הקלידנים 2
-
@פונץ-בננה יוחנן מטורף !!!!!!!
-
@אילן-פ כתב בהקלידנים 2:
יש משהו אולי קצת מעצבן אבל אני חייב להגיד אפילו שאף אחד לא ירצה להודות בזה שמתי לב שמאוד קובע המראה וההתרשמות החיצונית -- היו מתמודדים תותחים הפעם פרק 5 -- שקבלו תגובות מאוד טובות אחרי שניגנו --אבל ברגע האמת של הניקוד לא פירגנו להם --כי כנראה נראו כאלה שלא רצו לראות אותם בגמר ---והמבין יבין
אותי מעניין האם השופטים רושמים לעצמם ניקוד בזמן אמת אן שכשמנחם שואל הם תוקעים מספר....
כי אז זה אומר שהם משקללים לכל אחד את האחרים
כלומר הם אהבו את הראשון אבל השלישי ניגן יותר טוב אז זה מוריד מהניקוד של הראשון -
@אחות-קטנה כתב בהקלידנים 2:
אותי מעניין האם השופטים רושמים לעצמם ניקוד בזמן אמת אן שכשמנחם שואל הם תוקעים מספר....
כי אז זה אומר שהם משקללים לכל אחד את האחרים
כלומר הם אהבו את הראשון אבל השלישי ניגן יותר טוב אז זה מוריד מהניקוד של הראשוןתכלס לא כזה משנה -ויתכן שיש להם שינויים בניקוד תוך כדי ....
אבל נראה לי שהם רושמים בזמן אמת -- כי אחר כך הם כבר לא אוחזים ראש
מי ניגן מה - כי כל המתמודדים עד עכשיו באמת מצוינים -
תקציר למעוניינים:
מתמודדים:
נתנאל אמסילי
מרדכי משקובסקי - עולה שלב
פסח איידנסון - עולה שלב
יוסף יצחק איטח
שמואל בנימין -
@אילה1 כתב בהקלידנים 2:
אפשר קישור להורדה?
https://drive.google.com/drive/folders/12OJHE4w2pDzEGBBNIAAPimHGlBYdn0HK
-
בנוגע לניקוד, מהמשפטים שאבידני אמר "רשמתי לי בטור של הפסנתר" "אני נותן לו תשע" אני משער שהם כותבים ניקוד תוך כדי, ומחליטים סופית ברגע האחרון.
-
הרבה...
זה יוצא ש20 עולים...
זה אומר שרק עוד הרבה זמן הולך ליגמר הקלידנים...
זה אומר שאין צפי לתכנית אחרת בזמן הקרוב(לא שזה לא יפה, אבל בא לי את הקול הבא... יותר מעניין.)
קיצו רלהמתין בסבלנות....
אגב: כמה זמן לדעתכם יקח עד שתגמר התוכנית?
יאלה שיתקתקו עיניינים בזריזות יותר > <
סתם, סתם! -
@rivka-0 כתב בהקלידנים 2:
תקציר למעוניינים:
מתמודדים:
מרדכי משקובסקי - עולה שלבהוא נגן פסנתר מעולה וגם הגיע עם פסנתר חשמלי -- יוחנן אורי אמר שנותן לו קרדיט
ומצפה שבפעם הבאה יראה גם יכולות באורגן
אמנם זה דומה אבל אורגן גם צריך לדעת לתפעל -- ובקטע התפעולי זה משהו אחר לגמרי ממש לא כמו פסנתר
משום מה כמו שקלטתי אותו- - הוא נגן פסנתר ובכלל לא בקטע של אורגן -- מעניין איך יופיע בפעם הבאה ?