על איזה שירים וזמרים גדלתם
-
אצלנו בבית שמעו רק מוזיקה חסידית, אברהם פריד, מרדכי בן דוד, יידל, שרולי ורדיגר, ליפא שמעלצר, חיים בנט (מכירים את הקלטת שלו מגילת בודפסט? אוי, היינו מתים על זה...), ניגוני ר' משה גולדמן, וכו'...
היום יש שפע של זמרים, וכמובן שגם נחשפתי לכל הסגנונות, אבל תמיד כיף לשמוע ולהזכר בשירים ששמעתי בילדות, זה כל כך מחזיר אחורה.... -
דודו פישר
-
אברהם פריד הישנים, פרחי מיאמי, פרחי לונדון, ג'ורניס, ישיבה בויז, עמודי שיש, צליל וזמר, הופעות האסק ישנות....
בכללי, כל הישנים והטובים!||ואם מדברים על קלטות ילדים אז זה היה ר' אלתר..... ||
-
פוסט זה נמחק!
-
על אברהם פריד על מרדכי בן דוד פרחי מיאמי רננו חסידים פרחי לונדון וכו'. והייתה מוזיקה איכותית שהיה באמת תענוג מוזיקלי להאזין לה
אני די חושבת שהילדים של היום יתקשו לענות על השאלה הזאת לכשיגדלו למה היום עם המבחר של הזמרים שיש היום לאומת האיכות שלהם ... קשה לזכור על מי יגדלו באמת -
בעיקר חסידי..
אברהם פריד, מרדכי בן דוד, יעקב שוואקי, ישיבויס, פרחי מיאמי, מידד טסה, חיים ישראל,
ועוד ועוד..||כשאני חושבת על זה?אנחנו באמצע לגדול עדיין על זמרים...
|| -
@ברוריה נכון, אבל בכל זאת לכל בית יש את הסגנון שלו, את השירים שיתפסו....
נראה לי שהשאלה שישאלו את הדור הבא היא "איזה שיר אתה זוכר בעיקר מימי ילדותך" כי הילדים היום באמת שומעים הכל! בקושי יש אלבומים...
אולי השאלה תהיה: "איזה שירים היו ברשימת הסינגלים שהושמעה בביתכם"...... -
רבה אלתר, דודו פישר והשירים של הקלטות של לאה פריד ושרה קיסנר
ועכשיו ברצינות מרדכי בן דוד ופריד -
ואו חתיכת שאלה!! אני ואחים שלי גדלנו על דוד פישר האגדי!! על כל הקלטות שלו לילדים בתקופה שהיה דיסקים (כן היה כזה דבר.... תשאלו את גוגל...) מבחינת זמרים גדלתי על כל הגדולים דאז כמו מידד טסה שעשה קאמבק אדיר! אברהם פריד, ישי ריבו (בתחילת דרכו שהוא הוציא את תוכו רצוף אהבה...) ועוד הרבה שאני לא זוכר..