... כבר לפעמים אין לי אמון שמוטי ישחרר שיר אם בכלל....
והסרטונים יפים מאוד ו"כשהלב בוכה" ריגש אותי מאוד.....
@LOVE-ME תוריד כוכביות. -
לקראת סיכום הקריירה של מוטי
ולקראת האירוע המסכם, ההשקה, ההפתעה.... וכו שהכנו ועדיין מכינים ממש בימים אלו לקראת בין הזמנים אבישבתי לסכם ולערוך את כל החומרים של מוטי מאז ועד היום...
אלה שפורסמו ואלה שעוד לא....מדובר בלא מעט משקל גיגה
אני מעוניין מאוד להעלות את כל הקבצים, לפחות את אלה שניתן לפרסם, שאין בהם דברים אישיים או בני משפחה וכדו', לגוגל דרייב לתיקיה שתהיה פתוחה לכלל הציבור.
הבעיה שלי אין את הזמן לזה וגם לא מחשב מיותר כי זה יכול לקחת ממש הרבה שעות....
השאלה שלי מופנת להנהלה ולחברי הפרום הנכבדים האם יש מישהו שיהיה מוכן לעשות את זה, לקבל ממני את כל החומרים ולהעלותם לדרייב?
והאם ההנהלה תאפשר יצירת קשר בין אותו אחד שיתנדב אלי...?אשמח למענה מצד כל הגורמים.
תודה.נ. ב. לגבי שמע ישראל ועוד...
אני לא חושב שכאן המקום להכנס לנושא, הציפיה הזאת אכן גורמת ליחצ גדול אבל היא לא נעשית בכוונה תחילה... במוזיקה כמו במוזיקה יש שינויים כל הזמן
הרצון שלי ושל כל מי שעומד מאחורי הדברים האלה היא להביא לכם את המיטב ואת החומר גלם המשובח ביותר... וגם אם זה יתעקב בעוד חודש וחצי זה שווה את זה...
אבל אני כן יכול להבטיח לכם שהדברים יקרו.ושוב נחדד, מוטי היקר בגדול סיים את הקריירה שלו, גם אם יוצא לנו להגיע לאירועים פה ושם זה לא כקריירה אלא כתחביב וכו
הכניסה לישיבה תסיים את הכל.ובשביל שלא תהיו עצובים הבאנו לכם את אחיו שבעזרת השם תשמעו ממנו רבות.
בנוסף אני יכול לגלות שבתקוםה הקרובה שלושה ילדי פלא חדשים הולכים לפרוץ לשוק, אחד דווקא מארהב ושניים מישראל.
סינגלים חדשים שלהם, קליפ יפה, ואפילו דואט עם יואלי... אין ברירה אלא להמתין. אבל זה יהיה שווה.לא לשכוח שמאחורי כל הפקה בתעשייה הזאת עומד איש שיש לו סדר יום משלו, והוא לא מונח 24/7 בהפקה.... אבל זה כבר נושא בפני עצמו...
שוב, ממתין לתגובות. תודה
-
@איצלה אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
השאלה שלי מופנת להנהלה ולחברי הפרום הנכבדים האם יש מישהו שיהיה מוכן לעשות את זה, לקבל ממני את כל החומרים ולהעלותם לדרייב?
והאם ההנהלה תאפשר יצירת קשר בין אותו אחד שיתנדב אלי...?לא אכפת לי לעשות את זה בשמחה....
-
והאם ההנהלה תאפשר יצירת קשר בין אותו אחד שיתנדב אלי...? -
לקראת סיכום הקריירה של מוטי
ולקראת האירוע המסכם, ההשקה, ההפתעה.... וכו שהכנו ועדיין מכינים ממש בימים אלו לקראת בין הזמנים אבישבתי לסכם ולערוך את כל החומרים של מוטי מאז ועד היום...
אלה שפורסמו ואלה שעוד לא....מדובר בלא מעט משקל גיגה
אני מעוניין מאוד להעלות את כל הקבצים, לפחות את אלה שניתן לפרסם, שאין בהם דברים אישיים או בני משפחה וכדו', לגוגל דרייב לתיקיה שתהיה פתוחה לכלל הציבור.
והאם ההנהלה תאפשר יצירת קשר בין אותו אחד שיתנדב אלי...?אשמח למענה מצד כל הגורמים.
תודה.נ. ב. לגבי שמע ישראל ועוד...
אני לא חושב שכאן המקום להכנס לנושא, הציפיה הזאת אכן גורמת ליחצ גדול אבל היא לא נעשית בכוונה תחילה... במוזיקה כמו במוזיקה יש שינויים כל הזמן
הרצון שלי ושל כל מי שעומד מאחורי הדברים האלה היא להביא לכם את המיטב ואת החומר גלם המשובח ביותר... וגם אם זה יתעקב בעוד חודש וחצי זה שווה את זה...
אבל אני כן יכול להבטיח לכם שהדברים יקרו.ושוב נחדד, מוטי היקר בגדול סיים את הקריירה שלו, גם אם יוצא לנו להגיע לאירועים פה ושם זה לא כקריירה אלא כתחביב וכו
הכניסה לישיבה תסיים את הכל.ובשביל שלא תהיו עצובים הבאנו לכם את אחיו שבעזרת השם תשמעו ממנו רבות.
בנוסף אני יכול לגלות שבתקוםה הקרובה שלושה ילדי פלא חדשים הולכים לפרוץ לשוק, אחד דווקא מארהב ושניים מישראל.
סינגלים חדשים שלהם, קליפ יפה, ואפילו דואט עם יואלי... אין ברירה אלא להמתין. אבל זה יהיה שווה.לא לשכוח שמאחורי כל הפקה בתעשייה הזאת עומד איש שיש לו סדר יום משלו, והוא לא מונח 24/7 בהפקה.... אבל זה כבר נושא בפני עצמו...
שוב, ממתין לתגובות. תודה
תודה, אבל בפועל האלבום שדובר בניסן עוד לא יצא וזה מעצבן אותי כאחד ש"שרוף על מוטי"...... ורוצה לראות חומרים חדשים ולא רק כאן אלא לכלל הציבור בתדירות יותר גדולה
-
והאם ההנהלה תאפשר יצירת קשר בין אותו אחד שיתנדב אלי...?
אשמח למענה מצד כל הגורמים.
תודה.לא רואה שום סיבה מוצדקת בשביל לקשר פרונטלית בין משתמשים שונים.
זה לא לצורך מקצועי- אלא יותר סקופים וכד'.
לכן העניין לא יאושר.
נ.ב.
שיש המון משתמשים שעוקבים אחריך כאן בנושא. וזה בכל זאת יעניין רבים.
כך שבזמנך החופשי תעלה כל פעם סרטון אחד- ותתרום לרבים.
כמובן שזה רק רשות.... -
סינגלים חדשים שלהם, קליפ יפה, ואפילו דואט עם יואלי... אין ברירה אלא להמתין. אבל זה יהיה שווההשרלה אם באמת יפים ואם הם יצליחו...
אם אני לא טועה הסלצר הזה כבר הוצא את השיר בינתיים לא נראה שצובר תאוצה...