שמחה און נחת
-
@יענקל-לוי אה בסדר אז בהצלחה
-
זה היה מופע ענק בכל קנה מידה.
יש מזה הדלפות של הסרטות חיצוניות (שאנשים הסריטו לעצמם והעלו ליוטיוב), כרגע זה חסום לי אבל אני יודע שזה נמצא שם.
הדיסק לא יצא וגם לא ייצא (כך אמרו לי בניגון מיוזיק שהם המפיצים שלהם, וגם היה כתוב באחד ממדורי דוליק בקול פליי), ככל הנראה כיון שהיו להם של תקלות בהגברה ובהסרטה (במה שראיתי ביוטיוב בזמנו רואים את יוסי גרין מסתבך עם חוטים של מיקרופון, ובאירוע שכזה אמורים להיות מיקרופונים אלחוטיים
ולא חוטיים. ואכן בחלקו האחר של המופע רואים אותו כן עם מיקרופון אלחוטי.
ייתכן שמשהו שם השתבש.)
כך או כך, כפי שאמרתי אין לי גישה לשם, אבל אולי יש כאן כאלו שיש להם ויוכלו להעלות לפחות את זה (גם אני אשמח!) -
@איש-אחד-מאיזה-מקום וואי, יש לי מההופעה הזאת מלאא חלקים
אבל זה קצת בלגן,,,
אם בכל זאת מעונינים- אחפש את זה. -
דוגמאות לקטעים שהיו שם:
המופע נפתח(?) עם מין ראיון של יוסי גרין עם מוטי אילאוויטש, בו הוא שואל אותו שאלות על המופע ועוד, והוא עונה לו במילות האלף בית (עם השיר שהוציא באתה השנה - תשע"ח, עם אותו השם).
בהמשך הם מלחינים יחדיו שיר על הבמה (בשם 'על הצדיקים').
בהמשך מוטי שר את השיר "בערל", ובתחילת השיר באים 'להפריע' לו - הילד והאבא (מי שראה את הקליפ הבין. מומלץ אגב, יש את זה גם עם כתוביות בעברית!).
מחרוזת ענקית באורך של קרוב לעשרים דקות של שירי מרדכי בן דוד באידיש,
כמו כן קטע חמוד שלו עם אחד מילדי אידיש נחת - שכביכול מזייף, והוא מנחמו ומספר לו שגם עליו בתור ילד צחק הגיטריסט שניגן לאביו בתקליטיו...
גם קטע של אחד מילדי אידיש נחת שנעמד "לנצח" על התזמורת...
זה מה שאני זוכר כרגע.
יש ביוטיוב קרוב לעשרים קטעים שונים מהמופע.
גם אני מחפש אותו בנרות כבר תקופה ארוכה.
צריכים לחפש באנגלית (simchah and nachas), כי כך קוראים שם לקטעים. -
פוסט זה נמחק!
-
@היי-2 אמר בשמחה און נחת:
@איש-אחד-מאיזה-מקום וואי, יש לי מההופעה הזאת מלאא חלקים
אבל זה קצת בלגן,,,
אם בכל זאת מעונינים- אחפש את זה.אשמח מאוד , אם כי אעדיף שזה יהיה כתיקייה ולא כקבצים בודדים, כך החסימה שלי לא תפריע לי להוריד את זה.
תודה רבה! -
@איש-אחד-מאיזה-מקום אוי, יש לי את הופעה אחרת של שמחה ונחת...
3ac39048-2b2b-4442-af34-84e463303552-שמחה און נחת -
@היי-2 אמר בשמחה און נחת:
@איש-אחד-מאיזה-מקום אוי, יש לי את הופעה אחרת של שמחה ונחת...
[3ac39048-2b2b-4442-af34-84e463303552-שמחה און נחת](אירעה שגיאה בעת בעת ניתוח תגובת השרת)מה זה הקישור הזה?
הוא לא מגיע לשום מקום!
ומה שכתבת "הופעה אחרת"- זה בעצם מה שהתכוונת לעיל שיש לך? -
@איש-אחד-מאיזה-מקום שבוע טוב,
אז איך מעלים קבצים? תגיד לי איך לעשות את זה... -
@יאיר-2-0 אמר בשמחה און נחת:
@היי-2
אם זה קובץ פחות מ15MB אז מעלים ישירות לאתר
ואם זה יותר אפשר במג'יקוד: https://send.magicode.me/יש בזה רק בעיה אחת, שבמג'יקוד הקישור תקף ליומיים בלבד!