ערוץ יוטיוב למשתמשים המקצוענים של הפורום.
-
@יואל-מעצב-תמונות אז תשלח לי את זה כבר עכשיו!! כי אני צריך להפוך את זה ל וידאו...
-
פוסט זה נמחק!
-
@יונמיוזיק 15 דקות אני מעלה לך סט מטורף בוידאו כמו הסט הקודם!!!!!!
-
@יונמיוזיק מגיבה באיחור...
בכל מקרה הסט באמת מוצלח!
להבא, עדיף שסט שירים לחג לא יעלה על יותר מ-15 דק'. לדעתי זה מייגע לשמוע סט של 50 דק'...למרות הגיוון- אנשים אוהבים להרגיש שהם ה Dj של עצמם ולא שמישהו תקע אותם עם סט כ"כ ארוך של שירים (ואם כבר בתחילת הסט יש שיר שלא בא להם עליו הם מעבירים קצת קדימה- במקרה הטוב, ובמקרה הפחות טוב הם מעבירים הלאה ולא שומעים את שאר הסט שיכול להיות מאוד כיפי )
זוהי דעתי, קחו נק' למחשבה ותמשיכו ליצור דברים מדהימים! -
@אדם-חכם-וישר מחכה...
של מה הסט? -
@shoval אמר בערוץ יוטיוב למשתמשים המקצוענים של הפורום.:
להבא, עדיף שסט שירים לחג לא יעלה על יותר מ-15 דק'.
יש בזה משהוא. אבל לדעתי בפורים אין כוח לאנשים כל כמה דקות להחליף שירים...
אז פשוט מאוד הם שמים סט של 50 דקות ונהנים בלי להחליף כל שניה... -
@יונמיוזיק של פסח השאלה היא באיזה אורך עדיף ברמת העיקרון רציתי להוציא את הסט כ45 דקות השאלה מה אתה אומר לקצר? כי יש שירים שמאוד יהיו חסרים בסט קצר של 15 דקות כנזכר לעיל
-
@אדם-חכם-וישר לא יודע. החלטה שלך.
-
@יונמיוזיק הסט בייצוא מאמין שייקח לייצוא 25-30 דקות
ולהעלות למג'יקוד יקח בערך 15 דקות
הסט באורך של כ-43 דק' -
אני לא "משתמשת מקצועית בפורום" ובכל אופן הייתי ממליצה לך ללכת על 5-6 שירים שייכנסו לסט -לא יותר!
כשבתחילה יש 2 שירים מקפיצים לאחר מכן "והיא שעמדה" או איזה שיר נשמה, וכן הלאה לפי מה שתבחר, תסיים עם שיר קצבי שמשאיר הרגשה טובה, והעיקר- אל תעשה את זה ארוך.
אני אגב שמעתי את הסט שלך בפורים(כשהייתי קצרת רוח והתעסקתי עם כל המשלוחי מנות...) ואחרי כמה דק' העברתי קדימה ולא מצאתי את עצמי בסט והעברתי לשיר הבא, אח"כ הדלקתי שוב את הסט וממש נהניתי ממנו!
אבל תעשו טובה אל תגזימו עם האורך של הסט ותראו שיהיה לו גם יותר צפיות!( בנוסף לאנשים אין זמן לחכות שהשיר יירד ולא תמיד יש להם מקום בכרטיס זיכרון ) -
@יונמיוזיק מג'יקוד כותב 5 דקות לסיום העלאה
-
פוסט זה נמחק!
-
@יונמיוזיק הנה הסט להוריד כוכביות תעלה כמה שיותר מהר ליוטיוב אני מחכה
https://send.magicode.me/send-file/file/0252482b79149e1eecd661354***d01d8b194427211/view -
@אדם-חכם-וישר בשמחה ובהצלחה!
מה שבטוח שהכל משמיים והכל לטובה וכנראה שכרגע זה היה הכי טוב עבורך! -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@אדם-חכם-וישר חסום בנטפרי.
-
אוייש אני לא מאמין אני מעלה מחדש 7 דקות בערך תישאר מחובר ותעלה את הסט שלי ראשון אני העלתי ראשון