הקלידנים 2
-
-
רגע אבל שמישו יעשה לי סדר: מי בסוף נשאר בתחרות אני לא מצליחה לאחוז
אבל איזה יופי שצביקי עלה....
אני מאוד נהנתי מהנגינה והאנרגיות שלו....
גם ראיתי אותו בשירת הלווים אז בכלל אני מאמינה שהוא עוד ילך ויהפוך ממוזיקלי למוזיקאי -
@אפרת-גלבוע
ברגר לאיידנסון-אין הכרעה עבר למאזינים שיחליטו..
צביקי עלה(איציק לא)
בן עטר עלה(בניהו לא) -
בתפנית דרמטית שהסעירה מעריצים רבים, הודח אמש איציק אהרון, שנחשב לאחד המועמדים המובילים לזכייה בתחרות 'הקלידנים'. ההדחה המפתיעה עוררה סערה בקרב המאזינים, המתחרים והשופטים כאחד, ופתחה דיון נרחב על אופי התחרויות המוזיקליות ואופן השיפוט בהן.
עדי נתנאלי, אחד השופטים בתחרות, שיתף את תובנותיו לגבי האירוע המפתיע: "אני חושב שנפתרה לי פה איזה בעיה. כל הזמן אמרו, התוכנית מכורה, ובטוח הביאו איזה מישהו מקצוען בשביל להריץ אותו. אבל הפוך לגמרי, זה שהוא הודח, זה מראה ששום דבר פה לא מכור".
נתנאלי הרחיב על הרקע להשתתפותו של אהרון בתחרות: "אני ואיציק חברים ממש טובים… אני הייתי מהאנשים שהכי לחצו עליו להיכנס לתוכנית. אני זוכר שהיה איזה לילה, שהוא טיפל פה במחשבים שלנו באולפן, ואני ואבי דור ישבנו לו על הראש שהוא חייב להגיע לתוכנית".
לגבי הסיבות האפשריות להדחה, נתנאלי שיער: "איציק הוא כישרון גדול, ויכול להיות שהוא הגיע בגישה שאומרת: אני בא להחתים את הכרטיס, והשני היה אתמול יותר מפוקס מול ג'רופי". הוא הוסיף: "יכול להיות שהוא אמר, יאללה, בסדר, זה קטן עליי, אני בא, עושה את העבודה. ומצד שני צביקי, הוא יותר מתחיל, אבל הוא עם המון המון אמביציה".
התגובות להדחה היו מעורבות ומגוונות. מאזין אחד טען בלהט: "עם כל הכבוד לשני שהוא באמת השקיע הרבה, ממש השקיע, אבל בדברים הקטנים שלו אתה ראית את האיכות, ראית את הרמה הגבוהה… אתה לא יכול לקחת הרמה הגבוהה מאיציק".
נתנאלי הדגיש את הניטרליות והאמינות של התחרות: "אנחנו משתדלים לעשות את מה שאנחנו רואים, מה שהכי טוב, אנחנו לא מקבלים אחוזים או כסף מתחת לשולחן". הוא הוסיף: "אני חושב שכל המאזינים והצופים ראו שאין פה משחקים, אין פה דברים מכורים. נראה ברור שזה כל אחד לפי מה שהוא מבצע".
למרות הקריאות מצד מעריצים ומאזינים להעניק לאהרון "גלגל הצלה", נראה כי הדבר אינו אפשרי בשלב זה של התחרות. מנחם טוקר הסביר את הבעייתיות שבמהלך כזה: "אם נעשה גלגל הצלה עכשיו… אתה יודע טוב מאוד שהוא יגיע ואז הוא יביא את הגמר ויזכה ואז יגידו שעשיתם גלגל בשביל איציק".
האזינו לראיון המלא מתוך התוכנית 'זמן אוויר':
זה אומר שאין גלגל הצלה? מי שנפל אין לו סיכוי לעלות?
-
מסריטים את חצי גמר
מילה שלי-
לדעתי בגמרהרשקוביץ
גלעד
איידנסון(ברגר הודח...)
והתלבטות בין יורוביץ לנוילנדרעריכה: כנראה טעיתי.....(מעדכון מהשטח... נשאיר לכם את ההפתעה...)
-
@מיסטר-פיטר טעית במה?
-
@בן-רפאל כתב בהקלידנים 2:
הרשקוביץ בגמר....
וכנראה גם ינצח אותו....
כמו שכבר טענו פה מתחילת התוכנית
הוא טוב אין ספק
אבל הרייטינג גם טוב
והבז שטוקר יעשה ממנצח שהתחיל לנגן בעקבות ההעונה הקודמת הוא מטורף
ואל תשכחו שזה המשפט הראשון שטוקר אמר על הרשקוביץ -
@מיסטר-פיטר את יכול בבקשה לשתף אותנו במה טעית ולא לדאוג להפתעה שלנו?
-
@בן-רפאל כתב בהקלידנים 2:
הרשקוביץ בגמר....
אפשר לסגור את הקבוצה...
וכנראה גם ינצח אותו....
כמו שכבר טענו פה מתחילת התוכנית
הוא טוב אין ספק
אבל הרייטינג גם טוב@בן-רפאל כתב בהקלידנים 2:
@רטרו ברור. זו קבוצה רצינית כאן
אחחחח
אתם פשוט חבורה של פסיכים, שימו לב איך בא מישהו ושינה לכם דעה על מועמד,המועמד הזה היה מוערך מאד,ופשוט הפכו אותו למשהו שאפשר לרקוד לו על הראש, כאילו הוא לא שווה כלום וסתם במקרה הוא נפל לתחרות אז אמרו "יאללה בוא לגמר","רק תביא לתוכנית רייטינינג- ואתה בגמר, אז תגיד בפרק הראשון שלך שהתחלת מהקלידנים 1".
עד לפה מגיע הטמטום והרוע?
אני רוצה שאם יש מישהו שחושב שלא מגיע לרבעייה שעלתה לגמר להגיע לגמר, שלא יכתוב רק סיסמאות, אלא שיכתוב סיבה אמיתית,
נ.ב. יכול להיות שיש טובים יותר שלא עלו לגמר- כי הפילו אותם בראש בראש,ואני שוב חוזר על מה שכתבתי כבר פעם אחת, אני לא מקנא בהרשקוביץ ושאר המתמודדים שמלכלכים עליהם, אם הם עוקבים אחרי הפורום, ורואים איך מטנפים עליהם, קחו לתשומת לבכם
-
@תוכי-מדבר מה לעשות שאיציק ברגר (שנפל מהתחרות לטובת איינדנסון) מנגן קצת יותר טוב מהרשקוביץ
ומישקובסקי שגם הוא כבר לא בתחרות מנגן קצת יותר טוב מהרשקוביץ
ומנחם הורביץ גם מנגן קצת יותר מהרשקוביץ
זה לא טענה עניינית? מישהו באמת חושב שהרשקוביץ מנגן יותר טוב מברגר??? (מדבר על נגינה ולא על דברים חיצוניים ושוליים וד''ל)
נשארנו בכל התחרות הזאת עם הרשקוביץ ואיינדנסון?
ושוב שום דבר לא אישית אין לי שום עניין אישי ואני לא מכיר אישית את הרשקוביץ
לא בא לרדת עליו...
חבל לסחוף כל הזמן לכיוון שאני מלכלכך על מתמודד לה''ר ורכילות..
זה תחרות ומותר לעשות השוואות בין מתמודדים.. עם כל הכבוד לשופטים שדי שמים וטו על המתמודדים שהם רוצים לנו יש סדר יום אחר..
אגב מי שבעיקר רואה כאן את ההודעות וזה עושה לא טוב זה כל מיני אנשים מטעם קול חי וד''ל -
@תוכי-מדבר כתב בהקלידנים 2:
אתם פשוט חבורה של פסיכים, שימו לב איך בא מישהו ושינה לכם דעה על מועמד,המועמד הזה היה מוערך מאד,ופשוט הפכו אותו למשהו שאפשר לרקוד לו על הראש, כאילו הוא לא שווה כלום וסתם במקרה הוא נפל לתחרות אז אמרו "יאללה בוא לגמר","רק תביא לתוכנית רייטינינג- ואתה בגמר, אז תגיד בפרק הראשון שלך שהתחלת מהקלידנים 1".
עד לפה מגיע הטמטום והרוע?
אני רוצה שאם יש מישהו שחושב שלא מגיע לרבעייה שעלתה לגמר להגיע לגמר, שלא יכתוב רק סיסמאות, אלא שיכתוב סיבה אמיתית,
נ.ב. יכול להיות שיש טובים יותר שלא עלו לגמר- כי הפילו אותם בראש בראש,ואני שוב חוזר על מה שכתבתי כבר פעם אחת, אני לא מקנא בהרשקוביץ ושאר המתמודדים שמלכלכים עליהם, אם הם עוקבים אחרי הפורום, ורואים איך מטנפים עליהם, קחו לתשומת לבכם
המועמד הזה טוב ומוערך
ואפילו מאוד
אבל אם תחושות של תוכנית מכורה וכו א"א להתווכח זה הרגשה שנוצרת ואם רגשות א"א להתווכח
אגב מה שעדי נתנאלי אמר על ההדחה של איציק אהרון רק חיזקה לי את הרגשה הזו
כי אם אף אחד לא היה חושב שהתוכנית מכורה לא היו צריכים הוכחות למה היא לא
וגם לנוילנדר לא חסרים קשרים שם.....
ושטוקר אומר בפרק הראשון על סמך ביצוע אחד שהוא רוצה אותו בגמר אז....
אגב למי שזוכר גם במלחינים היה את אותו דבר מהרגע הראשון טוקר עף על השיר שושנים וכל הזמן אמר זה שיר לגמר ואיזה פלא השיר ניצח....
וכן זה מבאס שהיו מתמודדים טובים פי כמה ממנו שהודחו
אז בגמר יש לנו את הרשקוביץ
לדעתי גם נוילנדר יהיה שם
ואיינדנסון
בן עטר הודח?? (כי הם חייבים מיזרחי אחד והוא היה הכי טוב לדעתי)