-
@סודי-ביותרררררררר יישר כח!!!
@שמחה-הגיטריסט אמר ביואלי דיקמן:בשבועיים הקרובים יואלי ומוטי גרינבוים בשיר חדש חולם לעתיד משהו כזה!
מהנושא של יואלי דיקמן:
מוטי הולך ללמוד בישיבת "אור ישראל" בפ'ת -
לפעמים אנשים מדהימים אותי בחפירות שלהם,
אני לא רציתי להתייחס למידע לגבי אור ישראל אבל רק בגלל שזה כבר סגור אני מרשה לעצמי,
הרב מרדכי רבינוביץ שהוא ראש הישיבה אמר לנו שהוא יותר מישמח שיבוא אליו לישיבה גם אחיו הגדול של מוטי למד באור ישראל, ואכן מוטי נענה בחיוב לבקשה,
העניין הוא שמוטי עדיין כיתה ח אז זה ממש מצחיק לדבר על זה כבר עכשיו.דבר שני, לגבי חלום לגדול עקב פטירת סבו של מוטי ועקב כך שבנו של יואלי היה בבית החולים בימים האחרונים נדחו הצילומים לקליפ של חלום לגדול בזמן מה, כולי תקווה שאכן בקרוב יוכל לבשר על הוצאתו של הסינגל החדש.
ולאלה שאמרו שמוטי מפסיק לשיר, צר לי לאכזב אתכם אל זה לא יקרה בקרוב, אני עובדים על חומרים חדשים גם למוטי וגם לאחיו.
-
@איצלה אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
אתה צודק!
ולכן לדעתי אתה כתבת בפוסט הזה מדי הרבה אינפורמציה מיותרת
על הרב רבינוביץ, ושאחיו הגדול גם הוא למד בישיבת אור ישראל
ושסבא שלו נפטר ושהבן של יואלי היה בביה"ח...אם אנשים רעבים (לנייעס) אתה לא צריך להאכיל אותם בתוך הפה
-
@מוזיקה אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
אתה צודק!
ולכן לדעתי אתה כתבת בפוסט הזה מדי הרבה אינפורמציה מיותרת
על הרב רבינוביץ, ושאחיו הגדול גם הוא למד בישיבת אור ישראל
ושסבא שלו נפטר ושהבן של יואלי היה בביה"ח...אם אנשים רעבים (לנייעס) אתה לא צריך להאכיל אותם בתוך הפה
אתה צודק,
רק אני בכל אופן חושב שלפני שיחפרו יותר מידי עדיף לי וכמובן שאני פועל באישור של מוטי ואביו לתת לכולם את המידע שבין כה וכה פורסם או יפורסם על מנת להרגיע את הציבור. -
אני לא רציתי להתייחס למידע לגבי אור ישראל אבל רק בגלל שזה כבר סגור אני מרשה לעצמי,
הרב מרדכי רבינוביץ שהוא ראש הישיבה אמר לנו שהוא יותר מישמח שיבוא אליו לישיבה גם אחיו הגדול של מוטי למד באור ישראל, ואכן מוטי נענה בחיוב לבקשה,
העניין הוא שמוטי עדיין כיתה ח אז זה ממש מצחיק לדבר על זה כבר עכשיו.דבר שני, לגבי חלום לגדול עקב פטירת סבו של מוטי ועקב כך שבנו של יואלי היה בבית החולים בימים האחרונים נדחו הצילומים לקליפ של חלום לגדול בזמן מה, כולי תקווה שאכן בקרוב יוכל לבשר על הוצאתו של הסינגל החדש.
ולאלה שאמרו שמוטי מפסיק לשיר, צר לי לאכזב אתכם אל זה לא יקרה בקרוב, אני עובדים על חומרים חדשים גם למוטי וגם לאחיו.
שימשיך הוא פצצה
-
@חיים-לוי לאבא שלו קוראים שלמה גרינבוים והוא נמצא בהרבה סרטונים שמוטי שר
-
@סודי-ביותרררררררר כמו איזה סרטון למשל?? הוא שר או שרואים אותן??
-
@אניומיני אני עוד מעט יעלה
-
@סודי-ביותרררררררר תודה
@ מישהו יודע אם אח של מוטי הגדול ג"כ היה ילד פלא? -
@אניומיני אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
@סודי-ביותרררררררר תודה
@ מישהו יודע אם אח של מוטי הגדול ג"כ היה ילד פלא?לא, אבא שלומי גרינבוים היה סולן כילד ורק אצל מוטי בגלל סיבה מסויימת הוא בחר לתת לו לשיר, השרון היה גדול מידי בשביל שלא ניתן היה להפסיק את שירתו, והוא רץ ועלה קדימה,
וקובי גרינבוים לא קשור למוטי בכלל.