צילום לקליפ של אלי הרצליך
-
@בנימין-לוריא אמר בצילום לקליפ של אלי הרצליך:
וככה זה באמת נראה בחיים האמיתיים.
נכון לגמרי!!
כולם ניתפסו בקליפ רק על הרעיון שזה שידוכים.
ת'כלס אכזבות יש בכל דבר בחיים. לא תמיד הולך לנו כמו שאנחנו רוצים. ויש נפילות.
אבל..
אל תשכחו שדברים טובים באים בקושי--
בקיצור.
כל מי שלקח את הקלי רק למקום של שידוכים, קחו את הקליפ ברעיון של כל תהליך בחיים שלא צולח לכם במהירות ובקלות. -
@yael צודק /ת אפילו בקליפ של רק לתת שזה ניקרה יותר פתוח כביכול אז בראיון שלו עם טוקר במצאי שבת הוא סיפר על זה שרק בגלל שזה ענין הצדקה הוא עשה את זה אבל עקרונית הבן אדם אחרי 2 אלבומים עם להיטים ומה שהוא שומר על צביון[שימו לב הוא כמעט לו מעלה לרשת תמונות שלו וכו רק בענין המוזיקה וזה טוב ] זה עומד לו להצלחה ב'ה
-
@בן-מנחם אמר בצילום לקליפ של אלי הרצליך:
@yael צודק /ת אפילו בקליפ של רק לתת שזה ניקרה יותר פתוח כביכול אז בראיון שלו עם טוקר במצאי שבת הוא סיפר על זה שרק בגלל שזה ענין הצדקה הוא עשה את זה אבל עקרונית הבן אדם אחרי 2 אלבומים עם להיטים ומה שהוא שומר על צביון[שימו לב הוא כמעט לו מעלה לרשת תמונות שלו וכו רק בענין המוזיקה וזה טוב ] זה עומד לו להצלחה ב'ה
אלי הרצליך באמת אדם מאוד טוב מבחינה רוחנית
-
אני לא יודע אם כבר הביאו את זה פה, אבל
יש ראיון אצל טוקר עם אלי הרצליך ומני וקשטוק (הבמאי) על הקליפ של השיר החדש... -
@ברוריה אמר בצילום לקליפ של אלי הרצליך:
@שמעון אמר בצילום לקליפ של אלי הרצליך:
לכלל המשיגים והמעירים והמאירים לפני שמשיגים צפו בהשקה של השיר אצל טוקר תשמעו את אלי הרצליך ואת מני וקשטוק ואחר כך תקבעו עובדות ולמי שלא יכול אני העלה פה את הקישור ממוצש חי
https://files.93fm.co.il/video/Archive/Pgm/Motzash_Hai/2021/10/motsash_hai_30.10.21_LQ.mp4 כל ההתחלה מדברת על הקליפ והשיר ושימו לב יש עוד סקופים שאלי הרצליך אומר שםראיתי את התוכנית אתמול והבנתי את הרעיון של הקליפ דווקא מאוד מחזק
@בנימין-לוריא אמר בצילום לקליפ של אלי הרצליך:
אני לא יודע אם כבר הביאו את זה פה, אבל
יש ראיון אצל טוקר עם אלי הרצליך ומני וקשטוק (הבמאי) על הקליפ של השיר החדש...