-
@yael עם מחנוכה השיר כמעט מוכן היה להם מספיק זמן לעשות פינשים
(לדעתי) ולכן הסיבה שאני אמרתי נשמעת לי יותר הגיונית@אחות-קטנה אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
שהשיר התעכב בגלל שהיה כמה טעיות בהקלטה או בעריכה (אבל יש מצב שזה סתם שמועה)
ויכול להיות שזה שיר אחר -
@איצלה אמר בעדכוני מוזיקה וסקופים:
אני לא רוצה שיתחילו לפנות אלי בעניין, אבל אשמח לענות על זה פעם אחת ותו לא.
אני כיום מנהל הבמה של מוטי, השיר חלום לגדול אכן הוקלט כבר לפני כשנתיים והיה אמור לצאת, היו באמת סיבות טובות לעיקוב שלו שלא כאן המקום לפרט.
יואלי הזמין את מוטי להקלטות לפני כשנה שוב על מנת למקסס ולמסטר את השיר אך גילה שמוטי עובר סוג של תחילת חילוף קולי מה שהביא למסקנא שאו שצריך להקליט הכל מחדש או לחכות שנה ולהקליט קולות שניים וכו עם קול מתבגר של מוטי, לאחר מחשבה הוחלט כאופציה השנייה ואכן במוצש האחרון יואלי הקליט שוב את מוטי והשיר ייצא בעזרת השם קרוב לחנוכה,
בנוסף אני יכול לפרסם כאן לראשונה שבקרוב ייצא סינגל נוסף של מוטי בשם 'שמע ישראל' לחן ועיבוד של אלי קליין ואיצי ברי. -
האמת שפעם ראשונה שאני רואה שפתחו אשכול מיוחד למוטי,
אני כיום מנהל הבמה שלו, ואהבתי לראות את אין ספור השאלות האישיות והכלליות וקונספירציות בעניינו של מטי,
יהיה לי קשה לענות על כולם אבל אני אשתדל,
ראשית כל שאלות אישיות כמו איפה מוטי גר או לומד צר לי אך באמת הגזמתם, יש דברים אישיים שבואו נשמור על פרטיות הילד, זה לא יוסיף כל המידע הזה
לגבי מוזיקה של מוטי,
השיר חלום לגדול הוקלט לפני כשנתיים וחיכה לצאת, היו סיבות מספיק טובות לדחות את הוצאתו של השיר חלקם קשורים לשיר חלום של נמואל וחלקם לעניינים אישיים
מאחר ומוטי בשנה האחרונה התחיל חילוף קולי יואלי מצא לנכון לחכות עם ההקלטות הסופיים למוצש האחרון
היום השיר עבר מסטר והוא מוכן, ואני אישית יכול להגיד לכם שייצא משהו מטורף ושווה לחכות
השיר ייצא בחנוכה ביחד עם האלבום של יואלי.
יש עוד שאלות? אפשר בפרטי -
@איצלה אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
יש עוד שאלות? אפשר בפרטי
המושג "בפרטי" הוא רק למשתמשים וותיקים שהצ'אט נפתח להם.
הצ'אט פתוח לך? -
לא סתם..218 פוסטים...
יש לו כאן מעריצים..@איצלה אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
יש עוד שאלות? אפשר בפרטי
ברעיון כאן זה הבמה- כי להרבה אין צאטים- וכמובן שמיילים אסור להחליף באתר..
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@הדסוש בקרוב שיר לבד של מוטי בשם שמע ישראל
ברעיון אתה יכול לצטט כל הודעה שאתה מגיב עליה- כדי שנדע על מה אתה מגיב..
בלי שום קשר לכך- שאסור לכתוב כמה פוסטים רציפים- לכן ההודעות נמחקות על ידי הצוות פיקוח.
ו...
אם נכנסת לאתר בטח ראית את חוקי הפורום..כדאי שתעיין בהם קצת.
כי..
הרבה ישמחו לקבל ממך תשובות..רק חבל שלא תוכל להגיב.
אז..
אסור לפרסם מייל!! הניסוח אמור להיות מתאים לאתר..ו..רק מוזיקה!!
בקיצור...
קרא את חוקי הפורום.
בהצלחה!! -
@איצלה אף אחד לא יכול לאמת את זהותך אבל הידע שלך מרשים....
בכל אופן מי שלא תהיה מספר שאלות- מוטי לא מופק אצל פדידה או שאתה קשור למשרד?
- מה קורה עם השיר שלו ושל קובי ברומר
- זה לא שאלה אבל לדעתי הקול של מוטי הרבה יותר יפה היום מאשר לפני שנה כך שבאמת חבל שהוא לא יקליט עכשיו ויוציא שירים לפני שיתחלף לו הקול לגמרי
-
אני כיום מנהל הבמה שלו, ואהבתי לראות את אין ספור השאלות האישיות והכלליות וקונספירציות בעניינו של מטי,
יהיה לי קשה לענות על כולם אבל אני אשתדל,
ראשית כל שאלות אישיות כמו איפה מוטי גר או לומד צר לי אך באמת הגזמתם, יש דברים אישיים שבואו נשמור על פרטיות הילד, זה לא יוסיף כל המידע הזה
לגבי מוזיקה של מוטי,
השיר חלום לגדול הוקלט לפני כשנתיים וחיכה לצאת, היו סיבות מספיק טובות לדחות את הוצאתו של השיר חלקם קשורים לשיר חלום של נמואל וחלקם לעניינים אישיים
מאחר ומוטי בשנה האחרונה התחיל חילוף קולי יואלי מצא לנכון לחכות עם ההקלטות הסופיים למוצש האחרון
היום השיר עבר מסטר והוא מוכן, ואני אישית יכול להגיד לכם שייצא משהו מטורף ושווה לחכות
השיר ייצא בחנוכה ביחד עם האלבום של יואלי.
יש עוד שאלות? אפשר בפרטיאממממ, אבל משהו לא מסתדר אם מה שכתוב בעמוד הרשמי שלו.:
מעודכן מ ה- 16 במאי 2021(לפני כ-5 חודשים)
%(#cc391e)[לפרטים והזמנות: אף די די פרודקשיין בע"מ]
Contact Us: FDD Production LTD