למה הדור הצעיר לא יכול לשמוע מוזיקה ישנה??
-
אני מדבר לא על שירים ליפני 40 שנה ליפני 10 אפילו 5 שנים לא יותר
דעתכם?? -
כי היום לאנשים יש פתיל קצר ומחפשים את הריגוש הכי מהר שאפשר, ורק במוזיקה של היום ה'בום' ניתן מיד בהתחלה, ובמוזיקה של פעם אין את הריגוש שנמצא היום, וזה עוד משתכלל כל הזמן.
-
@מיוזיק-בנשמה לא יודע מה אתה מגדיר ''הדור הצעיר'' אבל אני יודע שמ''מרומי גילי'' אני הכי מחובר למוזיקה ה''ישנה'' וכמוני רוב שכבת גילי אתה נראה לי מכיר צעירים ממש שלא מבינים כלום במוזיקה רק רעשים אלקטרוניים הצורמים באוזן ומניסים כל חלקה טובה במושג ''מוזיקה''
-
@מיוזיק-בנשמה מי אמר שלא יכולים?
-
@yes-itsme
הרבה מהצעירים היום לא מעוניינים בזה, במקרה הטוב. -
@מיוזיק-בנשמה @מוזיקאי-בנשמה-2 על איזה שכבת גיל אתם מדברים?
-
אני מסביר עוד פעם אני לא מדבר על מוזיקה ליפני 30 שנה גם אני לא יכול לישמוע בכלל אלא על שירים שיצוא ב15 10 חמש שנים האחרונות שירים טובים חבל שלא משמעים ברדיו
||אני מהדור הצעיר ואני מאוד אוהב את המוזיקה של היום יותר מי פעם בעיקר המיזרחית סתם רוצה ליראות מה תגידו ||
-
@מיוזיק-בנשמה
פשוט כי אתה אוהב שהמוזיקה חותכת, ואתה אוהב מוזיקה עם ריגוש חזק, וזה הסיבה גם שאתה אוהב מוזיקה מזרחית. -
פוסט זה נמחק!
-
אני בהחלט שייכת לדור של היום אך אני אוהבת מוזיקה ישנה (גם חדשה כמובן )
-
@מישהי-מיוחדת זהו אני לא מבין מה הם רוצים! כמוני כמוך. וכמונו רוב שכבת גילנו.
-
@מוזיקאי-בנשמה-2 זה לא 'הרבה' זה "קצת" מהצעירים היום לא מעוניינים לשמוע מוזיקה ישנה................
אבל יש "הרבה" שכן יכולים לשמוע............. -
@yes-itsme
יכול להיות שזה גם תלוי בסביבה בה אתה מסתובב. -
@מיוזיק-בנשמה דבר ראשון שירים לפני 5 שנים יש הרבה אנשים שמאוד אוהבים את השירים האלו!! אבל היום הדור הולך יותר פופ יותר מושקע.
-
את השירים של שוואקי עד היום גם אני יכול לישמוע שירים שיצואו לו ליפני 15 10 שנים
ונוגעים בי גם היום -
@מוזיקאי-בנשמה-2 המציאות הוא שהרבה מנגינים יוצאים "מוזיקה ישנה" והם לא עושים את זה סתם.......
אלא משום שהרבה מהדור הצעיר "יכולים" לשמוע מוזיקה ישנה!!! -
@מיוזיק-בנשמה אמר בלמה הדור הצעיר לא יכול לשמוע מוזיקה ישנה??:
אני מדבר לא על שירים ליפני 40 שנה ליפני 10 אפילו 5 שנים לא יותר
דעתכם??האמת? לא הבנתי על מה אתה מדבר........ אצלנו כולם שומעים את המוזיקה ישנה, וגם את החדשה. עושים רשימות השמעה אקראיות, ככה זה הכי מגניב....... שיר אחד אתה שומע 'יהודי אף פעם לא לבד' של קובי, והשיר הבא הוא 'אני שבת' של בן דוד....... וכן על זו הדרך
-
@hd1 אמר בלמה הדור הצעיר לא יכול לשמוע מוזיקה ישנה??:
השאלה עד כמה ישנה
יצא לי לשמוע מוזיקה שיצאה לפני 50 40 שנה
והצלילים שם לא היו כמו היום
זא היום ששומעים שיר אז הצילילים שם "נקיים"
שם שומעים שזה הקלטה של פעם..
הרבה פחות נוח לשמוע את זהנכון
לכן מדליקים את זה בווליום עדין בבית, ולא בנגן אישי באוזניות.....