דרך איפה הגעתם לראשונה ל"מקצב"
-
@rivka-0 הכי חשוב וכיף שהוא שמור ומסונן ועם אנשים ברמה ממש זכות..
-
אצלי זה היה גם סיפור הזוי ממש, כתבתי אבי פודולינסקי בגוגל כדי לראות איזה עוד שירים יש לו, ואז זה שלח אותי לטלפונים של מפורסמים כולל אותו..במקצב.אז חשבתי לעצמי, איזה חרטא זה...בטח אם מישהו מתקשר אז יש או תא קולי/לא מחובר/מבוגר עונה/ רוסיה שלא יודעת עברית, מה שבטוח רק לא הזמר..
בקיצור בשביל הבדיקה והקטע חייגתי לאבי פודולינסקי והוא באמת ענה לי אז זה היה אילתור כזה בשניות- שממש כיף שיש זמר בז'אנר שלו עם קול כל כך ייחודי ששר מוזיקה כשרה...וכו (והאמת שהוא ממש חמוד והיה מבסוט מהפרגון)ומכאן השאר הסטוריה...אחלה פורום של חברה איכותיים. -
הייתי חייבת כמה שירים דחוף, כתבתי בגוגל ושלח אותי לפה,
באמת אחלה פורום! -
אני עכשו בדקתי וראיתי שזה בא מחיפוש חבר בשם משה נר שהתחתן והוא מתמודד למאסטרו ושאלתי אם מישהו יודע אם הוא עבר
-
אני גם כתבתי בגוגל שיר אחד של יואלי (כי עוד לא הכרתי אותו) ואז ראיתי את מקצב הכי למטה מאז נכנסתי ונהנת מכל שניה
-
אני חיפשתי מוזיקה בגוגל, ופתאום גיליתי עולם תוכן מגניב וחדשני של חובבי מוזיקה מושבעים, מקום נהדר שבו אפשר להעלות שירים ואנשים אוהבים, מקום שבו מדברים בשפה של סי במול, בקיצור, אחלה מקום!!!
-
אני חיפשתי שיר להורדה של ג'ואי נימקוב והמרום היחיד שמצאתי זה היה פה.
-
דרך חברים...
ובפרט @טכנאי-קיובייס-12 ..... -
אני אישית מלא פעמים מצאתי פה תכנים נורמליים וכו אבל לא הייתי מחובר ואני לא הייתי אוהב להתחבר לאתרים אבל בסוף כן
-
אני מצאתי אצל דודה שלי את הפורום הזה במחשב
פתחתי שם משתמש מאז אני עליו
(לפני יותר משנה כשהפורום היה כמו צאט בלי שורשים וענפים) -
עופר האיילים משתמש ותיקכתב ב27 במרץ 2023, 22:20 נערך לאחרונה על ידי עופר האיילים 27 במרץ 2023, 22:21
וואו, כבר לא זוכרת...
זה היה ממש ממש בהתחלה כשהיה פה טיפונת משתמשים.
אולי דרך מתמחים טופ... -
חיפשתי יצירות פסנתר יפות, ובסוף הגעתי לכאן...
אני עדיין באמצע ללמוד את הפורום איך הוא עובד. יש כאן טונות של חומר שאני אוהבת! -
דרך גוגל וגם אני עברתי ליד שנתיים ולא הסתכלתי
אבל "המקצה" זה הציץ ונפגע... פשוט א"א לעזוב את הדבר התותח הזה -
דרך המשתמש המלחין האגדי
-
מישהו אמר לי על זה סתם באקראי ואחרי שנה בערך נרשמתי
-
התחלתי ללמוד גיטרה, וחיפשתי בנושא הזה ובסוף הגעתי למקצב.
פוסט 112 מתוך 238