הקלידנים 2
-
סליחה שאני חולקת...
אבל זה ממש לא נכון!
לא כל מי שיודע לנגן בפסנתר מבין בפסנתר... מכירה בנות שמנגנות ממש ברמה ואין להן מושג מה זה סולם...
אני גם שאלתי את עצמי בהתחלה למה לא מביאים את הפסנתרנים שהוזכרו כאן למעלה... אבל בסוף זה תוכנית קלידנים ולא פסנתרנים אין מה לעשות... וכדי לנגן בקלידים- לא באמת צריך להבין יותר מידי בתיאוריה... -
@אפרת-גלבוע
בסדר, אנחנו לא מדברים על כזאת קיצוניות, כי השופטים כן מבינים בכל הדברים שקלידן צריך להבין, וגם בפסנתר הם מבינים. -
סליחה על קטיעת הדיון
מי שלא מבין במוזיקה
לא יכול לכתוב מי הכי טוב לפי איך שנראה לו!!!!!!!!!במוזיקה צריך להבין כדי לדעת מי באמת טוב
אולי בקול הבא כל אחד יכול להביע
אבל בנגינה לא!!!!!!סליחה זה פשוט צורם לי....
-
@מיסטר-פיטר מיסטר פיטר, האם בין השופטים ישנם כאלו שכן מבינים במוזיקה? במידה ויש, האם הם קידמו באמת את המתמודדים הטובים לטעמך האובייקטיבי? ואם לא, אחת מהשתיים. או שאתה עצמך לא מבין, -סליחה שאני כותב, רק מנסה להמשיך את קו המחשבה. או שהשיפוט לא ענייני, (כידוע נערך כאן סקר בעניין), -אם כך אין צורך שהשופטים יהיו מומחים גדולים בתחום...
-
@בן-רפאל כתב בהקלידנים 2:
@מיסטר-פיטר מיסטר פיטר, האם בין השופטים ישנם כאלו שכן מבינים במוזיקה? במידה ויש, האם הם קידמו באמת את המתמודדים הטובים לטעמך האובייקטיבי? ואם לא, אחת מהשתיים. או שאתה עצמך לא מבין, -סליחה שאני כותב, רק מנסה להמשיך את קו המחשבה. או שהשיפוט לא ענייני, (כידוע נערך כאן סקר בעניין), -אם כך אין צורך שהשופטים יהיו מומחים גדולים בתחום...
אבי דרור בעיני מבין מאוד
אבל נניח שיש כאלה שלא
אין לי איך להעיר להם
ולמשתתפי הפורום כן יש לי....ובטוח לי שלא רק לי זה צורם........
-
@מיסטר-פיטר כתב בהקלידנים 2:
מי שלא מבין במוזיקה
לא יכול לכתוב מי הכי טוב לפי איך שנראה לו!!!!!!!!!
סליחה זה פשוט צורם לי....קודם כל כן.
בסוף מזמינים לחתונה קלידן שאוהבים את הנגינה שלו... ולא באמת בודקים איזה מהלכים הרמוניים הוא עושה....דבר שני יש כאן מבין המגיבים שדי מבינים במוזיקה ואני יודעת את זה מדיונים אחרים
ושאלות ששאלתי....וגם אני לא מידי- אבל למדתי דבר ראו שניים בתאוריה והרמוניה....
ואני שוב אחזור ואומר- גם בשופטים עצמם יש מבניהם שמבינים מאוד ויש חלק שאולי
מבינים אבל לא ראיתי את זה המתבטא בנגינה שלהם ככה שאני לא יודעת. -
סליחה על קטיעת הדיון
מי שלא מבין במוזיקה
לא יכול לכתוב מי הכי טוב לפי איך שנראה לו!!!!!!!!!במוזיקה צריך להבין כדי לדעת מי באמת טוב
מי מינה אותך להחליט מי מבין במוזיקה ומי לא????
-
@מיסטר-פיטר לדעתי השופטים מבינים במוזיקה, מי יותר מי פחות, נותנים חוות דעת מקצועית,-בדרך כלל. אך לפעמים מעגלים פינות, (אין לי מושג למה), דוגמת התגובה לנגינת אחד המתמודדים, שאמנם האקורדים לא מוצלחים, אבל זה לא נורא. מה כאן לא נורא? אקורדים זה שם המשחק! מי שלא עושה אקורדים מתאימים, שילמד עוד לפני שניגש לתחרויות!
-
@תוכי-מדבר כתב בהקלידנים 2:
סליחה על קטיעת הדיון
מי שלא מבין במוזיקה
מי מינה אותך להחליט מי מבין במוזיקה ומי לא????
אפחד לא מינה
ואני לא רואה שציינתי מי מבין ומי לא...אבל לפי תגובות של חלק מפה אפשר להבין לבד
@מיסטר-פיטר לדעתי השופטים מבינים במוזיקה, מי יותר מי פחות, נותנים חוות דעת מקצועית,-בדרך כלל. אך לפעמים מעגלים פינות, (אין לי מושג למה), דוגמת התגובה לנגינת אחד המתמודדים, שאמנם האקורדים לא מוצלחים, אבל זה לא נורא. מה כאן לא נורא? אקורדים זה שם המשחק! מי שלא עושה אקורדים מתאימים, שילמד עוד לפני שניגש לתחרויות!
זה באמת חוצפה!
פשוט תלוי את מי הם אוהבים יותר...@אפרת-גלבוע כתב בהקלידנים 2:
מי שלא מבין במוזיקה
לא יכול לכתוב מי הכי טוב לפי איך שנראה לו!!!!!!!!!
סליחה זה פשוט צורם לי....קודם כל כן.
בסוף מזמינים לחתונה קלידן שאוהבים את הנגינה שלו... ולא באמת בודקים איזה מהלכים הרמוניים הוא עושה....דבר שני יש כאן מבין המגיבים שדי מבינים במוזיקה ואני יודעת את זה מדיונים אחרים
ושאלות ששאלתי....וגם אני לא מידי- אבל למדתי דבר ראו שניים בתאוריה והרמוניה....
ואני שוב אחזור ואומר- גם בשופטים עצמם יש מבניהם שמבינים מאוד ויש חלק שאולי
מבינים אבל לא ראיתי את זה המתבטא בנגינה שלהם ככה שאני לא יודעת.בטוח שיש כאן גם מבינים מאוד...
אין בעיה
זה סתם פוצץ אותי
שכל אחד כותב מי הכי טוב
בלי לדעת כלום בנגינה
קצת בושה... -
אקורדים זה לא שחור לבן -- יש אקורדים שאם לא יהיה מדויק זה ישמע זיוף
לדוגמה --במקום Am --ינגן Bb --שזה בכלל לא בסולם --על זה אין ויכוח שזה זיוף וצריך "להעיף מהתחרות "
אבל לפעמים האקורד לא מדויק --אבל לא נשמע זיוף --לדוגמה במקום Dm7--- ינגן --F --זה דומה אבל לא מדויק
לזה כנראה התכוונו השופטים --"זה לא נורא "
מקווה שהובנה הכוונה -
@Fbd כתב בהקלידנים 2:
@תוכי-מדבר המעניין הוא שהם גילו סלחנות באותו נושא כלפי שני מתמודדים שבאו אחריו...
וד''לזה מה שאמר אילן פ
זה תלוי מה היה
אם היה זיוף ממש
או רק שהיה יכול להיות משהו אחר יותר מדויק... -
@Fbd כתב בהקלידנים 2:
@תוכי-מדבר המעניין הוא שהם גילו סלחנות באותו נושא כלפי שני מתמודדים שבאו אחריו...
וד''ל@אילן-פ כתב בהקלידנים 2:
אקורדים זה לא שחור לבן -- יש אקורדים שאם לא יהיה מדויק זה ישמע זיוף
לדוגמה --במקום Am --ינגן Bb --שזה בכלל לא בסולם --על זה אין ויכוח שזה זיוף וצריך "להעיף מהתחרות "
אבל לפעמים האקורד לא מדויק --אבל לא נשמע זיוף --לדוגמה במקום Dm7--- ינגן --F --זה דומה אבל לא מדויק
לזה כנראה התכוונו השופטים --"זה לא נורא "
מקווה שהובנה הכוונה -
@תוכי-מדבר כתב בהקלידנים 2:
@מיסטר-פיטר @Fbd
מי שעף מהתוכנית, זייף.
ומי שלא עף, טיפה שינה מהאקורדים.
אם לזה התכוונת שזה שיפוט לא הוגן, תרשה לי לחלוק עליך, הם העיפו את מי שזייף, והשאירו את מי שלא זייף....
וד"ל....לא אני כתבתי את זה....
מה קורה עם גלגל הצלה?
יהיה פרק לזה?
או שיהיה אופציה למאזינים להחליט?
מישהו יודע? -