-
@davidovsk הטפשות היא שחיכו ולא הוציאו חומרים שלו מייד.
זה הרי לא סוד שילד פלא זה משהו זמני...
עכשיו זה כבר מצחיק להוציא חומרים ישנים, זה חסר טעם.
היה את זה עם עוזיה צדוק, שהקליט אלבום שלם עם עיבודים של אלי קליין ואיצי ברי, ומשום מה זה התמהמה עד שזה כבר נהיה לא רלוונטי, וחבל. -
@davidovsk אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
רק אותי הקטע בדקה עשרים ושלוש הצחיק??
הקול כבר הלך לו
באסה הוא היה שר מהמהםזה בדיוק הבעיה שהוא היה שר מהמם
בסרטון עם פיני איינהורן זה נשמע שהוא נלחם על הקול שלו
יש תופעה כזו שקשה להפרד מילדי פלא
ובצדק כי זה מאכזב מאוד
אבל יש שלב שצריך לחתוך ולהבין שהיכולות לא אותם יכולות
ולא ספציפית על מוטי -
הסרטון האחרון שיצא לדואט שערי שמים כמו שהבטחתי שייצא זה. סרטון והביצוע האחרון של מוטי בסיון הקריירה שלו, הביצוע לא טוב זה בוצע גם כן בראשלץ במופע 120 שנה לרבי מחודש ניסן האחרון תוך כדי חילוף קולי ובזה תמו הביצועים של מוטי היקר
לגבי חומרים חדשים בעזרת השם, אני שמח לבשר שיש אישורים ומצאו קונספט איך לשחרר את הכל... אני לאיפרט אבל בהחלט הפעם כל החומרים שלא יצאו עדיין ייצאו החוצה בעזרת השם בקונספט מעניין ומרגש מאוד.
13 שירים, מזכרת בתיה, 2 קליפים כולל חלום לגדול.
ועוד הפתעות...
נ. ב. כרגע נשאר רק לאחל למוטי בהצלחה, בעוד שבוע נכנס להיכל הישיבה... וממשיך את חייו בקריירה האמיתית.
אני יעדכן את חברי הפרום לגבי המוזיקה החדשה לכשייצא.. -
@ב-ב אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
דואט מדהים בין מוטי גרינבוים ופיני איינהורן:
https://send.magicode.me/send-file/file****/b9ce68f15e15eb4d678b9768e28ef49f9f26d09f/viewיש סיכוי שוב חסום לי ולא הספקתי להוריד
-
@LOVE-ME אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
@איצלה נראה לי שמה שאנשים הכי היו רוצים זה חומרים של מוטי שאמרת שלא יצאו
אבל את הקליפ של חלום לגדול נראה לי שהיו מאד רוצים לראות
אם תוכל להעלות כאן כמה שיותר מהר נשמח ...
תודה בשם כל משתמשי מקצב המעונינים בכך !אני ספציפית מעדיף כמה שיותר חומרים כששמע ישראל והקליפ של חלום לגדול בעדיפות ראשונה
-
שלום חברים אני מעלה הקלטה קצרה של קטע נדיר שמוטי מזמין את קובי ברומר 20180309093009.MP3 לבמה וזה לא שיגרתי... מוטי בדרך כלל מתארח ולא מארח זה מתוך המופע המרכזי... תחפשו...
-
@ANASTASIA אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
@חיימוב אמר בילד הפלא מוטי גרינבוים:
שלום חברים אני מעלה הקלטה קצרה של קטע נדיר שמוטי מזמין את קובי ברומר 20180309093009.MP3 לבמה וזה לא שיגרתי... מוטי בדרך כלל מתארח ולא מארח זה מתוך המופע המרכזי... תחפשו...
איזה חמוד איך שהוא מנסה לחקות זמרים...
כשהוא אמר " הזמר המטורף.קובי ברומר בא לפה"
לא נשמתי מצחוק...
חמוד מוטי הזה.
ואני חוזרת שוב על השאלה.
איפה יוסי גרינבוים ילד הפלא המדובר???לאט לאט....
זה ימין קריטיים כרגע.
תנסו להבין ולחשוב קצת גם על המשפחה.
מוטי היום בצהורים מתחיל ישיבה, אתגר לא פשוט בשבילו ובשביל המשפחה.
מחויבות המשפחה זה לא לדאוג שיהיה מוזיקה אלא קודם כל על הרוחניות וכו...
בקרוב מאוד נוכל לעדכן מה מתקדם... -
@איצלה .
ואוו.
איזה מרגש.
ילד הפלא המתוק והמוד מוטי גרינבוים סוגר פרק נכבד ומשמותי בחייו.
ואוו.
נכון צודק.
אבל יש צפי מתי בערך יוסי מתחיל את קריירה?
המון הצלחה למוטי.
תמסור לו?
הילד הזה נגע לי בנשמה...מצטרפת להכל... ילד באמת מדהים שיהיה לו הצלחה בהכל.. ומחכים בקוצר רוח לחומרים טובים מאחיו בעזרת ד'...
-
@איצלה .
ואוו.
איזה מרגש.
ילד הפלא המתוק והמוד מוטי גרינבוים סוגר פרק נכבד ומשמותי בחייו.
ואוו.
נכון צודק.
אבל יש צפי מתי בערך יוסי מתחיל את קריירה?
המון הצלחה למוטי.
תמסור לו?
הילד הזה נגע לי בנשמה...מצטרף בהצלחה אדירה למוטי ||גם אני בגילו כמוהו מתחיל מקום חדש||.... בהצלחה למוטי עוד נדון בו... @איצלה אמר שיש עוד על מה לדבר....
-
-
@איצלה איתך בכל מילה
אנשים חושבים שמכיוון שהוא היה ילד פלא אז אין לו חיים רגילים כמו של כל ילד שסיים כיתה ח גם מוטי מתחיל היום ישיבה קטנה ומן הסתם שלו זה יותר קשה מכולם כיוון שהוא עוזב את עולם המוזיקה למען בניית החיים בעולם הישיבות על אדני התורה והיראה לשמחתנו שהוא עושה צעד כזה למען התורה הקדושה ומפסיק עם המוזיקה על אף שיחסר לנו השירים והקול של מוטי מאחלים לו שיהיה הרבה הצלחה שיגדל בתורה ובמידות טובות