הקלידנים 2
-
@יוסף-דוד-ותזמורתו .
וגם מי השופטים שאתם לוקחים את הדברים שלהם הקודש.
יוחנן אורי מתכנת פחד אבל יש הרבה יותר טובים ממנו בנגינה , הוא הרבה פחות ממה שעשו ממנו גם מבחינה מוזיקלית וגם בשם.
אותו דבר גם עדי נתנאלי הוא לא קלידן ואוו, הוא מבין במוזיקה אבל בשביל להגיד שהוא יחליט מי קלידן ומי לא.
אבי דרור היחיד שבאמת ברמה גבוהה אבל הוא השופט הטוב והנחמד.
בקיצור תראו בשביל להנות והמתמודדים בשביל להתפרסם ושלום על ישראל. -
@יוסף-דוד-ותזמורתו כתב בהקלידנים 2:
ד.מה הכוונה מכור? למה שכל איזה קלידן יעניין את הרדיו? בסוף אם יש מישהו שמספק את הסחורה אז הוא מקבל עדיפויות.
אבל עובדה: הרבה קלידנים מקבלים יחס וסיקור חיובי בעוד אחרים הטובים מהם מקבלים יחס צונן וכמעט מפלה... אי אפשר להתעלם מזה... זה מידי בולט... ברור שבסוף הקלידן שינצח יהיה חייב להיות טוב אבל הכי טוב? לא בהכרח... אחרי הכול זה רדיו... וכמו שכתבת- "קול חי רוצים רייטינג כמו כל גוף שידור"
-
@אפרת-גלבוע איפה ראית את מה שאת קוראת לו "הרבה קלידנים מקבלים יחס וסיקור חיובי בעוד אחרים הטובים מהם מקבלים יחס צונן וכמעט מפלה..."
יכול להיות שאני היחיד המטומטם שלא רואה את זה???
אני לא חושב...
וביקשתי שמישהו שכתב את זה על הפרק האחרון,ולא קיבלתי עד לרגע זה תשובה!!!
אולי את תוכלי להסביר לי... -
@תוכי-מדבר
כן...
לדוגמא ברוך לוין.... כול מי שמבין טיפה במוזיקה יודע שהוא אחד הכוכבים של התוכנית...
כשראיתי את הפרק בו הופיע בפעם השנייה ציפיתי לתגובת השופטים שהייתי בטוחה שתהיה מאוד נלהבת.... אבל איך טוקר הגיב כשלוין גמר לנגן ואני מצטטת? "אני התחברתי אברומי- לשירה שלך" שום מילה טובה על הנגינה , לאחר מכן הוסיף " זה היה נשמע לא בסולם בכלל" גם ליפסקר ונתנאלי לא מידי החמיאו... רק דרור ואורי נתנו יחס אמיתי פר נגינה....
לעומת זאת ראיתי אצל מתמודדים אחרים (ולא באלי להזכיר את שמם כי כבר היה פה ויכוח מאוד לא נעים על אחד מהם ולא באלי לעורר אותו שוב וד"ל) טוקר הגיב בהתלהבות שלא בהכרח תאמה את הנגינה... עכשיו תשאלו : " מה הקשר טוקר הרי הוא לא שופט?" לא שופט מול המצלמה ... אבל באמת יש לו הרבה השפעה על השופטים.... -
@יוסף-דוד-ותזמורתו כתב בהקלידנים 2:
@יוסף-דוד-ותזמורתו .
וגם מי השופטים שאתם לוקחים את הדברים שלהם הקודש.
יוחנן אורי מתכנת פחד אבל יש הרבה יותר טובים ממנו בנגינה , הוא הרבה פחות ממה שעשו ממנו גם מבחינה מוזיקלית וגם בשם.
אותו דבר גם עדי נתנאלי הוא לא קלידן ואוו, הוא מבין במוזיקה אבל בשביל להגיד שהוא יחליט מי קלידן ומי לא.
אבי דרור היחיד שבאמת ברמה גבוהה אבל הוא השופט הטוב והנחמד.למרות שאתה הרבה יותר מומחה מכולם בעניין התחרויות האלו --כי השתתפת בהם
ובהחלט אני לא תמים לחשוב שהכל לשם שמיים ואין העדפות מעבר לרמת הנגינה עצמה
אבל מחילה ---בעניין השופטים לא חושב כמו שכתבת
השופטים בתחרות הם הכי מתאימים שאפשר להביא -כל אחד מהם מקצוען ברמות על בלי יוצא מן הכלל
-גם מאוד נחמדים באופן אישי ומוזיקאיים מחוננים
השופטים קלידנים ---והמתמודדים קלידנים ----כולם מדברים באותה שפה
להבדיל מהתחרויות האחרות לדוגמה ---שהביאו לגמר את איציק ברי מפיקים ---שצריכים לשפוט נגן מנדולינה -
@אפרת-גלבוע
טוב, ליפסקר ועדי זו לא דוגמא, הם פשוט לא יודעים להתלהב....
במיוחד ליפסקר, הוא איש קפוא...
ועכשיו צפיתי בקטע שלו שוב אחרי שכתבת את הפוסט, דווקא ראיתי שכן הייתה התלהבות סביבו, ורואים את זה גם אחרי זה בניקוד!!!
לגבי המחמאה לויינברג- את מסכימה איתי שהוא חייב להחמיא גם לזמר ולא להתייחס רק לקלידן(אפילו שזה הפורמט)
ודרך אגב בכל הפרקים של הזמרים, טוקר התחייס לזמר על חשבון הקלידן, זה לא משהו ספציפי נגד לוין...
ו @Fbd זה לא משהו נגדך, רק אני באמת רוצה לדעת מה ראית שאני לא שמתי לב.
אני באמת אשמח אם תפרסם מה לא נראה טוב שם, אשמח אם תצטט או שתפרסם נקודות ציון בסרטון כדי שאני יוכל לצפות. -
@אפרת-גלבוע סתם לידע טוקר כמעט ולא מעורב בדיונים ,הוא איש מקצוע אומרים לו תעשה 123 והוא עושה ,ודאי שמקשיבים לדעתו אבל הוא מעצמו לא נכנס לפינות של ההפקה,,,
לגבי מה שאתם רואים את מנחם במסך זה ככה האיש מה שעולה לו לראש באוטו הרגע ,הוא לא מתכנן כלום לפני ,ודרך אגב לידע הוא לא זוכר ועונה לאף אחד מהמתמודדים בשונה מבלוך ווקר שכן שומרים על קשר עם המתמודדים שמצליחים ביום שאחרי.
ולכן תבינו שמנחם לו מוכר כלום זה ככה האיש -
@אילן-פ
רק לא הבנתי מי שם מבין במזרחית ?מי פסנתרן שם?
קח דוגמה לשופטים ברמה .
דוד יכילביץ,דני אבידני,דוד ביתן,ישראל סוסנה,אביה גרינברג,יענקי לנדאו,עמי כהן,יצחק חיאק,אחיה כהן, וזה מי שעלה לי בשניה לראש ,יש בן אדם אדם שיכול לנגן יפה אבל הוא לא מנגן נכון בשונה ממי שלמד ,ומי שקצת יעמיק במוזיקה קולט וחלק מהשופטים לא בנו כאן דור של קלידנים בלשון המעטה…….שאתה מדבר על להיות שופט אתה צריך לדעת לעשות בעצמך את מה שהמתמודד עושה ,אם לא מי אתה שתשפוט אותו .
האם עדי או יוחנן מנגנים ברמה של אבי דויטש? -
@יוסף-דוד-ותזמורתו
עדי אני לא יודע.
אבל יוחנן אורי בהחלט יודע לנגן את מה שאבי דויטש מנגן!!!!
הוא גם מוזיקאי על!!!ובקשר לפסנתר, כל קלידן מבין פסנתר, גם אם הוא לא יודע לנגן ברמה של יונתן רזאל....
-
@תוכי-מדבר יש הבדל עצום בין להבין פסנתר לבין לדעת לנגן פסנתר!!
-
סליחה שאני חולקת...
אבל זה ממש לא נכון!
לא כל מי שיודע לנגן בפסנתר מבין בפסנתר... מכירה בנות שמנגנות ממש ברמה ואין להן מושג מה זה סולם...
אני גם שאלתי את עצמי בהתחלה למה לא מביאים את הפסנתרנים שהוזכרו כאן למעלה... אבל בסוף זה תוכנית קלידנים ולא פסנתרנים אין מה לעשות... וכדי לנגן בקלידים- לא באמת צריך להבין יותר מידי בתיאוריה... -
@אפרת-גלבוע
בסדר, אנחנו לא מדברים על כזאת קיצוניות, כי השופטים כן מבינים בכל הדברים שקלידן צריך להבין, וגם בפסנתר הם מבינים. -
סליחה על קטיעת הדיון
מי שלא מבין במוזיקה
לא יכול לכתוב מי הכי טוב לפי איך שנראה לו!!!!!!!!!במוזיקה צריך להבין כדי לדעת מי באמת טוב
אולי בקול הבא כל אחד יכול להביע
אבל בנגינה לא!!!!!!סליחה זה פשוט צורם לי....
-
@מיסטר-פיטר מיסטר פיטר, האם בין השופטים ישנם כאלו שכן מבינים במוזיקה? במידה ויש, האם הם קידמו באמת את המתמודדים הטובים לטעמך האובייקטיבי? ואם לא, אחת מהשתיים. או שאתה עצמך לא מבין, -סליחה שאני כותב, רק מנסה להמשיך את קו המחשבה. או שהשיפוט לא ענייני, (כידוע נערך כאן סקר בעניין), -אם כך אין צורך שהשופטים יהיו מומחים גדולים בתחום...
-
@בן-רפאל כתב בהקלידנים 2:
@מיסטר-פיטר מיסטר פיטר, האם בין השופטים ישנם כאלו שכן מבינים במוזיקה? במידה ויש, האם הם קידמו באמת את המתמודדים הטובים לטעמך האובייקטיבי? ואם לא, אחת מהשתיים. או שאתה עצמך לא מבין, -סליחה שאני כותב, רק מנסה להמשיך את קו המחשבה. או שהשיפוט לא ענייני, (כידוע נערך כאן סקר בעניין), -אם כך אין צורך שהשופטים יהיו מומחים גדולים בתחום...
אבי דרור בעיני מבין מאוד
אבל נניח שיש כאלה שלא
אין לי איך להעיר להם
ולמשתתפי הפורום כן יש לי....ובטוח לי שלא רק לי זה צורם........
-
@מיסטר-פיטר כתב בהקלידנים 2:
מי שלא מבין במוזיקה
לא יכול לכתוב מי הכי טוב לפי איך שנראה לו!!!!!!!!!
סליחה זה פשוט צורם לי....קודם כל כן.
בסוף מזמינים לחתונה קלידן שאוהבים את הנגינה שלו... ולא באמת בודקים איזה מהלכים הרמוניים הוא עושה....דבר שני יש כאן מבין המגיבים שדי מבינים במוזיקה ואני יודעת את זה מדיונים אחרים
ושאלות ששאלתי....וגם אני לא מידי- אבל למדתי דבר ראו שניים בתאוריה והרמוניה....
ואני שוב אחזור ואומר- גם בשופטים עצמם יש מבניהם שמבינים מאוד ויש חלק שאולי
מבינים אבל לא ראיתי את זה המתבטא בנגינה שלהם ככה שאני לא יודעת. -
@מיסטר-פיטר כתב בהקלידנים 2:
סליחה על קטיעת הדיון
מי שלא מבין במוזיקה
לא יכול לכתוב מי הכי טוב לפי איך שנראה לו!!!!!!!!!במוזיקה צריך להבין כדי לדעת מי באמת טוב
אולי בקול הבא כל אחד יכול להביע
אבל בנגינה לא!!!!!!סליחה זה פשוט צורם לי....
מי מינה אותך להחליט מי מבין במוזיקה ומי לא????
-
@מיסטר-פיטר לדעתי השופטים מבינים במוזיקה, מי יותר מי פחות, נותנים חוות דעת מקצועית,-בדרך כלל. אך לפעמים מעגלים פינות, (אין לי מושג למה), דוגמת התגובה לנגינת אחד המתמודדים, שאמנם האקורדים לא מוצלחים, אבל זה לא נורא. מה כאן לא נורא? אקורדים זה שם המשחק! מי שלא עושה אקורדים מתאימים, שילמד עוד לפני שניגש לתחרויות!