-
@נ-נח-נחמ-נחמן-0 אמר ביעקב שוואקי:
השיר של שוואקי מוכן אבל הקליפ צריך קצת עריכה
השיר נקרא בשם אין דבר רע יורד מין השמייםאגב שמעון לוי זה מי שהוציא כעת וחידש תלהיט המחאות ''כל מי שיש לו סמארטפון''...... שששששש.......
-
שוואקי בשיר חדש עם שמעון לוי שנקרא אין דבר רע היום ב 21:15 שידור בכורה
-
@דודו-בלוקה איפה?
-
ביוטיב
-
@דודו-בלוקה עדיין לא נפתח
אגב מי שיכול לעלות אותו כשיר אשמח מאד -
|-יעקב שווקאי & שמעון לוי אין דבר רע יורד מלמעלה-|
יוטיוב -
אין דבר רע - Shwekey ft. Shimon Levi.mp3
|-אני רוצה להכיר לכם את שמעון לוי. שמעון היה תינוק בן כמה שבועות, בפיגוע שהתרחש במוצאי שבת לפני 20 שנה בדיוק (אדר תשס"ב, מרץ 2002) בשכונת בית-ישראל בירושלים, חילצו אותו מתחת לרכב שבער באש מהפיצוץ הנורא, 12 הרוגים נספו בלילה הזה, שמעון ובני משפחתו שרדו את התופת.
לפני כמה שבועות קיבלתי מידידי המפיק המוזיקלי תמיר צור סקיצה למילים "אין דבר רע יורד מן השמים", השיר והמסר תפסו אותי מאוד, ואמרתי לתמיר שבביקור הקרוב שלי בישראל אנחנו חייבים להקליט את זה.
את השיר הלחין שמעון לוי, (התינוק מהפיגוע לפני 20 שנה) שהוא לא רק מוכשר בכתיבה והלחנה אלא גם זמר עם קול מדהים ורגש מיוחד, והזמנתי אותו לבצע יחד את השיר כדואט.
את הקליפ צלמנו במערת שמעון הצדיק בשכונת שייח ג'ראח בירושלים, במערה לומדים יחד תמיר צור ואביו של שמעון, רבי אורן לוי שמזכה את הרבים ומפיץ את הנס הגדול בעולם.-|מילים Lyrics
וזה כלל גדול בעולם
שנחשוב ונאמין באמונה שלמה
שאין דבר רע יורד מן השמים
הכל לטובהThere is a general rule in life
That we believe with perfect faith
That nothing Bad comes from Heaven
It is only good, and it is all good!Et c'est un grand principe de vie
R?aliser et croire d'une foi parfaite
Que rien de mal ne veut venir d'en Haut
Tout est pour le bien!Es una regla fundamental en la vida
Que tengamos una convicci?n y f? que
no hay cosa mala que viene del cielo
Todo es para bien y para nuestro bien"אין דבר רע"
יעקב שוואקי & שמעון לוי
מילים: ע"פ פלא יועץ, ערך "דאגה"
לחן: ישראל גוטפרב, שמעון לוי
עיבוד והפקה מוזיקלית: תמיר צור
מקהלות: יענקי כהן
בימוי ועריכה: חי אפיק
צילום: יוסף שלסט
תאורה: ארתור מרצ'נקו
הפקה: דניאל פרוגיטרה בס: אבי יפרח
גיטרות: גל שלו, נועם חרגול בורג
כלי הקשה: חזי יעקב
פסנתר: יהונתן אבידני
לופים, סמפולים וקלידים: תמיר צור
קלידים נוספים: רמי עזרא
מיקס מאסטרינג: אביב ירימי
הפקה בפועל: איציק דניאל -
הוא הוציא שיר אחד יפה בשם כשרוצים להיכנס הינה קישור ליוטיוב שיר יפה
-
לכל החסומים ביוטיב
https://www.jdn.co.il/music/1711286/ -
שיר מאד יפה. מלא זמן לא שמעתי משוואקי
אבל קצת שעמם אותי, כל הזמן העברתי משהו לא התפתח והמילים חזרו על עצמם
אולי אם אני אשמע עוד כמה פעמים אני אתחבר יותר -
אחרי שהתרגשנו ביחד על הסיפור של השותף לשיר של שוואקי.. בא נתקרקע.. ואני ממש מבואס משינוי הכיוון של שוואקי.. פעם היה ישראלי.. מזרחי יותר.. היום הוא עמוק בתוך המוזיקה החסידית (לא שזה משהו רע.. רק שאני ורוב הקהל שהיה לו פעם פחות בעניין..) היום הוא כבר לא יכול כמעט לחלום על מופע ישראלי בישראל ממש חבל.. והאמת שזה תופעה שיש לא רק אצלו..
בא נקווה לטוב ושלא יהיה אפילו מישהו אחד שיתבייש בסגנון כלשהו.. הלוואי.. -
@אפוש-פאר אמר ביעקב שוואקי:
אחרי שהתרגשנו ביחד על הסיפור של השותף לשיר של שוואקי.. בא נתקרקע.. ואני ממש מבואס משינוי הכיוון של שוואקי.. פעם היה ישראלי.. מזרחי יותר.. היום הוא עמוק בתוך המוזיקה החסידית (לא שזה משהו רע.. רק שאני ורוב הקהל שהיה לו פעם פחות בעניין..) היום הוא כבר לא יכול כמעט לחלום על מופע ישראלי בישראל ממש חבל.. והאמת שזה תופעה שיש לא רק אצלו..
בא נקווה לטוב ושלא יהיה אפילו מישהו אחד שיתבייש בסגנון כלשהו.. הלוואי..כנראה שוואקי ממש נבהל ממה שאמרתם והוא הוריד את הסרטון מהיוטיוב...
-
@יהודי-פשוט-2 אמר ביעקב שוואקי:
בא נקווה לטוב ושלא יהיה אפילו מישהו אחד שיתבייש בסגנון כלשהו.. הלוואי..כנראה שוואקי ממש נבהל ממה שאמרתם והוא הוריד את הסרטון מהיוטיוב...
חחחח..
האמת שלא ראיתי את זה ביוטיוב אז הוא יכול להחזיר את זה.. -
שיר ממש חמוד, זרם לי עד הסוף.. סגנון ישיבתי כזה, לא?
מזכיר לי את הסגנון של חושב על ירושלים .. -
שיר יפה דוקא ,
נשמע מעניין לנגן אותו בגיטרה ,
האם יש למישהו את האקורדים שלו ? -
בא נקווה לטוב ושלא יהיה אפילו מישהו אחד שיתבייש בסגנון כלשהו.. הלוואי..עוד משהו בנדון. כאן זה שני ספרדים ששרים חסידי. אך בעצם ממש לא כהם שרים זאת בהבהרה של עברית.... העיקר שזה שיר די נחמד...