-
@אילה1 אבל אני רק רואה את התמונה שהעלו למעלה ואני לא מתחרטת....
נראה מלחיץ - כמה אנשים!!!@מישהי-מאמי הייתי שם והסידור תנועה של המשטרה היה כל כך מושלם שלא היה פקקים ודחיפות והכל הלך בצורה הכי חלקה פשוט מדהים עבודת הסדרנות שנעשה שם.
היה שטח נרחב ממש שהיה נפרד ומאחורה על הדשה היו משפחות -
@מישהי-מאמי הייתי שם והסידור תנועה של המשטרה היה כל כך מושלם שלא היה פקקים ודחיפות והכל הלך בצורה הכי חלקה פשוט מדהים עבודת הסדרנות שנעשה שם.
היה שטח נרחב ממש שהיה נפרד ומאחורה על הדשה היו משפחות@אלי-פקרביץ היום יעקב היה בישיבישיר והיה עליו כמה מאבטחים שישמרו עליו כי המון בחורים נדחסים לידו
-
@אלי-פקרביץ היום יעקב היה בישיבישיר והיה עליו כמה מאבטחים שישמרו עליו כי המון בחורים נדחסים לידו
-
@לבנת-צבי זה נכון אני חושבת שזה פוגע שאתה משלם על כרטיס וכשאתה מנסה לראות את הזמר הודפים אותך
אבל אלא החיים
כולם עושים את זה -
@מישהי-מאמי הייתי שם והסידור תנועה של המשטרה היה כל כך מושלם שלא היה פקקים ודחיפות והכל הלך בצורה הכי חלקה פשוט מדהים עבודת הסדרנות שנעשה שם.
היה שטח נרחב ממש שהיה נפרד ומאחורה על הדשה היו משפחות@אלי-פקרביץ נכון פ רסמו היום הודעה:כל הערים מודות לראש עיריית אשקלון על מופעים מהנים במהלך חג הסוכות

-
@לבנת-צבי אמר ביעקב שוואקי:
@ויווש נכון, המקום שם ענננננק, לאהרגישו את הפיצוץ
ספויילר-
הזוי!!!- לא רואים את הסוף!!
פוסט זה נמחק! -
@אלי-פקרביץ נכון פ רסמו היום הודעה:כל הערים מודות לראש עיריית אשקלון על מופעים מהנים במהלך חג הסוכות

-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות