-
אחרי שהתרגשנו ביחד על הסיפור של השותף לשיר של שוואקי.. בא נתקרקע.. ואני ממש מבואס משינוי הכיוון של שוואקי.. פעם היה ישראלי.. מזרחי יותר.. היום הוא עמוק בתוך המוזיקה החסידית (לא שזה משהו רע.. רק שאני ורוב הקהל שהיה לו פעם פחות בעניין..) היום הוא כבר לא יכול כמעט לחלום על מופע ישראלי בישראל ממש חבל.. והאמת שזה תופעה שיש לא רק אצלו..
בא נקווה לטוב ושלא יהיה אפילו מישהו אחד שיתבייש בסגנון כלשהו.. הלוואי.. -
@אפוש-פאר אמר ביעקב שוואקי:
אחרי שהתרגשנו ביחד על הסיפור של השותף לשיר של שוואקי.. בא נתקרקע.. ואני ממש מבואס משינוי הכיוון של שוואקי.. פעם היה ישראלי.. מזרחי יותר.. היום הוא עמוק בתוך המוזיקה החסידית (לא שזה משהו רע.. רק שאני ורוב הקהל שהיה לו פעם פחות בעניין..) היום הוא כבר לא יכול כמעט לחלום על מופע ישראלי בישראל ממש חבל.. והאמת שזה תופעה שיש לא רק אצלו..
בא נקווה לטוב ושלא יהיה אפילו מישהו אחד שיתבייש בסגנון כלשהו.. הלוואי..כנראה שוואקי ממש נבהל ממה שאמרתם והוא הוריד את הסרטון מהיוטיוב...
-
@יהודי-פשוט-2 אמר ביעקב שוואקי:
בא נקווה לטוב ושלא יהיה אפילו מישהו אחד שיתבייש בסגנון כלשהו.. הלוואי..כנראה שוואקי ממש נבהל ממה שאמרתם והוא הוריד את הסרטון מהיוטיוב...
חחחח..
האמת שלא ראיתי את זה ביוטיוב אז הוא יכול להחזיר את זה.. -
שיר ממש חמוד, זרם לי עד הסוף.. סגנון ישיבתי כזה, לא?
מזכיר לי את הסגנון של חושב על ירושלים .. -
שיר יפה דוקא ,
נשמע מעניין לנגן אותו בגיטרה ,
האם יש למישהו את האקורדים שלו ? -
בא נקווה לטוב ושלא יהיה אפילו מישהו אחד שיתבייש בסגנון כלשהו.. הלוואי..עוד משהו בנדון. כאן זה שני ספרדים ששרים חסידי. אך בעצם ממש לא כהם שרים זאת בהבהרה של עברית.... העיקר שזה שיר די נחמד...
-
אני דווקא מיד התחברתי לשירה זה אולי בגלל התקופה המאתגרת שנמצאים בה וזה ממש במקום המילים האלו "אין דבר רע יורד מהשמים" זה פשוט מתנגן לי בראש כל הזמן וגם השילוב של הבחור הזה ממש מעניין זה חידוש כזה ועושה רושם שיעקב שוואקי משתדרג כל הזמן ולא משעמם
-
-
ואייי הוא מפציץ כבר בחודש וחצי (בערך) הוא הוצאי לא פחות מ3 שירים וכולם פ33ות
-
@מוח-שליט-על-הלב נכוןןן הוא אחד הזמרים
ואין דבר רע זה שיר מהמםםם -
@מוכן-תמיד-לעזור ביום שישי הקשבתי לשיר לפחות 10 פעם משהוא מטורף שיר יפפה!!
-
@מוח-שליט-על-הלב אני התחברתי אליו מהפעם הראשונה ששמעתי
-
מישהו יכול להעלות לכאן את הקליפ של 'עת רקוד'.
-
יצא הקליפ החדש של שוואקי : "לחיים" גרסת הרמיקס ![7gff24mb__w658h438q95.webp](File type invalid (1))
-
@אוריה-טטרואשוילי תוכל לשים כאן קישור ליוטיוב?
מה שהעלת לא עובד. -
@אוריה-טטרואשוילי אפשר קישור או משהו לקליפ..
-
בבקשה לכולם
הקליפ של שוואקי.
חייבת לציין שהוא מושקע ברמות!!
הרבה זמן לא ראיתי קליפ מושקע כ"כ.