פרק ח'- בשורה התחתונה של "בשורה הראשונה" (וידוי והוקרה):
-
#anchor(פרק ח'- בשורה התחתונה של "בשורה הראשונה" (וידוי והוקרה):)
שלום חברי פורום מקצב היקרים לי מאוד... הקוראים הקבועים, אלו שנכנסו בגלל ישי שין..
ואלו שלחצו על הקישור בטעות...
אני רוצה לפתוח בטור הזה בשונה מדרכי קצת מתוך נסתרות ליבי...
וכרגיל בטורים שאני כותב לכתוב לכם מחשבה צלולה, אמיתית, וברורה ככל הניתן בהתחשב בעובדא שאני בן תמותה רגיל...
למי שיודע ולמי שלא, בשבח והודיה להשי''ת זכיתי השבוע להוציא את הסינגל הרביעי שלי "בשורה הראשונה"
כפי שכבר כתבתי בכמה מילים שלי על השיר, ואני מצטט:
"הגעתי לתובנה שהחיים שלנו הם בעצם מופע, כל יום אנחנו קמים בבוקר לתוך איצטדיון של אנשים מלא חיים, רעש, ובני אדם, יש לנו מול העיניים מלא כיסאות.. אנחנו בוחרים על איזה כיסא לשבת... וגם אם זה כואב או לא נעים.. בחירה נכונה שלנו היא בעצם "השורה הראשונה" של החיים שלנו..
ואז אנחנו יושבים בחוף מבטחים.. מאחל לכם בחירות נכונות, וחיים טובים.. שלכם, ישי"- מתוך יוטיוב..
בדרך לשיר הזה כמו ללשאר השירים עמדו הרבה אנשים טובים, מלאכים משמים שה' הציב בדרך שלי להצלחה כלשהיא..
לפעמים אנשים חושבים שאמן שכותב שהכל סיעתא דשמיא ו"זה לא אני".. זה פתטי,
קבלו עדכון חם מהשטח... זה נכון ובענק....
בלעדי עזרה משמיים אני לפחות אפס מאופס ואני מאמין בזה באמונה שלימה...
מה שכן, חייב להודות לשליחים הנאמנים של השי''ת ואני אמנה כאן חלק מהם:
@איצלה @שמעון-2 @דודו-בלוקה @ב-ב @טיטו @יונמיוזיק @Y-A-M-music @ וכל מי שעזר ביח''צ לשיר הזה ולאחרים...
לנועם על העיבוד המשוגע והמפתיע שוב...
@סלאש על הגיטרות הקסומות שפשוט עשו את השיר...
@המאסטרו-הנסתר אלוף העולם... שעזר, עוזר, ויעזור... ועוד תשמעו עליו ממש בקרוב...
לכם המפרגנים... אתם כל כך הרבה ולא בטוח שלכולכם יש ניק בפורום אז ראו הודעה זו כאישית...
לאמנים הענקיים ואני התעשייה שמפנקים בעיצות טיפים ופרגונים... הזמר הענק שמואל (יש בך הרבה נקודות), דוד בן ארזה היקר (בזכותך אנשים מוצאים ת'דרך) נתנאל לייפער (איש העשייה המבקר הדגול)..
אשר גרייבר ( השדרן והתשדירן האלוף)
מאור חיים @מאור-חיים המעבד התותח שמשפיע עלינו דברים טובים...
ועוד רבים וטובים שאולי שכחתי...
אז לשם מה התכנסנו פה הערב ??!!
אני אקדים... צפיות עוקבים וכל הדברים האלה מממש לא מדד עבורי... ולא אמור להוות מדד לרמת יצירה...
אבל. יש בהחלט נקודת מבט על כמה אנשים אהבו אותה, כמה אתם אהבתם אותה...
אני שמחתי להתבשר היום מאנשי היח''צ שבס''דערוץ היוטיוב הרשמי שלי הגיע כרגע ל100 עוקבים...
השיר האחרון הגיע תוך שבוע ל-1000 צפיות...
(שזה המון למישהו חדש ולא מוכר...)
אז רק רציתי באמת לעצור את כל המירוץ הזה...
להגיד תודה.
ותזכרו... עשייה שעושה פירות גורממת לרצות לעשות עוד..
כבר בשבוע וחצי הקרובים נסיים הקלטות לשיר הבא שיהיה בדואט בעז''ה עם חבר נוסף לדרך
שכדאי שתכירו...
תחזיקו אצבעות....אוהב ומעריך מאוד,
ישי.
תגובות (ספציפית לטור הזה...) כאן
על שאר הטורים (רק מתזכר) כאן
למי שלא יודע.. ישנם טורים שאני משתדל להשקיע ולכתוב בשפה שתאהבו.. אז אם לא הכרתם כנסו לקטגורייה "מעבר למקצב"-ישי שין
-