סידור מקצבים [תיקיות] בקורג
-
אני לא יודע איך גוזרים/מעתיקים מקצבים לתוך תיקיה חדשה [ועל אחת כמה וכמה כשיש לי כמה קבצים של מקצבים שהם לא פועלים בו זמנית באורגן אלא כל אחד בנפרד ע"י load]
אולי אתה תוכל לעזור לי @טכנאי-קיובייס-12 -
אני לא יודע איך גוזרים/מעתיקים מקצבים לתוך תיקיה חדשה [ועל אחת כמה וכמה כשיש לי כמה קבצים של מקצבים שהם לא פועלים בו זמנית באורגן אלא כל אחד בנפרד ע"י load]
אולי אתה תוכל לעזור לי @טכנאי-קיובייס-12@חנניה תיכנס למדיה ושם תלחץ על החץ הימני ותבחר "Open a new folder" ותן לזה שם.
אח"כ כנס למדיה תבחר "copy" ותעתיק את מה שאתה רוצה לתקייה החדשה. בהצלחה ופורים שמח@חנניה אמר בסידור מקצבים [תיקיות] בקורג:
@טכנאי-קיובייס-12 רק איך עושים העתק?
@טכנאי-קיובייס-12 אמר בסידור מקצבים [תיקיות] בקורג:
אח"כ כנס למדיה תבחר "copy" ותעתיק את מה שאתה רוצה לתקייה החדשה. בהצלחה ופורים שמח
-
@חנניה תיכנס למדיה ושם תלחץ על החץ הימני ותבחר "Open a new folder" ותן לזה שם.
אח"כ כנס למדיה תבחר "copy" ותעתיק את מה שאתה רוצה לתקייה החדשה. בהצלחה ופורים שמח@חנניה אמר בסידור מקצבים [תיקיות] בקורג:
@טכנאי-קיובייס-12 אמר בסידור מקצבים [תיקיות] בקורג:
אח"כ כנס למדיה תבחר "copy" ותעתיק את מה שאתה רוצה לתקייה החדשה. בהצלחה ופורים שמח
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות