-
@אחד-שאוהב-את-שוואקי אין להשאיר יותר מ-2 פוסטים רצופים!!
נא לקרוא את כללי האתר - https://miktzav.com/topic/88/חוקי-הפורום?_=1649607030496 -
עכשיו ברמיקס לשם יחוד
Matt Dubb & Yaakov Shwekey - לשם יחוד (DJ EDIT).mp3 -
אפשר את האלבום "לשם שמים" בבקשה
-
-
אכן כן
-
אגב רציתי שנייה לעשות סדר בזה שיוצאים נגד שוואקי שמופיע מעורב ומכניס בקליפ נשים וכו'
וכאילו על פריד לא יוצאים כאילו הוא לא מופיע מעורב אמנם אין לו קליפ אחד עם נשים אבל מופיע מעורב
ועוד יותר גרוע שזה שוואקי לא עושה[נראה לי שעשה פעם אחת] שפריד מופיע בבמה ומאחורה יש הרבה בנות שמגנות
ובזה אני נחרדתי אני ראיתי סרטון מהופעה שלו ופתאום ראיתי לפחות איזה 20 נשים ונחרדתי וכן שיוצאים נגד שוואקי שמופיע עם זמרים חילונים ופריד כאילו לא מופיע עם חילונים עם אביב גפן ורמי קליינשטיין וזה מעצבן אותי שכאילו אפשר לצאת נגד שוואקי נכון שגם אני יוצא נגדו בזה שמופיע מעורב וכו' למרות שהוא הזמר האהוב עלי ואני מאוד מעריץ אותו
אבל כאילו על פריד לא יוצאים [אולי יוצאים נגדו אבל אני לא שמעתי אפי' פעם אחת שיצאו נגדו ועל שוואקי שמעתי הרבה]
וחוץ מזה שגם בני פרידמן ועוד זמרים אמריקאים מכניסים בקליפ נשים ושוואקי בקליפים שמופיעים נשים זה לא שלקח שחקניות אלא זה מהארגון של אשתו לילדים עם צרכים מיוחדים וזה בעיקר הקליפים שרואים נשים
וחוץ מזה שאמריקאים חרדים הם לא חרדים כמו בארץ הם הרבה יותר פתוחים
אז בבקשה תפסיקו לצאת נגד שוואקי וכאילו שאר הזמרים כגון פריד הכל בסדר והוא כשר וטהור -
עוד דבר שכולם אומרים ששוואקי התחיל עם השירים הישראלים ובגללו בחורים מתקלקלים
ואנני אישית לא חושב שאפי' בחור אחד התקלקל אלא הוא הכניס את השירים האלה כדי שהצעירים של היום לא ישמעו דברים גרועים ל"ע ושוואקי סיפר שבחור אחד איר לו ששמע מוזיקה ישראלית ל"ע לא לעניין ובגלל שוואקי הוא כבר לא שומע אותם אלא את השירים של שוואקי וזה חיזק אותו אז בקיצור שוואקי לקח את זה למקום טוב -
אגב אשמח לדעת אם מישהו כאן חושב כמוני ואשמח לשמוע דעות אחרות
-
@אחד-שאוהב-את-שוואקי
לדעתי כל הדעות הנ''ל כבר לא אקטואליות, היום שוואקי הוא 'גדול הדור' לעומת השאר.... -
@אחד-שאוהב-את-שוואקי אני כן חושב כמוך שלא צריך לצאת עליו, רק רציתי להוסיף נקודה קטנה, על אברהם פריד באמת יצאו רבנים חרדים (אם אתה רוצה לחפש אז תוכל לבדוק בויקיפדיה/ מכלול, כיכר השבת ובחדרי חרדים)
-
אתה צודק שרבנים חרדים יצאו נגדו וגם נגד שוואקי
אבל מהקהל לא שמעתי בחיים ועל שוואקי שממעתי המוןןןןןןןןן -
@אחד-שאוהב-את-שוואקי
אני לא יודעת אבל יכול להיות שזה קשור לזה ששוואקי לאנולד בארה"ב אלא פה בארץ ולכן מצפים ממנו לקצת יותר....
שאמרת שהוא חרדי אמרקאי יותר פתוח אז זה בדיוק העניין שהוא יודע טוב מאוד מה הולך פה בישראל ושלא מן הראוי להביא בקליפים נשים ובכל זאת הוא מביא. (מקווה שהובנתי נכון).
וכן בזה שהרבנים יצאו נגדו אני מאמינ השהם יודעים מהשהם אומרים ולא סתם יצאו נגדו כ"כ חריף... כנראה יש דברים בגו כי לא מחליטים סתם כך ביום בהירלצאת על בן אדם כלשהו, כנראה זה הגיע לרמה שהיו צריכים לצאת נגדו.
אני מדגישה שכל זה דעה אישית...
פרסומו של שוואקי והעובדה שהוא מופיע בהופעות מעורבות, גררו ביקורות מרבנים חרדים. לפני הופעה שלו בנתניה נכתב קול קורא לציבור להדיר את רגליהם מהמופע. בין השאר חתמו על המכתב הרב חיים קניבסקי והרב שלום כהן הקורא לציבור להדיר רגליהם מהמופע[12]. הרב אמנון יצחק הרבה להתבטא נגדו (ובכלל על זמרים חרדים) וקרא עליו כי הוא מושחת ויש לשבור את הקלטות שלו[13], במקביל הראה יעקב שוואקי קשר חם עם הרב עובדיה יוסף, הוא הרבה לבקר אצלו ולהתברך, ובאלבומו "מאמין בניסים" הקדיש לכבודו את השיר "מרן שלי".
(המכלול) -
את המכלול קראתי
אבל לגבי מה שאמרת שנולד בארץ זה לא קשור כי בגיל 8 הוא ירד לחו"ל אז הוא נקרא אמריקאי
ומה שאמרת שיודע מה שקורא בארץ אז כל הזמרים הגדולים יודעים כי מגיעים להופעות וכו'
אבל שמכניס בקליפ נשים גם בני פרידמן והרבה זמרים אמריקאים[דגש על האמריקאים] מכניסים ולא שמעתי שיוצאים נגדם
וזה מעצבן אותי
ולדעתי יותר גרוע זה שפריד מופיע בהופעות ובנות מנגנות ושוואקי יותר מחמיר בעניין הזה
ולדעתי זה יותר גרוע מלהכניס בקליפ נשים כי זה ממש על הבמה -
@אחד-שאוהב-את-שוואקי בקטע של פריד אתה צודק אני גם לא מבינה את זה.....
אבל למה אתה לא מתייג????????????????? -
אני לא יודע איך
-
@אוהבת
ככה זה מתייג?? -
ואני חושבת שכל הנושא הזה לא קשור לפה
הפורום הוא מקצועי!!!!
@צוות-פיקוח -
@כ-פ
אפשר בבקשה את האלבום "לשם שמים"?
בתודה ענקית מראש[זה ללא זכויות יוצרים הכל משוחרר ביוטיוב] -
פוסט זה נמחק!