-
@יואל-שג אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
@איצלה אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
שלושה שבועות של ספירת העומר.
הפסקה קטנה, וכניסה ישירות לעונת קיץ חמה:
מה היה לנו:
תקופת אירועי החסד, לג בעומר באולמי וגשל עם תלמידי החיידר במקהלה וקולולם של למעלה מ300 ילדים, הקלטות והשלמות...לפנינו עונה עמוסה, הרצון שלי, של ההורים ובוודאי של מוטי לעשות הכל בכדי שמערכת הקיץ המוזיקלית הארוכה שלפנינו לא תיפגע בלימודים..
רגע לפני ישיבה ה שטייגען בעיצומו ולא כאן המקום להאריך...בעזרת השם נתחיל לאט לאט בדרך בטוחה לצעוד מוזיקלית...
היום בעזרת השם אני יעלה שתי שירים מעניינים שטרם יצאו לאור, לא חדשים ממש מצד אחד אבל לא פורסמו לעולם, סוג של קאבר אבל לא בדיוק... אתם עוד תבינו למה כוונתי...
לאחר מכן נתקדם שלב שלב....
על הפרק: אלבום חדש, תיקיית גוגל דרייב מסודרת בכל החומרים, ראיונות בקול פליי וכיכר השבת...
ומעל הכל: יום ההולדת ה14 של מוטי שמתקרב בצעדי ענק עם הפתעה גדולה שבימים אלו ממש עובדים על זה...( הייתי משתף, לולא זה שאני יודע שיש כאן מהכיתה של מוטי.... אז עדיף שישאר הפתעה)
כשנסיים עם השם: מוטי גרינבוים נעבור לאחיו: יוסי גרינבוים....
נ. ב. בסופש הקרוב, יום חמישי, במהלך טיול לתלמוד תורה עץ חיים ברחובות מצפה לנו בסיומו של הערב זיץ מרתק בעיר טבריה עם מוטי ועוד...
אני קורא את זה שוב ואני אוחז שבשבילנו יש רק את האלבום שאי פעם יצא ראיונות וזהו
כל המסיבות שהוא עושה לגיל 14 לא קשורות אלינו אנחנו לא נשתתף זה רק לחברים שלו וכדו'צודק..
האלבום שספק אם יצא בכלל...
כמו יהונתן בן עזרא שהאלבום החדש היה אמור לצאת לפני כמה חודשים לפחות.... -
@א-ה-2 בהחלט הם מאד ייקים עומדים במילה כמו שכתוב
@א-ה-2 אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
כמו הקליפ של "חלום לגדול" (כנ"ל השיר)
-
@חיימוב כמו הקליפ של "חלום לגדול" (כנ"ל השיר)
כל הבני ברקים נראלי כאלה "ייקים".מה הקשר ייקים?
@LOVE-ME אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
@א-ה-2 בהחלט הם מאד ייקים עומדים במילה כמו שכתוב
כמו הקליפ של "חלום לגדול" (כנ"ל השיר)
צודק....
-
אחרי תקופה של הפסקה קצרה, חוזרים:
ראשית מזל טוב למוטי על יום ההולדת 14
אמש חגגנו לו אירוע קטן בבית עם חברים ומוזיקה יפה ונחמדה, פרומו לאירוע הגדול בסופש הזה...( לא לגלות למוטי )
נעלה תיעודים קצרים מהאירועבאירוע השתתף גם חברו נער הפלא יהונתן בן עזרא( לגבי הדיסק של יהונתן לא ידוע לי על דיסק אנחנו עובדים כעת על סינגלים בלבד)
בין הייתר במהלך הערב המרגש אחיו של מוטי בן ה3 קיבל את המיקרופון ליד ו.... תסתכלו בעצמיכם...נ. ב. עובדים במרץ סביב השעון על מנת להביא ולקיים את כל ההבטחות, אתם הולכים להיות מופתעים זה יבוא ברגע אחד בלי שחשבתם... אני מבטיח.
קרוב מתמיד!!מעלה קישור לאמש:
https://www.jumbomail.me/j/-uTCB4***tdAUSkSf- -
-
השם ישמור....
כן זה עלה גם שם.
והצהוירם יעלה ברדיו.לגבי סופ"ש בעזרת השם נשלח תיעודים
-
חסום, מה זה?
תודה על התיעודים, אין תיעודי שירה רלוונטיים כמו שהיו פעם?
מחכים להפתעות -
@שיר-נולד אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
חסום, מה זה?
תודה על התיעודים, אין תיעודי שירה רלוונטיים כמו שהיו פעם?
מחכים להפתעותמהאירוע הזה יש אבל רואים נשים ברקע.
ואגב יצא בשבוע האחרון תיעוד מאירוע של מוטי שצבעים הפקות הוציעו הדואט המובטח על פיני אינהורן...
אני מקווה לזכור להעלות בהמשך