טון הניגון
-
@אלי-מהאולפן אני מנגן בעיקרון בסולמות קלים כמו Am Dm Gm Em וכו' אבל לפעמים אני גם מנגן בסולמות קשים כי זה גם מאוד מפתח את השמיעה אני ממליץ לכולם לא ללמוד רק ארבע סולמות תלמדו הכול או כמה שיותר אבל אני חושב שסולמות קשים ולעשות אקורדים לבד זה אחד הדרכים להצלחה
-
@יהונתן אמר בטון הניגון:
@אלי-מהאולפן אני מנגן בעיקרון בסולמות קלים כמו Am Dm Gm Em וכו' אבל לפעמים אני גם מנגן בסולמות קשים כי זה גם מאוד מפתח את השמיעה אני ממליץ לכולם לא ללמוד רק ארבע סולמות תלמדו הכול או כמה שיותר אבל אני חושב שסולמות קשים ולעשות אקורדים לבד זה אחד הדרכים להצלחה
נכון, צודק, אני גם אוחז ככה ומשתדל לנגן על כל הסולמות האפשריים.
[נגיד סולם C#M זה סולם קה מאוד ושווה להתאמן עליו. זה משפשף את המוזיקליות שלך בהרבה. -
אני גם חושבת שמאד חשוב לדעת לנגן בכל הסולמות, זה רק עניין של תירגול, וברור לגמרי שיש הרבה משמעות לסולם עליו שרים ולתחושה שהוא נותן.
-
@שמואל-ששון אמר בטון הניגון:
@יהונתן אמר בטון הניגון:
נכון, צודק, אני גם אוחז ככה ומשתדל לנגן על כל הסולמות האפשריים.
[נגיד סולם C#M זה סולם קה מאוד ושווה להתאמן עליו. זה משפשף את המוזיקליות שלך בהרבה.לא רק הסולם הזה קשה יש גם F#M ו AbM ועוד כמה קשים
אבל אחרי שאתה קולט את הסולם זה קל לנגן על הסולם הזה רק צריך להתאמן והרבה -
נכון.
אגב, התכוונת לAbm אי במול, נכון? -
@שמואל-ששון למה אתה לא מתייג?
@הערשלה אמר בתגובה למדריך לפורום:
תיוג / לתייג כשרוצים שמשתמש מסויים יקבל התראה על תגובה ששלחתם לו, או על עזרה שאתם מבקשים ממנו, תוכלו לעשות זאת ע"י הוספת @ לפני שם המשתמש. לדוגמא: @יהודה ותראו שהצבע הפך לכחול, ובכך המשתמש יקבל התראה. שימו לב באם למשתמש יש שם עם 2 מילים, הכניסו מקף כזה - בין מילה למילה ללא רווח, וכן אם אתם רוצים לתייג משתמש באמצע מילה כמו "ש@יהודה" וכד', אתם חייבים להכניס רווח בין האות לכרוכית (שטרודל @) כך שיצא "ש @יהודה" וכו'. לחילופין, לחיצה על 'תגובה' הקטן המופיע בתחתית כל פוסט תתייג את המשתמש באופן אוטומטי
-
-
אגב f # זה לא כזה מסובך,
תוריד שיר בסולם הזה אם אקורדים ותתאמן לאט לאט זה יבוא לך די בקלות בהצלחה. -
@מוזיקה-אמיתית
נושא מעניין
זה יכול לעבוד גם הפוך אני יאהב שיר מסוים! אבדוק ואגלה שהוא בסולם שאני תמיד מנגן בו!!!! -
@שמואל-ששון אני לומדת על פסנתר -חצי שנה
כמה זמן לוקח עד שרוכשים דינמיקה נכונה ושחרור באצבעות
שאתה מנגן בחופשיות ?