הקלידנים 2
-
התוכנית הזאת פשוט פצצה! אין על הקלידנים... כמה שהמעטפת פה הרבה פחות מהמאסטרו- אין בכלל מה להשוות. והשופטים בעונה הזאת- אחד אחד!
-
ההוא שהתמוטט נמצא פה בשלבי המבחן שלו?
-
@אוהבת-מוזיקה-2 כן... הוא התעלף אחרי האודישן שלו
-
נמאס כבר שהשופטים אומרים על כל מתמודד 'ראו שאתה פשוט מתרגש... ממש רעדו לו הידיים...'
קלטנו שהם מתרגשים, והבנו את זה עוד לפני שהשופטים אמרו את זה, וזה די חרםםםםםםםםםם
במיוחד אבי דרור, שלדעתי, אם אני הייתי תחת שיפוטו זה היה מוריד לי מהביטחון, לשמוע כ"כ הרבה פעמים שהתרגשתי... -
-
@אוהבת כתב בהקלידנים 2:
אפשר להורדה את7?
https://drive.google.com/file****/d/1-558mbBTPG0MScPh5XZwVl-pOHuBApIW/view
-
@חכם_בלילה כתב בהקלידנים 2:
@אוהבת-מוזיקה-2 כן... הוא התעלף אחרי האודישן שלו
אם הוא התמוטט בגלל התחרות -- עם התרגשות ברמה כזאת שהתעלף בגלל השופטים
אולי זה כבר אומר שלא כל כך מתאים לו --וגם לא כדאי לו --להיות הקלידן הבא
כי מה הוא יעשה שיצטרך לנגן בבניני האומה מול אלפי איש ??-- יחיה על כדורי הרגעה ? -
@חכם_בלילה לפחות עלה שלב?
-
@אוהבת-מוזיקה-2 לפי מה שהבנתי כן
-
@כ-פ כתב בהקלידנים 2:
@אילן-פ נו באמת, בבנייני האומה אף אחד לא ישפוט אותו אחר כך.....
ואני מניחה שעד בנייני האומה הוא עוד יעבור הרבה אירועים לפני, הפחד אולי יישאר, אבל הוא בוודאי לא יהיה בכזו רמה כמו הפעם הראשונה ב'הקלידנים'.מסכים שיש צדדים לכאן ולכאן ואפשר להתוכח - ואין לי ניסיון אישי בעניין -- אבל ..............
משום מה עדיין נראה לי שלהופיע בפני קהל של אלפים יותר מלחיץ מאשר
לנגן בתחרות פופליסטית בפני 6 שופטים מוזיקאים נחמדים וכייפיים כאלה כמו בקלידנים
בניצוחו של טוקר חביב הקהל --- עם כל הכבוד -- מחילה --לא מדובר "בב"יד של מעלה " -
-
אני מעדיף שלא להגיד של יהיה לשוה"ר ...
-
@חכם_בלילה למה לשוה"ר ?
פרסמו את זה וגם אמרו שהוא התראין יום אחר כך אצל טוקר אם תתן לי הסבר למה לא אז אני לא יגיד אבל לא נראה לי שיש כאן לשון הרע כולם מתרגשים, ואיך שהבנתי הוא אמר שבאותו יום הוא קם על סף עלפון ואמרו לו שיגיע ואמרו לו שהוא לא יכול לבוא אח"כ אז בתוספת ההתרגשות הוא התעלף (קרדיט: לא ממני)