-
אני שמח להעלות לכאן בבלעדיות רק לחברי הפרום בלבד פרומו לשיר של נער הפלא מוטי גרינבוים,
אני רק רוצה לבקש בקשה שהיא אינה מוגזמת לדעתי ואני מאוד מקווה שתשתפו פעולה אתם רק תרוויחו מזה,
תשמעו את הפרומו תכניסו לנגן לפלאפון, צלצול, לא אכפת לי אבל בשום פנים ואופן לא להעביר את הקובץ הלאה, תשתדלו זה חשוב מאוד, אני יודע שזה יהיה קשה אבל אם תצליחו להתאפק אני מבטיח להעלות לכאן עוד הרבה הפתעות בהמשך, זה הכל תלוי בכם...
האזנה עריבה, וכמובן מחכה לתגובות שלכם...
מוטיגרינבויםשמעישראלסקיצה.mp3 -
@רבקה-כהן-0 הוא סוג של מארגן שלו , נראלי ...
-
@רבקה-כהן-0 אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
@איצלה איך אתה יודע את כל הדברים הללו?
חדשה פה פשוט...מנהל במה של מוטי
-
@איצלה אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
אבל בשום פנים ואופן לא להעביר את הקובץ הלאה, תשתדלו זה חשוב מאוד
אם מותר לשאול,
בהפצתך את ההקלטה בפורום מקצב פרסמת לכ- 1900(!!!) חברי פורום מלבד אלו שנכנסו בלי להתחבר, אז השאלה המתבקשת מה ההבדל בין לפרסם פה או לעביר הלאה? -
אני שמח להעלות לכאן בבלעדיות רק לחברי הפרום בלבד פרומו לשיר של נער הפלא מוטי גרינבוים,
אני רק רוצה לבקש בקשה שהיא אינה מוגזמת לדעתי ואני מאוד מקווה שתשתפו פעולה אתם רק תרוויחו מזה,
תשמעו את הפרומו תכניסו לנגן לפלאפון, צלצול, לא אכפת לי אבל בשום פנים ואופן לא להעביר את הקובץ הלאה, תשתדלו זה חשוב מאוד, אני יודע שזה יהיה קשה אבל אם תצליחו להתאפק אני מבטיח להעלות לכאן עוד הרבה הפתעות בהמשך, זה הכל תלוי בכם...
מוטיגרינבויםשמעישראלסקיצה.mp3ממש טוב!!!
אגב-
אתה מפרסם את זה כאן בפורום-
אתה מפרסם לכולם.... -
ממש יפה!!! קולו של מוטי נקי, צלול ומגיע לגבהים מרשימים!
נדמה שהוא בבחינת מוסיף והולך! -
-
מוטיגרינבויםשמעישראלסקיצה.mp3מטורף!!!!!!!
מוטי רק הולך ומשתבח!!!
תודה רבה (תמסור גם למוטי... )