נספח תגובות והצעות ייעול | סדרה מוזיקלית
-
כאן תכתבו את דעתכם ורעיונות נוספים באם יש לכם.
-
-
@כ-פ אמר בהפקת סדרה מוזיקלית מבית מקצב:
@ב-ב מדהים!
רק לא הבנתי איפה זה הולך להיות, מגזין דיגיטלי? פרקים לצפייה? איזו פלטפורמה?לפתוח ערוץ ביוטיוב!
-
@ב-ב אני עפתי!! רעיון טיל!! אשמח לקחת חלק ולעזור בפרוייקט הזה!!
עריכה: לא הסברתי במה אני יכול לעזור אני יכול לעזור בפועל בהכל
מלנהל את הערוץ (אם יפתחו) ביחד אם עוד מישהו.. אני יכול לעזור בפודקאסטים (מבחינת להשתתף אבל זה כבר החלטה של הצוות..) אני רק רוצה לציין שפודקאסט (או הסכת..) וטורי דעה אלא שני דברים שונים.. פודקאסט זה אנשים (אפשר כמה ) שמדברים על נושא או נשאים כלשהם וטור דעה זה בן אדם אחד שמביע דעה על נושא אחד (ככה זה לרוב ) בקיצור אני יעזור בכיף! -
אני פותח בנטפרי
ואם צריך אז גם ערוץ ביוטיוב
בקיצור טכני -
@אילן-פ רעיון מעולה!
בכל מקרה לא התכוונתי לחזור על מה שיש באתר, אלא הרעיונות שקיימים באתר. כדוגמת ראיונות, ביקורות קליפים וכו'
מה גם שזה יהיה חשוף לקהל הרחב, ולא רק לחברי הפורום, (כפי שהציעו פה לפתוח ערוץ יוטיוב) וכן זה יהיה לצפיה ולא רק בכתב. -
נראלי במקום תחרות, כדאי שנקדם את העם.
יש לי רעיון כזה:פעם בשבוע נעלה לשידור חי(באתר שהמומחים פה יקימו...) את אחד מאמני מקצב, נשדר בתחילה את תקציר חייו המוזיקאלים, נראיין אותו,הוא יבצע את הפייבוריטים שלו.
זה יגרום לחשיפה של הזמרים הפחות מוכרים והממש תותחים כמו שיש פה בפורום, וזה גם מאודדד יפרסם את הפורום.
מאמינה שנגלה בדרך הזאת מלא מוכשרים חדשים וגם ישנים...
בנוסף, במהלך השבוע יעלו לאתר הדרכות בנושאים שונים כגון: הכרת כלי נגינה מעניינים, טיפים לכתיבת שירים, תרגילים לפיתוח קול ועוד....כמובן שלכל נושא יהיה יום קבוע . וכל חודש נחליף מרצה עמ"נ להעשיר את הידע של המאזינים כמה שיותר.
אפשר גם לעשות מצעד שיר החודש....
נראה לי שיש פה מספיק מוכשרים שיפציצו את האתר בידע ובכיף.
סקופים וחדשות המוזיקה יש בשפעעעע
בואו ננגיש את המוזיקה לעם! ובואו ניתן במה למוזיקה של הדור הצעיר!