הקלידנים 2
-
חשיפת מאחורי הקלעים של הפרק האחרון בשלב ההדחה והליווי שיעלה בעוד שעה..
בעוד שעה יעלה לאוויר פרק מס' 14 בעונת 'הקלידנים' השנייה. הפרק האחרון בשלב ההדחה והליווי בתחרות מעלה שאלה מעניינת: מאיפה נחת עלינו פרק 'מורחב' (כלשון קול חי) עם 5 מתמודדים - בשלב שכל ה4 הקודמים שלו היו עם 3
את הדבר הבא כנראה לא תשמעו בתכנית היום:
מתמודד שהחליט לסיים את דרכו בתחרות הודיע על פרישתו צמוד מאוד לצילומים.. ופתאום כל הקונספט משתנה. יוצאת לדרך תכנית שאמורה להיות כביכול תכנית בשלב ההדחה לאחר הסינון עם כמות מתמודדים צפופה כמו בשלב הסינון ההתחלתי.
התכנית תיפתח במילים: 'פרק סיום העונה' בזמן שהקטע הזה הודבק ממקום אחר.
המתמודד המוכשר מישקובסקי שבכלל לא היה אמור להשתתף בפרק הזה ונכנס ברגע של החלטה לפרק בגלל שהוזמן כמה שעות לפני צילום התכנית ששובץ אליה (הפרק ששודר במוצאי יו''ט) מישקובסקי נכנס לאולפן במקום יואלי יורוביץ.
מתמודד כמו יורוביץ שהביא משהו מאוד מעניין לתחרות (נ.ב לא מכיר אישית בשום צורה) נדפק כשנכנס משיקול לא נכון לתכנית שלא היה לו סיכוי בה.
בכל תכנית יש שיקול מסויים איך לשבץ נכון מתמודדים בצורה שוויונית שמתחשבת בכל סוג של מתמודד, כאן הופעל שיקול 'רייטינג' מוזר שיוצר נזק אוטומטי למתמודדים שאולי נפלו רק בגלל הפרק ה'מורחב' שפשוט לא נתן להם הזדמנות הוגנת מול 3 מתמודדים כאילו מדובר בשלב הראשון
כאן נשאל אותכם: האם לדעתכם חוץ מהרייטינג שזה נותן לרדיו, האם יש בזה מעשה הוגן ונכון כלפי המתמודדים האחרים -
@Fbd כתב בהקלידנים 2:
בעוד שעה יעלה לאוויר פרק מס' 14 בעונת 'הקלידנים' השנייה. הפרק האחרון בשלב ההדחה והליווי בתחרות מעלה שאלה מעניינת: מאיפה נחת עלינו פרק 'מורחב' (כלשון קול חי) עם 5 מתמודדים - בשלב שכל ה4 הקודמים שלו היו עם 3
אני כבר מההתחלה אמרתי שזה לא פייר...
למה בכולם יש שלוש ופה חמש??
ועוד משהו, אני לא יודעת אם הם עושים את זה או לא, אבל חייב שבכל פרק יהיו מתמודדים בערך באותה רמה, אחרת זה לא שווה... -
@אילה1 לא רק באותו רמה גם באותו הגיל...
קחו בחשבון שבפרק מספר 3 התחרה ילד חמוד בן 12 נגד בן אדם בן 31 (!)
א. למה להביא ילד בן 12 לתחרות המטרה שלה זה למצוא את הקלידן הבא? (אומר שוב הבעיה לא במתמודדים הבעיה בשופטים ובהפקה...)
ב. איך למען ה' משווים בניהם? הוא ילד בן 12 אפילו לא בר מצווה.. וזה בן אדם בן 31 ...
וזה לא הבעיה היחידה יש עוד רבות...
אבל אני אכתוב על זה בהמשך... בא נראה איך התוכנית תהיה היום.... -
-
@חכם_בלילה כתב בהקלידנים 2:
@אילן-פ אבל הוא לא יצלח כי "הוא לא מסחרי" כלשון יוחנן אורי...
זה נכון --וזה גם מה שאמרו השופטים
אבל מה זה מעצבן אותי שאומרים -- "הוא לא מסחרי"
נכון --לא ממש "נתן בראש "
אבל בשורה התחתונה --הוא נשמע הכי טוב --סאונד נהדר --נגינה מוזיקלית
בלי טרנסים מיותרים --רואים רמה גבוהה -- מה חסר להם ???? -
@Fbd כתב בהקלידנים 2:
מישהו ספר כמה ליקקו היום לר' יוחנן, וכמה מהמלקקים קיבלו אצלו ציון גבוה ועלו
גם אני חשבתי על זה --כמה שופט יכול להיות אוביקטיבי בשיפוט שלו
אחרי שקנו ממנו מקצבים באלפי שקלים ומנגנים אותם בתחרות
סתם ככה אותי יותר מרגש לראות את המתמודדים שבונים בעצמם את המקצבים
זה גם מראה על יכולות הרבה יותר רציניות -
מזכירה שוב, השתדלו לשמור על רמה המכבדת את הפורום.
כמו''כ, אנחנו מעדיפים להימנע מלשוה''ר מיותר. -
-
פוסט זה נמחק!
-
לא יודעת מהי ה "דעת קהל" עליה דיברו השופטים בנוגע למישקובסקי... אני יודעת שלא ראיתי את הפרק בשלמותו בא נגיד שדי רפרפתי והיחיד שממש התעכבתי לשמוע אותו זה את מישקובסקי... הוא באמת מקצוען!!!
אני לא מבינה מה יש לתוכנית הזו שמתעדפת חובבנים על פני מקצוענים!! אתם יודעים מה טוב במקצוען? שגם אם עכשיו הוא מנגן בסגנון שאולי פחות מרקיד בחתונות אבל בגלל שהוא בעל כשרון ועושה הכול מושלם אז לא יהיה לו מידי קשה ללמוד ולפתח סגנונות נוספים!!!
הרי יש לו את המיומנויות הדרושות... עינין של החלפת מקצבים וסאונדים.
אז בגלל שהוא מוכשר ותכנת בעצמו את המקצבים ולא קנה מאורי?
לא מבינה את הקטע.