Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@מיכאל-4 דבר ראשון - תודה רבה , דבר שני - אשמח לעוד , דבר שלישי - זה יותר נח שרושמים ליד כל שיר מה זה, או הכי טוב באם פי 3... דבר רביעי - רשמת פעמיים "אש" ובאמת ה"אש" השני זה - "ותשובה ותפילה וצדקה"... אבל לא נורא...
מולי גוטמן יעקב שוואקי - בואי בשלום by aviguri.mp4 יעקב שוואקי מאמין בניסים.mp4 חשוף - יעקב שוואקי.mp4
@מולי-גוטמן אתה עדיין צריך שירים שלו?
@מיכאל-4 כע
@מולי-גוטמן 11-Yavo-Hayom.mp3 793a0a176cf1448a850f0ff62b91e479.mp3 SHUKI1208.mp3 videos622d06a8ca9e1file_1227.mp3 videos6208e5b5e569bfile_546.mp3 videos6126572ba87fafile_1375.mp3 y2mate.com-יעקב-שוואקי-ממצרים-גאלתנו-מתוך-פרויקט-צמאה.mp3 YAKOVV1403.mp3 YAKOV1305.mp3 יעקב-שוואקי-We-Love-America.mp3
יעקב שוואקי - Light Up the Night.mp3
@שריוש בגדר שיר נחמד אל תשכחו שיש כזה שם של שיר ליוני Z
@אלישבע שוואקי מלחין אגב עולם מושלם לחן שלו ועוד כמה הוא עיבד חלק מהאלבום היו זמנים וגם את תפילת השל"ה ולדוד זה עיבוד שלו משותף עם עיבוד ישן
@זורי תפילת השלה זה איצי וואלדנר
@chagit03 הם הלחינו את זה ביחד באולפן תוך 12 דקות
@chagit03 לאא אל תזלזל שוואקי הוא האמן האהוב עלי הלוואי שהשיר הזה יהיה לי בחתונה(יש זמן...) תשמע הוא סטאר שאין כמהו
@chagit03 סורי ראיתי עכשיו תיקון כל מה שכתבתי ללשון נקבה....
@זורי נכון,אחלה שוואקי גמאני אוהבת את השירים שלוווו אבל השיר הזה אין לו לחן מיוחד...שיר יפה ותו לא. שומעים שהוא הולחן מהר.
@chagit03 חברים שלי קוראים לי שוואקי א בגלל שיש לי קול דומה(יששש) ודבר שני כי אין שיר דלו שאני לא מכיר בעולם כולו (אובססיבי??) אבל תכלס אני שרוף עליו
@chagit03 אני גם משוגע על שוואקי הוא זמר שמאחד את כולם ספרדים אשכנזים דתים לואמים חילונים ועושה קידוש ה' גדול אין עלו ( את האמת הוא קצת מכיר אותי)
הוא הוציא שיר חדש להדליק את הלילה https://www.kikar.co.il/singles-clips/435732 הוא עדיין לא עלה ליוטיוב
אני צריך את השיר באמפי שלוש החדש שיצא עכשו יש למישהו יכול להוריד מיפו תודה https://www.kikar.co.il/singles-clips/435732